Precies de goede steen hier gevonden, door de duidelijke foto's op de site. Prachtige kwaliteit. Snel (en goedkoop) verzonden, goed verpakt, plus nog een bonushartje en persoonlijke boodschap erbij... Ver mais
De foto's op de site doen de stenen eer aan. Geweldige kwaliteit stenen. Met zorg verpakt en voor elke steensoort een toegevoegde omschrijving. Bij de stenen eieren zit de presentatie ring b... Ver mais
Super mooie kwaliteit stenen, we hebben tot nu toe twee bestellingen gedaan, 4 stenen in totaal. Zorgvuldig verpakt en een prachtig kadootje erbij! Worden we gewoon gelukkig van :-)
Weer twee mooie stenen besteld, rozenkwartsharten. Van tevoren even gebeld of ze ingepakt kunnen worden omdat het voor een cadeautje is. Geen enkel probleem en kosteloos. Er stond er oorsponkelijk maa... Ver mais
Ontzettend leuke en mooie webshop(s) met prachtige producten en foto's van Edelstenen, Sieraden en Shawls met accessoires. Je krijgt het product van de foto, niet zomaar een willekeurig stuk. Voor iedere portemonnee iets leuks te vinden! Vanaf €1 tot duizenden euro's voor unieke topstukken. Bijna alle knuffelstenen of zakstenen en trommelstenen te vinden van A tot Z. Ook heel veel hangertjes en ruwe stenen en mineralen. Onze Edelsteen Beelden of Statues uit Inida zijn razend populair vanwege de uitstekende kwaliteit en afwerking. Alles met de hand gemaakt in India. Op de Sieraden website ook heel veel mooie hangers, armbanden en ringen in alle maten in Zilver. Nu ook mooie armbanden met elastiek. Met onze Pashmina Shawls uit India zijn we tevens groothandel, Vraag gerust om advies. We hebben alle kleuren en prachtige kwaliteit! Samenvattend: Leuke, Mooie en Bijzondere kwaliteit Edelstenen, Mineralen, Knuffelstenen, Hangertjes, Beelden uit India en nog veel meer. Met persoonlijke benadering en uitstekende Service! Ook prachtige Sieraden en Shawls op een aparte website Verkoop op beurzen en op afspraak. De koffie staat voor je klaar! Vergeet ook niet onze beurskalender te raadplegen. Voor Mineralenbeuren en Spirituele Beurzen Tot ziens op onze websites!
Prometheusstraat 6, 3054 WD, Rotterdam, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mooie stenen, goed verpakt en snelle verzending, bedankt voor het cadeau😊

Mijn ervaring met Jalla Stone is dat het
hele prettige en overzichtelijke websites heeft.
Jalla Stone sieraden, edelstenen en mineralen en shawls.
Bestellen gaat heel eenvoudig en bij vragen krijg je altijd vakkundig antwoord.
Je bestelling wordt heel zorgvuldig ingepakt en verzonden.
Kortom een feestje om het uit te pakken.

Resposta da Jalla Stones
Ik ben al even trouwe klant. Jalla stones blijft consequent een hoge kwaliteit van producten aanleveren, zowel voor grote als kleine aankopen. Tevens combineren zij dit met een vlotte afhandeling van de bestelling en een snelle levering. Ook bijzondere persoonlijke wensen zijn mogelijk. Tevens is elke bestelling vergezeld van een mooi cadeautje. Mijn favoriete shop voor edelstenen en mineralen.

Resposta da Jalla Stones
Prachtige stenen, goede bezorging. Wel wat prijzig, tegelijkertijd krijg je er wel kwaliteit voor.

Resposta da Jalla Stones
Ik heb trommelstenen besteld vanuit Duitsland en ik kreeg meteen na mijn bestelling een persoonlijke email mbt de bezorging naar Duitsland, die werd door Jalla-Stones nauwkeurig gevolgd, erg prettig.
Wat ook erg fijn is, is dat van elke steen die ik besteld heb er een informatieblad bij de bestelling zat. En ik kreeg nog een mooie steen als kadootje.
Al met al een positieve en persoonlijke ervaring.

Resposta da Jalla Stones
Edelstenen met een hoge en zuivere frequentie en een goede service!

Resposta da Jalla Stones
Snel antwoord op mijn vraag gekregen, heel behulpzaam. Alle stenen waren keurig verpakt en tot mijn grote plezier kreeg ik ook nog een mooie steen cadeau bij mijn bestelling. Een aanrader!

Resposta da Jalla Stones
De ring zag er precies zo uit als op het plaatje en werd supersnel geleverd

Resposta da Jalla Stones
Vriendelijke en snelle service bij retourneren product

Resposta da Jalla Stones
vriendelijke mensen en mooie kristallen en mineralen die met zorg en liefde zijn geselecteerd

Resposta da Jalla Stones
Mijn ketting van jade voldoet helemaal aan mijn verwachting. Hij is fijn en subtiel.

Resposta da Jalla Stones
prachtige collectie, vriendelijke service, schappelijke prijzen

Resposta da Jalla Stones
Uitmuntende service, ook nog supersnel bezorgd👍

Resposta da Jalla Stones
Dankjewel voor de tijd die ik kreeg voor de aankoop te doen ! De anandaliet is super mooi en lijkt beetje op een hartje. Heel blij ermee

Resposta da Jalla Stones
Mooie steen (Maria Magdalena lemurian hart) en erg prettige communicatie, denken echt met je mee! Aanrader !

Resposta da Jalla Stones
Heel snelle en fijne levering en bezorging , prachtige stenen . geweldige service ,ook door bijgevoegde stenen infos. Ik ben heel blij en geniet elke dag ervan, Hartelijk dank <3 tot snel , winkelmand is al weer vol ;) groet Biggi

Resposta da Jalla Stones
Mooie kwaliteit stenen! Je ontvangt ook exact diegene van de foto zodat je weet wat je krijgt 👍.

Prachtige stenen,
Super snelle levering !!!!
En hele goede service
Al met al top 👍👍

Resposta da Jalla Stones
What You See Is What You Get. Ik was aangenaam verrast over de (logistieke) service, betrokkenheid en de vriendelijkheid van de mensen. Toppie!

Resposta da Jalla Stones
Rond de feestdagen een bestelling gedaan van een aantal artikelen waaronder een prachtige amethist-geode van bijna 4 kilo. Deze zou zoals gebruikelijk bezorgd worden via een pakketdienst en ik was er op voorbereid dat bezorging even zou duren.
Tor mijn grote verbazing kreeg ik van deze lieve mensen een mailtje met de vraag of ik in het weekend thuis zou zijn, ze wilden de bestelling persoonlijk komen bezorgen, onder andere vanwege de drukte bij de bezorgers. Dat was echt super!