Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en begagnad iPad , fick den dagen efter jag tyckte leveransen var jätte och Ipaden var bättre än mina förväntningar. Rekommenderar starkt att köpa din nästa begagnade produkt från ixpress.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otrolig kundservice som känns äkta. Har både köpt begagnade telefoner här och bytt batteri vid flera tillfällen. Men det var efter besöket idag som jag kände att det var dags att lägga upp ett omdöme... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag köpte en begagnad Iphone i helgen. Trevligt bemötande där på mitt första besök. När jag installerat Bank Id kunde telefonen inte läsa av QR koder och jag gick tillbaka, personalen ansträngde si... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Köpt två mobiler totalt härifrån. Den senaste mobilen (iPhone 13 Pro Max) som köptes i augusti 2024 fick problem med samtalshögtalaren 4 månader senare. Jag fick skicka tillbaka den och få den r... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Celulares
  2. Oficina de reparos de celulares

iXpress är det ledande återförsäljarföretaget som säljer begagnad konsumentelektronik. Vi inspekterar, certifierar och säljer sedan till konsumenter som letar efter ett kostnadseffektivt alternativ.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

613 avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Hela skärmen lossnade direkt

Hela skärmen lossnade direkt, försiktigt använd. Skulle vara "som ny". Har fått reparera tre (3) gånger, dyr kostnad. Att reklamera i princip omöjligt.

27 de agosto de 2023
Avaliação não solicitada

Resposta de iXpress

Beklagar att skärmen gått sönder hos dig. Jag ser i ärendet som du skapat hos oss att vi aldrig fått tillbaka telefonen i retur eller på reparation. I ärendet så har du fått svar den 14/11-2023 med returanvisningar och du har inte utnyttjat returen samt ej besvarat på våra meddelanden.

Du är välkommen att kontakta oss igen om du har några frågor eller funderingar.

/ Ixpress Teamet

Fruktansvärt dåligt

Fruktansvärt dåligt! Köpte en iPad som visade sig vara nåt fel på, skickade tillbaka så de kunde laga den, den kom tillbaka och fungerade ännu sämre. Skickade tillbaka igen och nu vill dom att jag ska betala för frakten!
Skulle inte rekomendera någon att handla där!

19 de dezembro de 2023
Avaliação não solicitada

Jag har fått fel färg

Jag har fått fel färg, fel grade. Laddare är inte original bandet är inte original. Inte ens låda fick man med. Och inget svar har man fått.

9 de janeiro de 2024

Resposta de iXpress

Ditt omdöme stämmer inte överens med vad som hänt.

Vi har besvarat dig flera gånger under en hel vecka med flera svar under en och samma dag.
Låda ingår visst med i köpet, men det är vår egen låda som vi skickar med. Vad gäller färgen så var det en som stämde överens med det du beställt. Trotts det så tog vi det vidare och var redo att byta ut mot en annan där färgen passar det du önskar. Du svarade inte mer på vårt erbjudande.

Om du undrar något eller vill ha vidare hjälp med ärendet är du välkommen att kontakta oss igen så hjälper vi dig vidare.

/iXpress Teamet

Fick aldrig mitt paket

Fick aldrig mitt paket , kontaktade både företaget och posten utan några som helst svar.

Efter ixpress kommenterade här så mailade jag igen men fortfarande så får man inte några svar ,

Efter flera Mail så svarar inte ixpress trots att dom säger man ska maila dom , riktigt dåligt att inte svara

Det är inte sant jag har inte fått ett enda Mail tillbaka av er , inte ett enda svar på 3-4 Mail. Varför ljuger ni?

2 de janeiro de 2024

Resposta de iXpress

Enligt spårningen från Postnord så har man levererat ditt paket 2 dagar efter du lagt beställningen.
Vi kan inte se eller hitta något mejl från dig om att du inte fått paketet. Vänligen kontrollera ditt ordernummer och att det är rätt företag du kontaktat. Skriv sedan till vår kundtjänst via hemsidan så ska vi försöka hjälpa dig vidare.

Edit:
Vi besvarar alla mejl inom 24-48h. Alla inkomna mejl/ärenden besvarar vi i tur och ordning, ibland svarar vi inom 1h och ibland tar det längre tid vilket är beroende på hur mycket vi har att göra. Du skickade 2 mejl inom loppet av 24h, vilket vi besvarat dig inom tidsramen vi avsatt. Du är även välkommen att ringa oss mellan 11-17 för att få ett snabbare svar, där vi besvarar alla samtal som vi får in under dagen.

MVH
iXpress Teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.