Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een jas ontvangen, maar het paste niet naar wens. Na het terug gestuurd te hebben, heb ik tot de dag van vandaag nog steeds geen geld terug ontvangen. Ik heb geprobeerd via de mail contact te l... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Levering liet even op zich wachten (bijna 2 weken) ivm drukte. Communicatie hierover kwam pas achteraf dus daarin is verbetering mogelijk. Toen wel klantvriendelijk en in totaal pakket prima geleverd.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Via de app contact gezocht omdat ik mijn artikel wilde ruilen voor een maat groter. Er werd direct op gereageerd. Nog dezelfde dag wordt er een maat groter opgestuurd. Uitstekende service. Erg klan... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lang moeten wachten op mijn bestellingen (moest er zelfs contact over opnemen). Toen ze uiteindelijk binnenkwamen helaas beide de verkeerde maat. Gelijk retour gestuurd. Helaas wacht ik inmiddel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Uw online webwinkel voor betaalbare trendy dames kleding

Informações de contato

2,3

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

258 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op 13 januari een jas besteld en tot op…

Op 13 januari een jas besteld en tot op heden nog niks ontvangen! Er werd mij beloofd om de tracking code te sturen, maar dit ook niet ontvangen. Ook via mail en whatsapp wordt er niet gereageerd. Koop hier nooit iets, want je krijgt het toch niet. Denk ook dat ze zelf de goede reviews schrijven... echt oplichters dus!!

11 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

ZEER SLECHT! Doe geen aankoop bij deze webshop!

Ik heb onder enige dwang door deze webshop van 'JacketCentre' een positieve recensie moeten achterlaten. Anders leek het erop dat ik het geld van mijn retour niet zou terug krijgen.
LEES dus altijd eerst de recensies van de kleinere en onbekende websites voor je een aankoop doet!!
Let dus bij deze op!! Mijn eerdere geplaatste zogenaamde 'positieve' recensie is dus niet geheel vrijwillig door mij geplaatst!!
Kortom, er is nog genoeg werk voor programma's zoals Kassa, Tros Radar, Alberto Stegeman etc.

4 de fevereiro de 2021

Hallo,

U heeft uw aankoopbedrag retour ontvangen. We hebben alleen op verzoek gevraagd of u een positieve recensie wil plaatsen zodra wij het afhandelen. Dit hebben we ook netjes gedaan.

Met vriendelijke groeten,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Winterjas

Jas besteld. Snelle levering. Mooie jas, alleen was er een productie fout waardoor ik mijn aankoop retour moest sturen, helaas. Geld terug gekregen, netjes afgehandeld.

2 de fevereiro de 2021

Enorm slecht

Enorm slecht.

2 weken terug een jas besteld, maar nog steeds niks gehoord
Er word niet gereageerd op Whatsapp en niet op e-mail.

Ga mij niet vertellen dat die reviews onder aan de site , echt zijn.

31 de janeiro de 2021

Scammers

Scammers. My kid's jacket never arrived.

31 de janeiro de 2021

Hello,

What is the order number? Can you send me an Whatsapp message to 0031627892488
Then I will gladly help you further!

Best Regards,

Oplichters!

Ook hier geen reactie op een retour verstuurd op 9 januari. Via track en trace blijkt deze wel te zijn aangekomen. Via mail en chat komt totaal geen reactie. Telefonisch zijn ze überhaupt niet te bereiken. Geld weg?!

30 de janeiro de 2021

Hallo Sandra,

Ik kan op de naam 'Sandra van aken' Geen bestelling vinden. Wat is uw ordernummer? Wil je me een whatsapp bericht sturen zodat ik het gelijk kan verwerken ?

Groeten,

Jacket centre,

Jacket centre,

Misschien krijg ik via deze weg wel een antwoord.
Jullie hadden me, na mijn retour, gevraagd om een positieve review te schrijven.
In ruil zou ik mijn geld geld terug krijgen.
Die review staat er intussen 2 weken op, en toevàllig zijn jullie sindsdien niet meer bereikbaar.
Mijn review staat intussen wel mooi te blinken op jullie site.
Ik neem vandaag contact op met de consumentenbond van nederland en belgië.

Tineke Vanhecke

25 de janeiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Totaal niet tevreden over de de…

Totaal niet tevreden over de de service. Het duurde vrij lang dat de jassen binnen waren. Één van de twee moest retour, via track en tracé is te zien dat die is aangekomen. Nooit en bevestiging gehad hiervan. Niet tot nauwelijks reactie op de mail. Geen factuur wijzigen in klarna, die er nog staat van 2 jassen ipv 1. En zelf vragen om een positief review te plaatsen.

23 de janeiro de 2021

Balen

Ik heb mijn trui 3/4 week terug besteld, heb nog geen update waar mn trui is of blijft. Ben bang dat ik vies opgelicht ben... ik baal echt. Zou er niet weer bestellen!!

21 de janeiro de 2021

Zeeeeer slecht

7 dec de jaa binnen gekregen niet de juiste maat, retour gestuurd en er zou een andere komen. Na veel stalken, genegeerd worden en valse beloftes zou de jas opgestuurd worden. 16-1 binnen gekregen en tot mijn teleurstelling exact dezelfde als die ik 7-12 binnen kreeg.
KOOP HIER NIETS!

17 de janeiro de 2021

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel, vorige week iets besteld en nog niet binnen, erg slechte service want als je iets vraagt krijg je geen reactie, nooit iets gaan bestellen daar!!

15 de janeiro de 2021

Hallo Danielle,

Ik heb geen bestel gegevens van je kunnen vinden. Zou je een whatsapp bericht willen sturen hier over? 0031627892488

Met vriendelijke groeten,

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen jas of geld terug en geen reactie na retour

In november een jas besteld bij JacketCentre. Het duurde ruim een week voordat de jas kwam. De jas was te klein en ik heb de jas teruggestuurd en verzocht om een grotere maat. Via de track en trace van postNL kan ik volgen dat de jas 5 december is afgeleverd. Daarna niets meer van JacketCentre vernomen. Er wordt niet gereageerd op mail of in de Chat. Ik wil iedereen adviseren hier geen jas te bestellen.

14 de janeiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.