Jambo Feriepark A/S Avaliações 65

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tak for atter et dejligt ophold på Danmarks bedste campingplads . Altid ren og velholdt både inde og ude. Opstår der et problem, bliver det straks udbedret hvis muligt. Venlig, imødekommende og h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var på besøg hos Jambo Feriepark i sommeren og det var en helt kanon oplevelse! Stemningen på pladsen er fantastisk og medarbejderne er meget engageret i at give alle gæster en god oplevelse. Der er... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores første camping tur var over al forventning! Pladsen var virkelig hyggelig, mange dagsaktiviteter for store og små. Service husene rigtig flotte og indbydende. Legeplads, hoppepude, trampoliner i... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Har været på Jambo Feriepark i denne ferie. Jeg vil sige at 5 stjerner måske lige er i overkanten, måske 4. De borde bænke der står rundt omkring kunne godt blive udskiftet, hårtørrerne er lidt ulække... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Área para trailers
  2. Barraca de acampamento
  3. Estacionamento de trailers
  4. Locadora de caravanas

Escrito pela empresa

5-stjernet campingplads i Nordjylland. Vi tilbyder pladser til telt eller egen campingvogn, luksushytter og udlejningscampingvogne. Vores gæster har gratis adgang til vores opvarmede udendørs swimmingpool og spa, legepladser, indendørs legeland, springtrampoliner og meget mere. Book online på jambo.dk.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Altid et dejligt sted at komme

Altid et dejligt sted at komme - især den opvarmede pool - og de gode læpladser trækker. Vi var dog NOGET udfordret denne gang - også - da man havde lukket for halvdelen af trampolinerne - og det er stadigt et "håbløst" kø-system...børn i den alder (6 år) kan ikke håndtere at dele - med mindre voksne hjælper...det skal i simpelthen have lavet om på...

27 de junho de 2025

Resposta da Jambo Feriepark A/S

Hej Preben. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at det har ødelagt jeres generelle oplevelse af campingpladsen. Dugen på trampolinerne var desværre revnet, så for børnenes sikkerhed, var vi nødt til at spærre halvdelen af dem af i 5 dage, mens de blev repareret. Du kan tro, vi også var trætte af det. Trampolinerne er en populær attraktion på vores plads, og heldigvis er der mange børn, der har glæde af dem. Jeg håber, I alligevel har lyst til at besøge os en anden gang. Venlig hilsen Kirstine/Jambo Feriepark

Kjempe fornøyd!

Kjempe koselig plass.
Hyggelige mennesker som jobber der.
Flott hytte, fantastisk lekeplass både ute og inne. Deilig oppvarmet basseng.
Vi kommer tilbake!

25 de junho de 2025

Resposta da Jambo Feriepark A/S

Tusind tak for din anmeldelse og tak for besøget. Velkommen tilbage :)

Super sted🤩

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

10 de abril de 2025

Resposta da Jambo Feriepark A/S

Tak for din anmeldelse :)

Mulighedernes feriepark.

Vejret var ikke det bedste i de 5 dage vi boede på Jambo. Men poolen var varm, og med masser af muligheder, aktiviteter mv, blev ferien en kæmpe succes. Vi havde booket 2 luxus hytter - da vi havde vores børn - og børnebørn med. 6 voksne og 4 børn. Helt sikkert at vi vil komme tilbage hertil. Vi boede der fra 4/juni til 9 juni 2025. ps. Fårup Sommerland i gåafstand fra Jambo.

4 de junho de 2025

Resposta da Jambo Feriepark A/S

Tusind tak for din anmeldelse, den betyder rigtig meget for os :) Vi er glade for at danne ramme om en god ferie for dig og din familie.

Vi kommer igen.

Super dejlig camping i børnehøjde , fede legepladser og skøn pool.
Hunde i alle str. er også meget velkommen.
Rene og flotte toilet og bade forhold.
Super sødt personale.

3 de junho de 2025

Resposta da Jambo Feriepark A/S

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det er vi rigtig glade for! Hilsen Kirstine/Team Jambo

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu engang har vi haft en fantastis ferie.

Endnu engang har vi haft en fantastisk sæson på Jambo feriepark. Vores børn har hygget sig max og plejet nye og gamle venskaber😊😊
Vi glæder os til næste sæson. Til hygge med vores fantastiske naboer og nogle gode arrangementer fra camping mor Mette 💪🏻
Kan klart anbefale en tur på Jambo feriepark i det nordjyske, ALDRIG har vi oplevet en så lækker varm pool samt legeplads ude og inde 🛝🏸🥅 som gennem de sidste 12 år har været med til at give os nogle os en fantastisk ferie 😉😉
Tak for I år og god service 😊

14 de outubro de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Hyggelig stemning, men med nogle mangler.

Jambo er anderledes end hvad vi ellers har prøvet. Børn overalt og stemningen var god. Vores børn var rigtig glade for legepladsen og Poolen. De følte sig meget trygge ved at gå rundt på pladsen. Det er fedt at der er diverse aktiviteter hver dag. Virkelig søde og utrolig hjælpsomme mennesker i receptionen. Det giver en et virkelig godt indtryk så snart man checker in. Vi sov i et teltområde ud mod lidt krat og marker, det var en hyggelig placering. Det er rart at de havde lavet et godt område kun til telte. Desværre havde vi lidt udfordringer med strømmen på stedet. Sikringen blev ved med at gå. Der vand LIGE ved teltet, hvilket absolut var et kæmpe plus.

Køkkenområdet var egentlig ret fint. Der var ok med plads når man stod der, selvom det var lidt svært at få en plads her i højsæsonen. Man skulle komme tidligt eller sent. Pool var hyggelig og varm, dog manglede der en rigtig rutsjebane. Det virkede ikke til at nogen af børnene vaskede sig inden, da man kunne gå direkte derind. Så jeg tænker at vandet må have været ret beskidt. Bad var rigtig fine på Jambo. Pæne og rene. Det koster en lille smule, men det er småting.
Toiletterne kunne godt bruge lidt hjælp. Der var kun rengøring en gang om dagen og ofte var der ret klamme. Meget tis på bræt og omkring. Ingen sprit til brættet. Jeg ville ønske der var opdeling i mand/kvinde og evt. at man kunne tilkøbe familierum/toilet. Dette ville gøre det meget mere attraktiv som teltcampist. Jambo egner sig nok bedre til campingvogne.

Legelanden var hyggeligt nok, men jeg synes det er rigtig ærgerligt at det kun henvender sig til mindre børn (op til 12 år). For mange har jo en preteen eller teenager med, så det ville gøre en kæmpe forskel hvis der også var lidt indeleg til dem.

Vaskeri var godt og stort. Butik var også ret fin. Minigolf var rigtig flot(desværre også lidt dyr som familie)

17 de julho de 2024

Pengemaskine og dårlig oplevelse

Det eneste som er femstjernet hos Jambo Feriepark er deres pris. Udover pladspris kostede Diskosjov, trylleshow, gokarts ekstra. Ren pengemaskine.

Toiletterne var beskidte og flere gange var der ikke mere sæbe eller strøm på sæbedispenser, der var kun rengøring en gang om dagen selvom det er højsæson og der er mange som benytter toiletterne og et par gange var kø.

Vores søn var til en fodboldturnering som Jambo Feriepark afholdt, han var i gruppe af børn fra alderen 6-8 år, de kæmpede en brav kamp men tabte desværre, humøret steg da der var rygter om is bag efter, lige indtil han fik at vide at det kun var til vinderholdet. Humøret røg helt i bund og han gad ikke være med i flere aktiviteter på campingpladsen. Enten gir man til alle eller slet ingen, når man snakker om børn på 6-8-år.

Pladsen vi fik henvist blev vi ikke oplyst, at den ugen forinden stod under vand og man skulle have lukket denne plads, især når der var ledige pladser andre steder. Vi endte med at drukne i vand.

Det var under alt kritik og vi kommer der aldrig igen.

28 de julho de 2024

Resposta da Jambo Feriepark A/S

Tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos os på Jambo Feriepark. Vi er kede af at høre, at jeres ophold ikke levede op til forventningerne, og vi beklager de udfordringer, I har oplevet.

Vi tager jeres feedback til os og vil bruge den til at forbedre vores kommunikation omkring faciliteter og aktiviteter, så vi kan sikre en endnu bedre oplevelse for vores gæster fremover. Det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne og godt behandlet under deres ophold, og vi er altid åbne for forslag til, hvordan vi kan blive bedre.

Vi håber, at I vil overveje at give os en ny chance i fremtiden, så vi kan vise jer, at vi kan levere en ferieoplevelse, der lever op til jeres forventninger.

Dårlig service!

Dårlig service!

Vi som familie havde lidt familiesjov ved campingvognen, da vi kunne se at der ud over os lå 2 andre vogne, ellers var hele den del at pladsen ledig. En stakkels ung og uskyldig pige bliver sendt ned fra receptionen, fordi nogen har klaget over os. Min mand og hans kammerat går op til
receptionen, da der opleves gøende hunde og skrigende unger på både den ene og den anden side af hækkene, men som vi aldrig har klaget over. Aldrig har min mand oplevet dårligere service! Damen ville ikke lytte og afbrød konstant og blev ved med at sige en eller anden stridsøkse skal begraves? Hverken min mand eller hans kammeret forstår hvad hun taler om, og forsøger, dog forgæves, igen at forklare at vi synes det var unfair at blive behandlet på den måde når alle andre på pladsen larmer, eller deres kæledyr gør.
Der skal være plads til alle blev der sagt. Det var ikke den følelse vi sad tilbage med.

Og noget helt andet er at man ikke sender en sød, ung og uskyldig pige ned med en sådan klage. Det var virkelig synd.

En sidste ting, det her skete 21:18. Kravet er at der skal være ro kl. 23:00.

3 de agosto de 2024

Hej Chelina

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din mands oplevelse hos os.

Vi forsøger altid at mægle i nabostridigheder for at sikre, at alle vores gæster kan nyde deres ophold. For at undgå gener og risiko for skader på campingvogne, henviser vi altid til, at fodboldspil foregår på fodboldbanen eller i hallen, hvor der er indrettet baner til det.

Den unge pige, som blev sendt ned til jer, er 18 år gammel og en del af vores personale. Vi beklager, hvis situationen har virket uretfærdig, og vi vil arbejde på at håndtere sådanne situationer bedre fremover. Vi vil også sørge for at være mere lydhøre over for alle gæsters bekymringer og sikre, at kommunikationen i receptionen foregår respektfuldt og konstruktivt, ligesom vi forventer, at vores gæster udviser respekt og tager hensyn til hinanden.

Vi sætter pris på din feedback og håber, at vi kan få mulighed for at give jer en bedre oplevelse næste gang.

Minigolf for familien Rockefeller,

Minigolf for familien Rockefeller,
Vi har booket 3 dage på Jambo Feriepark. Det er helt sikkert en flot plads i god stand. Det skal det uden tvivl også være, for det er den dyreste campingplads vi nogensinde har besøgt 2600,- for 3 dage.
Jambo promoverer, at have den flotteste minigolfbane i DK. Det skulle vi naturligvis prøve af. Vi ville spille to voksne, til en pris på 160 kr. Vi kigger på hinanden og studser over prisen, men spille vil vi gerne, så vi betaler den høje pris. Da vi så skal lukkes ind på anlægget, spøger personalet hvor gamle vores 2 piger er? Vi svarer, at de er 2 og 6 år, hvor til vi oplyses om, at vores 6 årig koster 80 kr i entré! Jeps, 80 kr for at hun sammen med sin 2 årige skal stå og kigge på. Det var vi rystet over, og prøver at forklarer perspektivet til personalet. Hun holder på at det er deres politik. Helt fair, vi valgte dog at droppe minigolfen, for det synes vi selv var unfair.

31 de julho de 2024

Kære Hasse

Tak for din anmeldelse af jeres ophold på Jambo Feriepark. Vi er glade for at høre, at I fandt vores campingplads flot og i god stand. Vores gæster betaler ikke ekstra for adgang til vores faciliteter, ligesom strømforbrug også er inkluderet. Alligevel ligger vores priser lavere end prisen på andre sammenlignelige pladser.

Vi beklager, at jeres oplevelse med vores minigolfbane ikke levede op til jeres forventninger. Vi forstår, at prisen kan virke høj for en familie med børn. Da du henvendte dig i vores reception, refunderede vi med det samme dine to billetter.

Vores målsætning er at tilbyde en minigolfoplevelse af høj kvalitet, og derfor har vi investeret meget i at skabe en af de flotteste minigolfbaner i Danmark.

Med hensyn til vores prispolitik betaler alle gæster over 5 år for at få adgang til banen. Alt udstyr (køller og bolde m.m.) er inde på banen. Derfor har alle, der lukkes ind på banen, mulighed for at spille uden tidsbegrænsning. Vi har valgt, at børn til og med 5 år er gratis.

Vi håber, at I alligevel nyder resten af jeres ophold.

Dejlig varm pool

Fik anbefalet pladsen af en bekendt. Vi var meget tilfredse med vores ophold. Vi var to voksne og en 2-årig afsted. Kan fremhæve:
- Virkelig varm pool
- Lækkert spisested, men vær opmærksom på at bestille take-away nogle timer på forhånd
- Vildt fede cykelruter med cykelsti i hele området
- Rent og pænt generelt

Jeg synes dog der burde være et køleskab man kan benytte. Vi lånte køleplads hos en rutineret fastlægger. Alle er rigtig søde på pladsen. Adgangskort til bommene og til poolen fungere godt. Receptionen er meget hjælpsom. Indendørs legeland er rigtig fedt.
Utrygt med jordbier flere steder dog. Især dem på legepladsen. Ved dog ikke om de stikker - de virkede meget fredelige!

Vi kommer forhåbentligvis igen :)

17 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Synd at det ikke holder hele vejen…

Synd at det ikke holder hele vejen rundt. Hvis man fjernede Cafe Jumbo eller i det mindste “køkkenchefen/pizzamanden” Dårlig service, dårlig betjening en simpel mindre ordre var en for stor opgave. Ærgeligt at boget der skulle være nemt og hyggeligt skulle trække det samlede indtryk af Jambo Feriepark ned. Skulle nogle have lyst til en pizza, så køb en frysepizza i kiosken, de er sikkert bedre og du ved hvad du får. + smilende personale.

10 de julho de 2024

Kære Klaus

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at en enkelt episode fylder så meget, at den trækker hele din oplevelse hos os ned på 1 stjerne. Vi hørte først om episoden fra én af de øvrige gæster, der stod i kø den pågældende dag og derfor var tilskuer til hele situationen og dernæst fra vores forpagter af Café Jambo. Vi beklager meget, at en simpel ordre blev en udfordring. Vores forpagter er ked af, at en lille fejl kunne udvikle sig til så stor en diskussion, og han vil fremover være opmærksom på, at det ikke sker igen.

Tak for din feedback. Det hjælper os med at blive bedre.

På gensyn.😊

Vi har haft vores første sæson som fastliggere på jambo. Og har allerede besluttet at reservere til næste sæson. Skøn ren plads, med masser af aktiviteter og muligheder.
En restaurant som laver skøn mad, til overkommelige priser. Tak for i år, vi ses helt sikkert igen til sæson 24.😎
-Skulle man ønske noget, så var det et bedre wifi, som nærmest er ubrugeligt.🤷🏼‍♂️

20 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jambo er en dejlig plads vi startet på…

Jambo er en dejlig plads vi startet på vores 11 år næste gang og vi regner med at vi skal bæres der fra. Der er en dejlig sammen hold mellem campister og skulle der være en ting der ikke virker bliver det fixet meget hurtig. Kan klart anbefales. ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰

30 de outubro de 2023

Fastlægger input

Vi har elsket pladsen og alt hvad der er på den. Synes der er pænt og rent samt gode faciliteter.
Som fastlægger har vi har manglet nærvær fra ledelsen på Jambo, specielt i forbindelse med storm hvor vi gik rundt hele natten og hjalp hinanden. Vi savnede at se Jambos ansigt, møde nærvær og støtte I denne ekstraordinære situation. Generelt synes vi der kommer for lidt informationer i forhold til prisen der betales. Serviceniveauet kunne ligeledes ses bedre i forhold til ting der ikke virker ved sæson start og sæsonen igennem. Vi synes Jambo lever på de 5 stjerner de fik engang, uden at fortsætte med at gøre noget for at opretholde det.

30 de outubro de 2023

Kære Charlotte

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Det glæder os, at du fandt pladsen pæn og ren, og at du generelt har haft en positiv oplevelse her.

Vi vil gerne beklage, at du følte, der manglede nærvær fra vores ledelse i forbindelse med den usædvanligt kraftige storm i begyndelsen af august måned. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have støtte og information i sådanne situationer. Vores dedikerede pladsmedarbejdere foretog inspektioner på pladsen og rapporterede om skader. I Informationen brugte vi det meste af vores tid på at ringe ud til mere end hundrede berørte fastliggere. Vi lægger vægt på den personlige kontakt frem for fx sociale medier som Facebook. Personligt var jeg selv til stede sent om aftenen ved flere campingvogne for at lukke tagluger, der var blæst op, ligesom vi var travlt beskæftiget i Informationen med at snakke med og yde støtte personligt og telefonisk.

Din bemærkning om manglende information om priser er også vigtig for os. Hvert år sender vi information til alle fastliggere ud pr. e-mail, så snart vi har fastlagt priserne for næste års sæsonpladser. Vi hører gerne fra dig, hvad du har savnet i vores informationer. Vi ser frem til en konstruktiv dialog, når du vender tilbage til Jambo til foråret.

Vi sætter stor pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service. Endnu en gang tak for din anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage på Jambo.

Skuffende oplevelse

Der var spindevæv i sengene i vores luksushytte.
Alt for dyrt at betale 4000 kr for 3 nætter, når hverken Caféen, isbutikken eller købmanden havde åbent. Der står intet på deres hjemmeside om at købmanden skulle være lukket - men at åbningstiderne står på et skilt på pladsen. Der står heller ikke at caféen er lukket.
Derudover skulle vo aflevere vores morgenmadbestilling og låne ketsjere til badminton, men bliver mødt af at receptionen er lukket (på trods af vi ikke er blevet oplyst dette). Ejeren ser os udefra (de sidder til møde/selskab) og kommer ud til os, men hun ville ikke åbne op for at vi kunne leje ketsjerne.

27 de setembro de 2023

Kære Mathias

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback. Det er sandt, at vores campingplads typisk er meget stille i hverdagene, og vi kan forstå, hvis dine forventninger var anderledes. Vi vil arbejde på at forbedre vores informationsformidling på hjemmesiden.

Hvad angår åbningstiderne i Informationen, beklager vi, at de to timer, hvor den var lukket, faldt samtidig med, at I gerne ville have lejet ketsjere til badminton. Vi håber, at I alligevel havde mulighed for at nyde en god runde minigolf på vores bane og havde en god badmintonkamp, efter at I tjekkede ud i dag.

Tak for at vælge vores campingplads. Vi håber, at I har lyst til at besøge os igen i fremtiden.

Mange hilsner

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det var desværre en skuffende affære!

Det var desværre en skuffende oplevelse, hvor jeg nærmest ikke ved, hvor jeg skal starte.
Først fik vi anvist en plads(med campingvogn), hvor vi ikke kunne komme ned for fastlæggere, telt-baduner, og alt for lidt plads.
Den næste plads var bedre, dog lå man som sild i en tønde. Der var utrolig meget larm på pladsen og børn der råbte og skreg (vi har lige været en uge på Jesperhus, som utroligt nok var langt mere stilfærdig og rolig).
Der ud over skulle man betale for badet, hvor tiden løb ud før man fik afsæbet sig igen - og jeg er normalt hurtig under bruseren. Dog var brusekabinen fin ren.
Det var toiletterne ikke, som flød i toiletpapir på gulvene, ligesom der knap nok var lys pga sparepærer.
Poolområdet var flittigt besøgt - også af vores børn, men vi var overraskede over at se, hvor mange der kom direkte udefra, og plumpede raskt i poolen uden bad forinden.
Vi kørte hjem en dag før tid, dette til trods for den høje dagsleje (også for baby u. 1 år og trods egen campingvogn!) Den ældste af receptionisterne trængte vist til ferie. I hvert fald var selv mit 10 årige barn overrasket over at høre, hvordan hun omtalte den tidligere kunde, da han kørte nr. 2 bil ind på pladsen trods anvisning om kun at medtage een bil ad gangen.
Nu er Jambo afprøvet, og vi kommer ikke igen en anden gang.

14 de julho de 2023

Kære Pia og Peter

Vi er kede af at høre om den skuffende oplevelse, I havde under jeres ophold hos os. Det er vigtigt for os at kunne imødekomme vores gæsters forventninger, og vi er kede af, at vi ikke levede op til jeres.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for de udfordringer, I stod over for med pladsen til jeres campingvogn. Vi erkender, at det er vores ansvar at sikre tilstrækkelig plads til vores gæster, og vi beklager, at det ikke blev opfyldt i dette tilfælde.

Vi forstår også fuldt ud din frustration over støjniveauet på pladsen. Vi er en familievenlig campingplads, og det er uundgåeligt, at der kan være en vis støj forbundet med vores aktiviteter og legepladsområde. Vi forstår dog godt, at nogle gæster foretrækker mere fredelige områder. Det er altid en balancegang imellem at ligge tæt på legeplads og swimmingpool og samtidig have fred og ro.

Når det kommer til badefaciliteterne, gør vi alt, hvad vi kan, for at holde dem rene og i orden. Vi har et dedikeret rengøringsteam, der arbejder konstant i løbet af dagen. Ikke desto mindre kan højsæsonen skabe ekstra udfordringer, hvor det alligevel kan forekomme, at der kan blive tabt toiletpapir, når der er mange gæster på vores plads.

Vedrørende poolområdet er det vigtigt for os, at gæsterne kan bade frit uden overvågning. Vi er opmærksomme på, at der er gæster, der ikke opretholder den ønskede hygiejnestandard. Netop derfor har vi sørget for, at vores anlæg er overdimensioneret i forhold til antal badende og dermed omsætter vandet med højere hastighed end myndighedernes krav foreskriver.

Vi beklager, at din oplevelse med os har ført til, at du ikke ønsker at besøge os igen. Vi vil tage alle dine feedbacks til efterretning i forhold til at forbedre vores faciliteter og service, så vi kan levere den oplevelse, vores gæster fortjener.

Endnu engang tak for dine kommentarer.

Mette fra Jambo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais