Tak for atter et dejligt ophold på Danmarks bedste campingplads . Altid ren og velholdt både inde og ude. Opstår der et problem, bliver det straks udbedret hvis muligt. Venlig, imødekommende og h... Ver mais
A empresa respondeu
5-stjernet campingplads i Nordjylland. Vi tilbyder pladser til telt eller egen campingvogn, luksushytter og udlejningscampingvogne. Vores gæster har gratis adgang til vores opvarmede udendørs swimmingpool og spa, legepladser, indendørs legeland, springtrampoliner og meget mere. Book online på jambo.dk.
Solvejen 60, 9493, Saltum, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk sted at campere.
Forholdene og service er altid kniv skarpe
🙂🙂🙂

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Var på besøg hos Jambo Feriepark i sommeren og det var en helt kanon oplevelse! Stemningen på pladsen er fantastisk og medarbejderne er meget engageret i at give alle gæster en god oplevelse. Der er aktiviteter til både børn og voksne, så alle er underholdt hele ugen.
Kan varmt anbefale at besøge Jambo, hvis man skal campere i det nordjyske.

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Altid venlig og god betjening. Flotte hytter med alt der behøves. Pænt og rent i hytte ved ankomst. (Dog kunne ønskes at der også blev støvsuget langs alle madrasser). Skønt at slutrengøring er med i lejen. FANTASTISK dejlig opvarmet pool - lige til at gå ud i. Faciliteter for både børn og voksne på pladsen helt i top. Vi havde en dejlig ferie og overvejer kraftigt at gentage succesen næste år 👍🏻.

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Tak for atter et dejligt ophold på Danmarks bedste campingplads .
Altid ren og velholdt både inde og ude.
Opstår der et problem, bliver det straks udbedret hvis muligt.
Venlig, imødekommende og hjælpsom personale.
Mange aktiviteter på pladsen….. opvarmet pool, stor flot velholdt minigolfbane m.m.

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Tredje gang holder vi en ferie i Jambo feriepark. Vi holder meget af hytterne og deres indretning. Der er hvad man skal bruge. Og den overdækkede terrasse gør at hytten føles større.
Pladsen er rigtig hyggelig og med gode aktiviteter både udendørs og indendørs.
Vi var ramt af stærk blæst den ene dag. Det var dejligt at kunne bruge timer indendørs i den store hal
Der var lidt rod med mooncars denne gang. De blev bare efterladt og ikke sat op hvor man reelt kunne leje dem.
Stedet ligger perfekt med mange mange skønne byer og steder tæt på
Vi var ved Råbjerg mile. Løkken. Blokhus. Skagen og Fårup Sommerland
Forslag til forbedring. Det bør være et krav at brugere af poolen skal bade og bruge sæbe inden brug af poolen.

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Fed minigolf og så er der bare alt hvad hjertet kan begære for børn i alle aldre♥️👍

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Vores første camping tur var over al forventning! Pladsen var virkelig hyggelig, mange dagsaktiviteter for store og små. Service husene rigtig flotte og indbydende. Legeplads, hoppepude, trampoliner indendørs lege rum, opvarmet pool mm. alt var bare så gennemført. Vi har intet at sammenligne med men alt at se frem til efterfølgende. Tak for et dejligt ophold Jambo, og tak for at finde plads til os da vi ved en fejl kom en dag for tidligt.

Resposta da Jambo Feriepark A/S
dejlig plads men viste ikke de havde sådan nogle smalle pladser så vores 6 pr. kun kunne være der uden storm snore på (80 m3)

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Det var en superflot campingplads. Og god til børn toiletterne rene og pæne har ikke noget at sætte på der er noget dårligt

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Jambo Feriepark er et flot campingplads hvor alt er i orden. Der er ikke ting der er gået i stykker. Der er gode faciliteter, legeplads, pool etc.
Vi lå i telt på pladsen og selvom det er en fin plads, er der nogle ting som gjorde det mere besværligt for os i telt.
1. Der er intet køleskab man kan lægge varer i, det kræver noget tilvænning.
2. Der er ingen redskaber i køkkenerne. Der er mikroovn, ovn, gasblus og håndvaske, men ingen redskaber.
Fin børnepool med vandtemperatur på 32 grader (og fyldt med børn)
Havet er lige i nærheden (ca. 3 km tror jeg) og det er en virkelig dejlig strand der.
Der er også fine løbe/vandre-ruter i terrænet man kan tage.

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Vores første telttur gik til Jumbo Feriepark og det var en kanon oplevelse og vi kan kun give vores bedste anbefaling til jer.
Dog må toiletterne i nærheden af poolen gerne gøres rent oftere, for de var beskidte hele dagen - desværre 🥺
Men godt der var så mange toiletter i de andre områder 😉

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Fantastisk sted for børn og voksne.

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Har været på Jambo Feriepark i denne ferie. Jeg vil sige at 5 stjerner måske lige er i overkanten, måske 4. De borde bænke der står rundt omkring kunne godt blive udskiftet, hårtørrerne er lidt ulækker, og så giver det altså ikke nogen mening, at man gerne vil have folk skyller sig før de går i poolen, når vandet i bruseren ved poolen er møg koldt! Jo - du kan da lige betale 12kr for 4 min varmt vand :-/. Og så vil jeg mene at der bør kigges på flere toiletter/håndvaske. At man har fælles faciliteter duer ikke.

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Hvis man er til snoppede fastligger og rige nordmænd, samt piriser der er i top så dette stedet for jer.
Vi har lagt 5 dages tid på det vej der hedder flamingoen, vi valgte netop den vej da den ligger tæt på alt og var nede af en lukket vej. Men det fortrød vi grusomt.
Vejen på jungelvej er så små at det næsten er umuligt at komme rundt med en vogn der er større end en trailer.
De fastligger og udgøre 75% af flamingoen, er utroligt snobbet, når man prøver at hilse på den mumler de eneret noget eller så kigger de den anden vej, og de får alt med hvad man fortalere sig, vi oplevede flere gange de bare stod og kiggede over på os, hvor de efterfølgende stod og snakkede.!
Men kan jo sagtes være vi bare var uheldig!
Men når det så er sagt, så syns jeg det er for dårligt at man skal betale 8kr for 4 min bad ( 10kr i famile bad) ,når man i forvejen har betalte en god slat for at ligge der.
Jo jo, man har så adgang til jeres pool, men den er sku for lille, også er den for ulækker!
Vi tog i pool den ene dag, men det var næsten mere som at være til Roskildefestival. Man kunne knap nok gå rundt i poolen fordi der var så mange folk.
Anden dagen tog vi i pool igen omkring kl 18, var der stadig uroligt mange. Men man kunne da få en sol senge, troede vi!
Efter godt en 40min kunne vi se der kom en mand ude fra, som ikke havde været der i den tid vi var der. Han tog vores ting og flyttede dem, satte sig. Min kone gik der op og spurgte hvorfor, han begyndte at stå og skælde hende ud over at ham og hans kone havde en resvation på de to solseng hele dagen!
Hvor hun prøver at forklare ham at så skulle man jo også være i pool området hvis man ville sikrer sig din plads. ( der var intet der indikerede at den havde reserver dem!), da min kone er stædig tog hun og satte sig på den ene. ( skal siges vi var der 2 timer, han var i området måske maks 1 og vi så aldrig hans kone!)
Vi begyndte at ligge mærke til at når folk kom op i området så gik de ikke i bad! Og det forstår jeg så godt. Der står følgende i deres regler:
I kan bade i vores servicebygning Fuglen eller under de to (kolde) brusere i swimmingpoolområdet.
Før I hopper i swimmingpoolen, er det vigtigt, at I har vasket jer godt uden badetøj.
Vask håret, det kan være fedtet, og eventuelle hårprodukter skal vaskes ud. Vask kroppen grundigt, og vær især opmærksom på armhuler, fødder m.m.
Dette er også utroligt fint. Men med mindre du vil smide tøjet foran alle folk og tage et koldt bad der oppe. Ellers skal du betale 8kr for at komme i bad nede i servicebygningne, så det sku for ringe, så forstår man godt folk ikke går i bad inden. Der kunne man godt ha gjort så bad var gratis til dem der skulle i pool.
Syns også det er vildt i har en utroligt fin minigolf bane. Men når man ligger på pladsen så skal man stadig betale 80kr pr mand!
Syns skam også at jeres rabataftale til Fårup er helt hen i hegnet. Vi har årskort til en zoo i Sønderjylland og får 25%!
Og ved jer får man 10%!
Men så til det positive. Lækker med teknologien af man kan åbne bommene fra mobilen. Og lækker med den store legeplads, når den kan benyttes. Samt de ting der ligger i jeres hal.
Tror næste gang bliver det på sommerlandes camping vi ligger. Der kan man idet mindste komme i Fårup hverdag for samme pris!
Update!
Nu efter 2 uger. Har 2 ud af vores tre børn fået børneorm og børnesår!
Lægen mener at dette kan skyldes uhygiejniske bade forhold!
Det fint i skiver vi skulle være kommet og fortalt jer det, men hvad ville I ærligt ha gjort?
Hvordan ville I forbedre hygiejnen ved poolen?!
Hvordan ville I sikrer at folk ikke kommer og laver en “reservation” på en sol seng hele dagen, men ikke opholder sig i pool området 70% af tiden?
Hvordan vil i begrænse mængden af folk i poolområdet?!
Ja fastlæggerne er der ikke så meget at gøre ved, er de sure, så er de sure.
Har i tænkt jer at ændre prisen på jeres aktiviteter for dem som ligger på pladsen?!

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Toiletforholdene levede desværre ikke op til forventningerne – de var ofte beskidte, og der manglede næsten altid sæbe.
Vi havde en ærgerlig oplevelse på den ellers flotte legeplads, hvor en vagt bortviste os på en meget ubehagelig måde, selvom legepladsen endnu ikke havde lukket.
Legepladsen er ellers stor og indbydende med mange faciliteter, en velholdt minigolfbane og en lille, men fin pool.
Alt i alt tænker jeg, at stedet kunne være rigtig dejligt at besøge uden for højsæsonen.

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Tak for denne gang, vi nød jeres dejlige campingplads og en helt fantastisk service, da vi godt lige kunne bruge et par cykler, skønne og flinke medarbejdere, som virkelig gerne vil hjælpe deres gæster.
Flotte badefaciliteter og store gode køkkenruller.
Vi kommer igen igen, god sommer

Resposta da Jambo Feriepark A/S
En super fin campingplads, i den dyre ende med høj, tæt belægning og betaling for bad, men når det så er sagt, så er stort set alt ellers inkluderet og med høj service, virkelig fine faciliteter med rengøring flere gange dagligt, en opvarmet pool, stor legeplads, godt indendørs legeland, masser af aktiviteter og rigtig god beliggenhed
Vi valgte en lilla luksusplads, som havde en rigtig god størrelse

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Vi havde en fin ferie. Vi var på teltpladserne på papegøjen (mener jeg det var). Pladsen var meget trange, så man blev nemt lukket inde af andres biler, så det ikke var muligt selv at komme ud. Det var lidt ærgerligt. Derudover var vandet i bruseren virkelig koldt. Fedt legeland og godt spisested ☺️

Resposta da Jambo Feriepark A/S
En fantastisk oplevelse sammen med sønnen og 2 børnebørn.
Alt var perfekt, ja selv vejret var med os og så havde vi nogle skønne naboer.

Resposta da Jambo Feriepark A/S
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.