Banner for Iwao

Iwao Avaliações 322

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en Maestro massagestol af Nicolai efter en personlig demo i Næstved. Vi havde planlagt køb af en billigere stol men Nicolai fik os overtalt til at købe en dyrere og bedre model. Efter ca. e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig god stol som jeg bruker nesten hver dag! Rask og trygg levering. Kundeservicen er også kjempebra. Fikk god hjelp og informasjon i forkant av kjøpet, og like bra oppfølging og hjelp etterpå. Anb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

OGAWA Maestro Ai - Cobalt Blue - 4D Massagestol købt hos Iwao Aps: fantastisk kundeservice både i Glostrup og Næstved. Møder dit behov på en yderst behagelig måde. Levering og installeringen var... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Vare bestilt til fair pris, hurtig levering, tilfreds kunde, mere er der ikke at sige. Det er hvad jeg forventer når jeg bestiller på nettet. Opdateret efter ønske af Iwao.dk: Jeg giver 4 stjer... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de materiais para massagem
  2. Day Spa
  3. Fornecedor de Armários Embutidos
  4. Loja de Móveis

Sobre Iwao

Escrito pela empresa

Hos IWAO gør vi velvære til en fast del af hverdagen. Vi tilbyder massagestole og tilbehør, hvor komfort, teknologi og design går hånd i hånd.
Du får en massageoplevelse, der føles målrettet og effektiv – hjemme hos dig selv 💆‍♂️

Vil du have afslapning efter en lang dag, eller en mere dybdegående massage til spændinger i ryg og skuldre?
Hos IWAO finder du modeller med funktioner som kropsscanning, forskellige massageprogrammer og høj komfort, så du får en løsning, der passer til dine behov ✨

Derfor vælger vores kunder IWAO:

• ✅ Skarpe priser på udvalgte modeller
  • ✅ Hurtig og hjælpsom kundeservice
  • ✅ Tryg handel med klare betingelser
  • ✅ Reservedele og garanti, hvor vi dækker fragt ved udskiftning i garantiperioden
  • ✅ Mulighed for rådgivning, så du vælger rigtigt første gang

IWAO til erhverv 🏢

Giv medarbejdere en pause med massage på arbejdspladsen.

Vi hjælper virksomheder med at finde den rette løsning, uanset om det er til kontor, klinik eller showroom. Kontakt os for en løsning, der passer til jeres behov.

Er produktet billigere nu?

Escrito pela empresa

Vi tilbyder 30 dages prisgaranti
Vi ønsker, at du skal føle dig helt tryg ved dit køb hos os. Derfor tilbyder vi 30 dages prisgaranti på vores produkter. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om prisen falder kort tid efter dit køb.

14 dages tilfredshedgaranti

Prøv din massagestol derhjemme - helt uden stress

Hos IWAO får du 14 dages tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du i ro og mag kan prøve din massagestol derhjemme og mærke, om den lever op til dine forventninger.

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds, kan du returnere produktet inden for 14 dage. Vi hjælper dig gennem processen, så det bliver trygt og enkelt.

Formålet er, at du skal føle dig sikker i dit valg. En massagestol er en investering i komfort og velvære, og derfor skal du have tid til at teste den i dine egne omgivelser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nemt at bestille og hurtig levering

Nemt at bestille og hurtig levering, præcis som jeg ønsker det skal være. Aller bedste anbefaling herfra;-)

13 de junho de 2023

Hej Marianne.

Tak for den meget fine anmeldelse af os. Det var da super godt at høre du var tilfreds med vores betjening og levering.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, vare til fair pris.
Handler helt sikkert her igen.

9 de junho de 2023

Hej!

Tak for den meget fine anmeldelse af os. Det var da super godt at høre du var tilfreds med vores levering og priser.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode priser og super hurtig…

Gode priser og super hurtig forsendelse.
Thumb up !!

12 de junho de 2023

Hej Jan!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner skal de have..

5 stjerner skal de have..
Min ordre blev pakket og sendt samme dag.. Og ankom som beskrevet.. På dag 3
Det bliver ikke sidste gang jeg handler der👍

14 de junho de 2023

Hej Karina.

Tak for den meget fine anmeldelse af os. Det var da super godt at høre du var tilfreds med levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid hurtig levering og den markant bedste pris

Har hos IWAO gennem de sidste par år købt en del pool og spa tilbehør til mit udlejningssommerhus. Altid hurtig levering og den markant bedste pris

1 de junho de 2023

Hej Peter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service i top, handler hurtigt ved behov for hjælp til købte produkter.

Købte i januar en 5 personers spa på tilbud til en virkelig god pris!
Den blev installeret afleveret med kran i haven, men da den blev fyldt med vand (søndag aften) var der en dryplyd.

Iwao blev kontaktet dagen efter og tilbød med det samme at sende servicemontør så dette kunne ordnes. Viste sig blot at en kobling havde skuet sig lidt løs som nok er sket under kran transport.

Nu fungerer spa helt perfekt.

De har hurtigt sendt manual til os også da denne ikke var i indpakningen (fra fabrikkens side).

Alt i alt et forløb hvor service var helt i top og prisen lav.

Jeg har tidligere talt med andre pool/spa firmaer men fravalgt disse pga nærmest ugidelig service. Er så glad for jeg valgte at handle hos iwao spa - har været en god oplevelse og jeg vil varmt anbefale dette firma til andre.

Køber man spa kan jeg anbefale at købe en coverlift så ungerne nemt kan tage låg af/på.

14 de junho de 2023

Hej Lise!

Tak for den rigtig flotte anmeldelse af os. Super godt at høre at alt flugtede selvom der var et bump undervejs. Håber i er blevet glade for jeres spa!

Professionel fejlhåndtering

hurtig respons fra kundeservice ifbm. med en fejl leverance, hvor Iwao kvitterer med nyt produkt U/B.

6 de junho de 2023

Hej Thomas!

Tak for den meget fine anmeldelse af os. Det var da super godt at høre du var tilfreds med vores betjening og kundeservice!

ogawa omknee 2 fra Iwao

Har købt en ogawa omknee 2 fra Iwao. Fuldstændig fantastisk maskine, og fik den leveret halvandet døgn efter bestilling

31 de maio de 2023

Hej!

Tak for den meget fine anmeldelse af os. Det var da super godt at høre du var tilfreds med vores betjening og forsendelse :-)

Hurtig og billigt

Hurtig og billigt, vender tilbage

2 de junho de 2023

Hej!

Tak for den meget fine anmeldelse af os. Det var da super godt at høre du var tilfreds med vores forsendelse!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering, dag til dag.

1 de junho de 2023

Hej Beinta!

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.

25 de maio de 2023

Hej Eva

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service og hurtig levering

Fin service og hurtig levering.
Handler gerne der igen.

15 de maio de 2023

Hej Lasse

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super hurtig betjening og forsendelse

Super hurtig betjening og forsendelse. Havde varen efter 2 dage!

Hej Boie

Hurtig lev

Hurtig lev. alt godt.

Hej Kim

Tak for den rigtig flotte anmeldelse. Det var dejligt at høre du var tilfreds med vores levering :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Kan klart anbefales.

12 de maio de 2023

Hej Helle

Tak for den meget flotte anmeldelse. Det var da dejligt at høre du var tilfreds med vores service:-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fandt det jeg skulle bruge

Fandt det jeg skulle bruge. Og en hurtig levering. Så alt ialt en god handel

Hej Jakob

Tak for den meget fine anmeldelse. Det var da dejligt at høre du var tilfreds :-)

En gennemgående god købsoplevelse

IWAO er super hurtige til at svare og afsendelsen af varerne skete samme dag som jeg bestilte - en gennemgående god købsoplevelse.

24 de abril de 2023

Hej Lars

Mange tak for den rigtig flotte anmeldelse af os.
Dejligt at høre du var tilfreds med hele købsoplevelsen :-)

Mvh. Søren

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais