Banner for Iwao

Iwao Avaliações 322

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en Maestro massagestol af Nicolai efter en personlig demo i Næstved. Vi havde planlagt køb af en billigere stol men Nicolai fik os overtalt til at købe en dyrere og bedre model. Efter ca. e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig god stol som jeg bruker nesten hver dag! Rask og trygg levering. Kundeservicen er også kjempebra. Fikk god hjelp og informasjon i forkant av kjøpet, og like bra oppfølging og hjelp etterpå. Anb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

OGAWA Maestro Ai - Cobalt Blue - 4D Massagestol købt hos Iwao Aps: fantastisk kundeservice både i Glostrup og Næstved. Møder dit behov på en yderst behagelig måde. Levering og installeringen var... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vare bestilt til fair pris, hurtig levering, tilfreds kunde, mere er der ikke at sige. Det er hvad jeg forventer når jeg bestiller på nettet. Opdateret efter ønske af Iwao.dk: Jeg giver 4 stjer... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de materiais para massagem
  2. Day Spa
  3. Fornecedor de Armários Embutidos
  4. Loja de Móveis

Sobre Iwao

Escrito pela empresa

Hos IWAO gør vi velvære til en fast del af hverdagen. Vi tilbyder massagestole og tilbehør, hvor komfort, teknologi og design går hånd i hånd.
Du får en massageoplevelse, der føles målrettet og effektiv – hjemme hos dig selv 💆‍♂️

Vil du have afslapning efter en lang dag, eller en mere dybdegående massage til spændinger i ryg og skuldre?
Hos IWAO finder du modeller med funktioner som kropsscanning, forskellige massageprogrammer og høj komfort, så du får en løsning, der passer til dine behov ✨

Derfor vælger vores kunder IWAO:

• ✅ Skarpe priser på udvalgte modeller
  • ✅ Hurtig og hjælpsom kundeservice
  • ✅ Tryg handel med klare betingelser
  • ✅ Reservedele og garanti, hvor vi dækker fragt ved udskiftning i garantiperioden
  • ✅ Mulighed for rådgivning, så du vælger rigtigt første gang

IWAO til erhverv 🏢

Giv medarbejdere en pause med massage på arbejdspladsen.

Vi hjælper virksomheder med at finde den rette løsning, uanset om det er til kontor, klinik eller showroom. Kontakt os for en løsning, der passer til jeres behov.

Er produktet billigere nu?

Escrito pela empresa

Vi tilbyder 30 dages prisgaranti
Vi ønsker, at du skal føle dig helt tryg ved dit køb hos os. Derfor tilbyder vi 30 dages prisgaranti på vores produkter. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om prisen falder kort tid efter dit køb.

14 dages tilfredshedgaranti

Prøv din massagestol derhjemme - helt uden stress

Hos IWAO får du 14 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du i ro og mag kan prøve din massagestol derhjemme og mærke, om den lever op til dine forventninger.

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du returnere produktet inden for 14 dage. Vi hjælper dig gennem processen, så det bliver trygt og enkelt.

Formålet er, at du skal føle dig sikker i dit valg. En massagestol er en investering i komfort og velvære, og derfor skal du have tid til at teste den i dine egne omgivelser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Desværre var det leverede alka down klumpet sammen i bøtten. Muligvis pga. Forkert opbevaring. Jeg har dog løsnet det med en kniv.

8 de fevereiro de 2024

Hej Preben,

Tak for din fine anmeldelse! Desværre er dette til at undgå - de står i det rette miljø på vores lager, men det kan ske i transporten fra leverandøren til os eller fra os til dig.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super fin og hurtig ekspedition

5 de fevereiro de 2024

Hej Dan,

Tak for din fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at vores service er tilfredsstillende.

Hvad kunne vi have gjort, for at vores service var 5 stjerner værd? :)

// MIkkel

Konkurrencedygtige priser

Fin hjemmeside med meget konkurrencedygtige priser på deres spa produkter, god kundeservice og hurtig levering.

11 de janeiro de 2024

Hej Jess,

Tak for din fine anmeldelse!

Godt at høre, at vores hjemmeside er til at finde rundt i, og at priserne er overkommelige.

Selvfølgelig også dejligt at høre, at vores kundeservice samt levering er tilfredsstillende! :D

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin webshop oversigt og hurtig levering

4 de janeiro de 2024

Hej Kim,

Tusind tak for de 5-stjerner!

Dejligt at høre, at vores hjemmeside er til at finde rundt i.
Selvfølgelig også at levering er i orden, det er vi glade for at høre! :D

5 stjerner hele vejen igennem

Vi bestilte en massagestol fra Iwao og har været meget tilfredse med processen. God rådgivning inden , god kommunikation omkring levering og endnu vigtigere et super lækkert produkt som vi er meget tilfredse på kontoret.

12 de janeiro de 2024

Hej Mikkel,

Tusind tak for den flotte feedback!

Dejligt, at høre jeres oplevelse har været præcis som i ønskede, det er vi meget glade for at høre! :D

Ikke mindst selvfølgelig også, at i er glade og tilfredse med stolen på kontoret.
Nyd den!

Nem og venlig betjening

Nem og venlig betjening, hurtig levering, billige priser

27 de dezembro de 2023

Hej Troels,

Tusind tak for de 5 stjerner! :)
Dejligt at høre at levering var i top og prisen i bund.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super gode produkter og hurtig…

Super gode produkter og hurtig levering.

Havde kigget på et Massage sæde fra Iwao Estilo Prime Plus. Ringet til Iwao, fordi jeg havde nogle spørgsmål til Massage sæde. Iwao var flinke til at svare på mine spørgsmål. Jeg er super glad og tilfreds for massage sædet. Selve massagen fungerer perfekt og der er ingen ting at klage over. Jeg er selv 182 og sidder rigtig godt i sædet.

3 de janeiro de 2024

Hej Alexander,

Tusind tak for de 5 stjerner! :)

Dejligt at høre at levering samt kvaliteten af vores produkter er i top.
Det er vi meget glade for at høre!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De rigtige produkter og meget hurtig…

De rigtige produkter og meget hurtig levering

5 de dezembro de 2023

Hej Katrine,

Tusind tak for de 5 stjerner! :)

Dejligt at høre at levering samt kvaliteten af vores produkter er i top :D
Det er vi meget glade for at høre!

Fast delivery and

Fast delivery. Was easy to order. Shop has quite specific goods that are hard to impossible find elsewhere.

5 de dezembro de 2023

Hello Maksym,

Thank you for your positive feedback!

We are glad to hear, that you found the product(s) you were looking for!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og god pris på gode produkter.

1 de dezembro de 2023

Hej Jens,

Tak for din rigtig fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at vores produkter lever op til dine forventninger, og at prisen er i orden! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig levering bestilte en IWAO…

Super hurtig levering bestilte en IWAO master sensei stol onsdag aften efter lukketid og fik den leveret fredag formiddag.
Er super tilfreds med stolen

24 de novembro de 2023

Hej André,

Tak for din flotte anmeldelse!

Dejligt at høre, at du hurtigt fik din stol og at du er tilfreds med den!
Det er lige det vi gerne vil høre :D

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Levering af det bestilte til tiden

Levering af det bestilte til tiden. (Batteri til Blue Connect Gold)

3 de novembro de 2023

Hej Morten,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Dejligt at høre, din ordre blev leveret til tiden!

God og reel oplevelse.

Fin, ærlig betjening i Næstved. Levering til tiden. Dejligt produkt.

24 de novembro de 2023

Hej Jeppe,

Tusind tak for dine ord, og de 5 stjerner!

Dejligt at høre at vores service samt produkter er som det skal være! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, og de har altid det jeg skal bruge.

17 de novembro de 2023

Hej Charlotte!

Mange tak for de 5 stjerner. Super godt at høre at du fik god og hurtig levering!

Mvh. Mathias

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hurtig levering og god kundeservice i…

hurtig levering og god kundeservice i forbindelse med at jeg havde fået tilsendt forkert vare.

26 de outubro de 2023

Hej Heidi,

Tak for din rigtigt flotte anmeldelse, og feedback.

Vi sætter stor pris på, at du stadig er tilfreds, selvom forkert vare ved en fejl blev sendt ud. Det beklager vi!

Tak for de 5 stjerner!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste netpriser på kvalitetsprodukter…

Bedste netpriser på kvalitetsprodukter og altid hurtig forsendelse

20 de outubro de 2023

Hej Christian,

Fedt at høre, at vores priser er i top, uden at gå på kompromis med kvaliteten! :D

Selvfølgelig også en fornøjelse, at du er tilfreds med levering :D

// Mikkel

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais