Refurbly Avaliações 169

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Att jag fick information om att försäkringen snart upphörde.Pratade med en personal om det var klokt o förnya försäkringen.Alltid skönt o få prata med nån.Så nöjd med köpet av mobil o den funkar bra i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeanette! Som jobbar i örebro kontoret är en geni! Hon gav oss en expetionell service i världsklass. Jag och min vän yeshua blev berörda i djupet. Hon hjälpte oss med fulla kraft. hittade lösningar... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Telefonnumret som stod i orderbeställningen: Customer Support Phone support (weekdays 09-15): 010-195 68 17 ..funkade inte. Och när jag väl hittade ett annat supportnummer var väl det kanske int... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans i bra emballage. Skicket på produkt över förväntan. Konkurrenskraftigt pris. Mycket nöjd så långt och hoppas förbli så. Ska överväga Refurbly även i framtiden.

Detalhes da empresa

1. Loja de Celulares
  2. Loja de acessórios para Celulares
  3. Oficina de Conserto de Eletrônicos
  4. Oficina de reparos de celulares

Vi är Refurbly – en smartare och mer hållbar väg till din nästa mobil. Med vår prenumerationstjänst Refurbly Flex får du en iPhone eller Samsung till fast månadspris – inklusive försäkring, livstidsgaranti och garanterad. batterihälsa. Skärmskydd och mobilskal ingår för extra skydd. Uppgradera till en nyare mobil varje år utan extra kostnad, eller behåll samma mobil med full flexibilitet. Inget krångel, bara flexibilitet. Vi tror på teknik som funkar för både dig och planeten. 🌍📱 Du kan även köpa begagnade mobiler och surfplattor på traditionellt vis – alltid med 2 års garanti, 30 dagars öppet köp och snabb fri frakt.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

169 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Telefonnumret som stod i…

Telefonnumret som stod i orderbeställningen: Customer Support
Phone support (weekdays 09-15):
010-195 68 17
..funkade inte. Och när jag väl hittade ett annat supportnummer var väl det kanske inte den mest imponerande servicen jag upplevt. Därav snål med stjärnorna :-)

10 de abril de 2026

Resposta de Refurbly

Tack för ditt omdöme och för att du uppmärksammar detta.

Det ska självklart fungera att nå oss på rätt nummer. Det nummer nu hittade är vårt gamla nummer som tyvärr verkar finnas kvar någonstans. Vi tar det med oss och ser över direkt. Vi beklagar också att upplevelsen i kontakten med supporten inte levde upp till förväntningarna.

Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att få hjälp, så hör gärna av dig till oss på support@refurbly.se om det är något vi kan hjälpa dig vidare med. Vi gör gärna ett nytt försök att ge dig en bättre upplevelse!

Mvh Refurbly

Köpte en Samsung a 53 i bra skick

Köpte en Samsung a 53 i bra skick. Telefonen jag fick var knappt i ett ok skick. Bad om en prisjustering och Tog kontakt med refurbly som menade på att jag måste skicka in telefonen för att undersöka den, de nöjde sig inte med bilder på alla skavanker. Jag orkade inte skicka in den. Men jag hade önskat en mer tillmötesgående sätt

7 de abril de 2026

Hej Tina,

Tack för att du delar din upplevelse, och vi beklagar verkligen att telefonen inte levde upp till dina förväntningar.

Vi förstår att det känns omständligt att behöva skicka in mobilen, särskilt när du redan beskrivit och visat skicket. Anledningen till att vi ändå ber om att få in enheten är för att vi ska kunna göra en korrekt bedömning och även felsöka den, särskilt när du upplevt att den inte fungerat som den ska vid uppstart. Det är först då vi kan ta rätt beslut kring t.ex. prisjustering, åtgärd eller byte.

Med det sagt vill vi såklart hjälpa dig fram till en lösning du är nöjd med. Erbjudandet står fortfarande kvar: skicka in mobilen till oss så ser vi till att hantera det skyndsamt och rättvist.

Du är varmt välkommen att kontakta oss igen på support@refurbly.se så hjälper vi dig vidare direkt.

Med vänlig hälsning,
Refurbly

Hej på

Jag har varit på

2 de abril de 2026

Resposta de Refurbly

Hej, Tack för ditt omdöme! Det verkar som att texten kanske inte riktigt kom med hela vägen, skriv gärna igen eller komplettera så vi får en bättre bild av din upplevelse.

Vi vill såklart förstå vad som varit bra och vad vi kan göra bättre, så att vi kan hjälpa dig vidare på bästa sätt.

Mvh,
Refurbly-teamet

Snabb leverans.

Snabb leverans.det funkar.

26 de março de 2026

Resposta de Refurbly

Tack Dean, glädjer oss att du är nöjd! Varmt välkommen åter när behov för mobil uppstår 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans i bra emballage

13 de março de 2026

Resposta de Refurbly

Stort tack för ditt omdöme! Glädjer oss att allt gick smidigt och att du är nöjd. Varmt välkommen åter 💚

Mobilfynd!

Snabb leverans, väl förpackad och verkligen i skick som ny. Bättre pris och garanti än hos konkurrenterna.

26 de março de 2026

Stort tack för ditt fina omdöme Gunnar! Varmt välkommen åter 💚

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, bra hjälp med att flytta över appar. Bra hjälp att nollställa gamla telefonen.

Resposta de Refurbly

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad kul att höra att du fick bra hjälp både med överföringen och att komma igång med din nya telefon, precis så vi vill att det ska fungera. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver också 😊

Bra produkt

Bra produkt, snabb leverans, hjälpsam vid problem. så skall det vara, inga märkvärdigheter egentligen.

12 de março de 2026

Resposta de Refurbly

Stort tack för ditt omdöme och att du valde att handla hos oss. Varmt välkommen åter!
Mvh Refurbly 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, bra skick på telefon.

19 de março de 2026

Tack för ditt omdöme Christian! Varmt välkommen åter 💚

Fick en trasig telefon 2 gånger

Fick hem en trasig telefon med defekter. Efter ett garantiärende på 2 veckor skickar dom tillbaka den helt orörd och hävdar att den är lagad. Baserat på denna klappkassa upplevelse kan jag bara utgå ifrån att samtliga recensioner här är köpta eller skrivna av företaget själv. Tack och hej

Avaliação não solicitada

Resposta de Refurbly

Tack för att du delar din upplevelse, även om det såklart är väldigt tråkigt att läsa.

Det du beskriver är inte okej och inte den nivå vi vill ligga på. Att få tillbaka en enhet som upplevs ofixad efter ett garantiärende ska inte hända, och jag förstår verkligen frustrationen det skapar.

Vi vill gärna reda ut detta ordentligt och hitta en lösning som du faktiskt blir nöjd med. Oavsett om det handlar om en ny enhet eller annan åtgärd.

Hör gärna av dig till oss på support@refurbly.se med ditt ordernummer så tar vi det vidare direkt och prioriterar ditt ärende.

Vi vill också vara tydliga med att våra recensioner kommer från riktiga kunder och inte är något vi köper eller skriver själva. Samtidigt tar vi sådan här feedback på största allvar och använder den för att bli bättre.

Hoppas vi får chansen att rätta till detta.

Med vänlig hälsning,
Refurbly

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har gjort en första beställning i dag

Har gjort en första beställning i dag. Bra priser. Hoppas bara på en snabb leverans. Caroline

Avaliação não solicitada

Resposta de Refurbly

Stort tack för ditt omdöme och att du valde att handla hos oss! 💚 Ser din beställning och vi ser till att leverera den omgående så att du får njuta av din nya mobil 📱✨

Fick vänta 2 veckor på leverans

Fick vänta 2 veckor på leverans. Mailade kundtjänst två gånger. Inget svar. Fick till slut tag i dem på telefon; 'Den har visst hamnat fel'. Ingen ursäkt. Kommer naturligtvis aldrig använda igen.

17 de março de 2026

Resposta de Refurbly

Tack för din feedback Andreas, och jag vill verkligen be om ursäkt för din upplevelse.

Att din leverans blev försenad och dessutom att du inte fick svar på dina mejl är inte acceptabelt. Det ska självklart fungera bättre än så, och jag förstår att det skapar frustration.

Vi har nu följt upp ärendet internt och även utfärdat en kompensation på din order som en ursäkt för det inträffade.

Vi tar till oss av detta och ser över våra rutiner, både kring leveranser och svarstider, för att säkerställa att det inte händer igen.

Tack för att du lyfter detta. Även om vi såklart önskar att din upplevelse varit bättre.

Mvh Daniel på Refurbly

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.