Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een jas ontvangen, maar het paste niet naar wens. Na het terug gestuurd te hebben, heb ik tot de dag van vandaag nog steeds geen geld terug ontvangen. Ik heb geprobeerd via de mail contact te l... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Levering liet even op zich wachten (bijna 2 weken) ivm drukte. Communicatie hierover kwam pas achteraf dus daarin is verbetering mogelijk. Toen wel klantvriendelijk en in totaal pakket prima geleverd.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via de app contact gezocht omdat ik mijn artikel wilde ruilen voor een maat groter. Er werd direct op gereageerd. Nog dezelfde dag wordt er een maat groter opgestuurd. Uitstekende service. Erg klan... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lang moeten wachten op mijn bestellingen (moest er zelfs contact over opnemen). Toen ze uiteindelijk binnenkwamen helaas beide de verkeerde maat. Gelijk retour gestuurd. Helaas wacht ik inmiddel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Uw online webwinkel voor betaalbare trendy dames kleding

Informações de contato

2,3

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

258 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

2 weken geleden een jas besteld

2 weken geleden een jas besteld , vandaag was die binnen en hij staat mijn dochter heel erg mooi ben blij met de kwaliteit van het product en kan andere mensen ook aanraden om hier eens een kijkje te nemen. Chapeu!!

6 de setembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb op 5-03-2020 een jas besteld van…

Ik heb op 5-03-2020 een jas besteld van Ayla , super mooi allemaal maar na 1 maand nog niet binnen dus ik had al 3 mailtjes gestuurd in capslock van wat hier nu allemaal aan de hand is. Na 2 maanden weer niks geen antwoord op mijn mails dus heb ik met me ma een mail met hoge urgentie gestuurd En de factuur erin ik bedoel was toch wel 66 euro ! GEEN ANTWOORD HELEMAAL NIKS en ze Zeggen dan wel Binne. 24 uur Ant en dan krijg ik een melding van messenger waarmee kan ik u helpen als ik dit over een paar weken niet heb ga ik aangifte doen! Rot bedrijf ook staat er geen telefoonnummer wat ik al heel vaag vond dus zeker niet bij deze winkel bestellen oplichters

15 de maio de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hier ook een jas besteld in januari…

Hier ook een jas besteld in januari uiteindelijk na een mnd ontvangen. Maar in die tijd is die jas stuk goedkoper geworden. Meneer zou hem aanpassen voor de kortingsprijs. Via de app belooft die mij van alles. En gaat die ook nog zeggen dat ik een 2e jas heb gekregen.
Hij zegt in contact te zijn geweest met klarna maar daar is niks bekend. Ik betaal deze factuur ook niet tot dat dit geregeld is.

28 de abril de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb in januari een jas van…

Ik heb in januari een jas van Jacketcentre ontvangen. Deze was helaas te groot en ik heb deze retour gestuurd maar ik heb nog geen reactie terug gehad dat deze is ontvangen. Weet iemand het adres van Jacketcentre? Dan kan ik misschien via postnl achterhalen wat er is gebeurd. Anders word aangifte wegens oplichting!

10 de abril de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Na al die reacties die ik had gelezen…

Na al die reacties die ik had gelezen begon ikzelf ook erg te twijfelen..het duurde idd allemaal wat langer vanwege het corona virus bijna 3 weken..en het contact was niet altijd super maar toch wel de bestelde winterjas voor mijn moeders binnengekregen ! Tevreden bedankt ayla👍😁

4 de abril de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen jas binnen en ook geen geld terug...

Ik heb een bestelling gedaan met 2 jassen. Helaas was mijn jas te groot dus stuurde er 1 terug via post nl.
Op 7 maart via de track en trace code is er op te zien dat de jas is aangekomen op de plek van bestemming.
Via whatsapp op 3 maart had ik namelijk een berichtje gekregen wat ik van de jassen vond.. vond het apart dat een bedrijf dit doet. Maar oke... toen ik de jas terug had gestuurd en dus zag dat die was aangekomen datum 7-3-20 en daarna al 5 dagen niks hoorde daarna heb ik op 12-03-20 aan te bel getrokken. Bericht terug gestuurd via whatsapp. Daarop antwoordde hij wel en zei ja komt goed je krijgt de jas probeer het vandaag nog te versturen... maar helaas ging niet door.. 16 maart en 18 maart den bericht verstuurd en email nog niks gehoord.. en tot op de dag van vandaag 19 maart 2020 nog niks gehoord.. kort om, ben ik nu opgelicht? Moet ik hier aangifte van doen? Krijg ik mijn geld terug ? Ik hoop het!!

19 de março de 2020
logotipo da Jacketcentre

Resposta da Jacketcentre

Hallo,

We willen het recht zetten en de aankoopbedrag weer terug storten! Zou je een whatsapp bericht willen sturen naar 0627892488 dan kunnen we het verder afwikkelen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

4 weken geleden een jas besteld heb de…

4 weken geleden een jas besteld heb de jas nog steeds niet binnen meerdere malen een mail en berichten gestuurd maar geen reactie terug gekregen en ik wacht nog steeds op mijn jas.

19 de março de 2020
logotipo da Jacketcentre

Resposta da Jacketcentre

Beste Leonie Koppers,

Ik kan uw bestelgegevens niet vinden als ik zoek op uw naam. Kunt u mij een WhatsApp bericht sturen zodat we het alsnog kunnen afhandelen. Dat mag naar : 0627892488

Mvg,

Jacketcentre

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben al 2 winter jassen besteld…

Wij hebben al 2 winter jassen besteld en in goede orde ontvangen.
Kwalitatief zijn het hele mooie jassen, zelfs mooier dan op de foto.
Wij zijn zeer tevreden over het aankoop van de jassen.
Zeker aanrader voor de anderen.

11 de março de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.