Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra service, proffsig bemötande. Leveranssäkerheten kunde dock vara bättre, 1 till 2 dagars leveranstid stämmer inte, 1 till två veckor stämmer bättre. F ö mycket nöjd mrd produkterna.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

1.Bra utbud och jag hittade det som passar mina hörapparater. Fick dock vänta lite över en vecka på produkten. 2. Det finns mycket att välja på men hittade till slut MiniFit 6mm som passade perfekt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Blev en konstig leverans som tog tid. Fick uppgift att hämta paketet i en box utanför COOP. Gick ej. Kom sedan i ett tillknycklat kuvert i min brevlåda. Sakerna hela och det jag beställt. .?.??

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leveransen var så otrolig seg att vi hann åka utomlands innan den kom. Men den kom fram till slut (en rAnne kollade brevlådan). Dock har jag inte hunnit testa men jag vet att Phonaks rengöringsspray... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Aparelhos Auditivos

Sobre Japebo.se

Japebo logotyp

Japebo erbjuder originalreservdelar, trådlösa tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från alla ledande varumärken, inklusive Oticon, Widex, Phonak, Signia och ReSound.

Vi vet hur viktigt det är att din hörapparat fungerar pålitligt i vardagen. Därför har vi ett noggrant utvalt sortiment som gör det enkelt att underhålla och ta hand om din utrustning – för bästa möjliga ljudupplevelse och långvarig funktion. 🔊

🛒 Enkel och tydlig webbshop
Vår webbplats är utformad för att göra det enkelt att hitta rätt produkter. Med tydliga kategorier, sökfunktion och detaljerade beskrivningar kan du snabbt hitta delar och tillbehör som passar din hörapparat.

Besök webbshoppen

🚚 Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning på alla leveranser, så att du kan följa din beställning hela vägen.

💬 Kundservice med produktkunskap
Behöver du hjälp att välja rätt produkt? Vår kundservice hjälper dig gärna via e-post, både före och efter ditt köp.

🔒 Trygg och flexibel handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla tryggt.

⭐ Vi uppskattar alla omdömen och använder feedback för att kontinuerligt förbättra vår service och kundupplevelse.

Informações de contato

Normalmente responde dentro de 1 semana

Bra service

22 de abril de 2026

Resposta da Japebo.se

Hej, tack för din recension och för de fina orden om vår service och vårt bemötande.

Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med produkterna.

Vi beklagar verkligen att leveransen var så länge underveis. Normalt levererar vi inom 2–3 vardagar i Sverige, så detta är naturligtvis inte den upplevelse vi önskar.

Vi tar självklart kritiken vidare till PostNord, så att de får återkoppling på leveranstiden.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kunde bara beställa en produkt fastnade…

Kunde bara beställa en produkt fastnade !
Hade tänkt beställa flera produkter

21 de abril de 2026

Tack för din feedback och för din beställning!

Vi beklagar att du upplevde problem när du försökte beställa flera produkter. Det är självklart inte den upplevelse vi önskar.
Kontakta oss gärna om du försöker igen och stöter på samma problem – vi hjälper dig gärna eller kan hjälpa dig att lägga beställningen manuellt.

Tack för att du handlar hos Japebo, och vi hoppas kunna hjälpa dig igen.

Snabbt expedierat.

Tack för din feedback och för din beställning!

Vi är väldigt glada att höra att din beställning expedierades snabbt.
Tack för att du handlar hos Japebo. Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att hjälpa dig igen.

Snabbt leverans

Snabbt leverans

Tack för din feedback och för din beställning!

Vi är väldigt glada att höra att du upplevde snabb leverans.

Tack för din feedback och för din beställning!

Vi är väldigt glada att höra att du upplevde snabb leverans.

Kom som det skulle

Kom som det skulle

21 de abril de 2026

Tack för din feedback och för din beställning!

Vi är glada att höra att allt kom som det skulle.

snabb leverans

Resposta da Japebo.se

Hej Leif, tusen tack för din 5-stjärniga recension.

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevligt bemötande inga problem att…

Trevligt bemötande inga problem att byta hörsnäckor till större storlek.

19 de abril de 2026

Resposta da Japebo.se

Hej Fred, tusen tack för din 5-stjärniga recension.

Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och att bytet till större hörsnäckor gick smidigt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt snabb leverans rekomenderar jag…

Enkelt snabb leverans rekomenderar jag helt klart :)

Resposta da Japebo.se

Hej Mikko, tusen tack för din 5-stjärniga recension.

Vad roligt att höra att beställningen var enkel och att leveransen gick snabbt. Vi uppskattar verkligen din rekommendation.

Allt perfekt

Allt perfekt! Snabb leverans!

20 de abril de 2026

Resposta da Japebo.se

Hej Birgitta, tusen tack för din 5-stjärniga recension.

Vad härligt att höra att allt var perfekt och att leveransen gick snabbt.

Snabb och rätt leverans

Snabb och rätt leverans

Resposta da Japebo.se

Hej Sten, tusen tack för din 5-stjärniga recension.

Vad roligt att höra att leveransen var både snabb och korrekt.

26 de abril de 2026

Resposta da Japebo.se

Hej Bruno, tusen tack för din 5-stjärniga recension.

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt.

Snabb lev vid beställning

Snabb lev vid beställning. Vid felleverans, som jag fick, var de snabba och lev rätt vara. Även snabba med svar i mailkontakt.

20 de abril de 2026

Resposta da Japebo.se

Hej Lena, tusen tack för din 5-stjärniga recension.

Vi beklagar igen att det blev en felleverans, men vi är väldigt glada att höra att du upplevde att vi löste det snabbt och att kommunikationen fungerade bra.

Allt fungerade jättebra

Hej Ingegerd,

Tack för din recension.
Vi är glada att höra att allt fungerade jättebra – det är precis den upplevelse vi strävar efter. Vi uppskattar verkligen din feedback.
Tack för att du handlar hos Japebo, och vi hoppas få hjälpa dig igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra när rätt leverans kom

Efter att jag meddelat er att fel domer lev. och ni skicka dom rätta

17 de abril de 2026

Hej Bengt,

Tack för din recension.
Vi uppskattar att du kontaktade oss angående felet, och vi är glada att vi snabbt kunde lösa det genom att skicka de rätta domerna. Din nöjdhet är mycket viktig för oss.
Tack för att du handlar hos Japebo, och vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden.

Snabb service

Snabb service

17 de abril de 2026

Hej Lars,

Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du upplevde snabb service – det är något vi alltid strävar efter. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen.

24 de abril de 2026

Hej Guy,

Tack för din recension.
Vi är glada att höra att du upplevde snabb leverans – det är något vi alltid strävar efter. Vi uppskattar din feedback och hoppas få hjälpa dig igen snart.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra och lätt beställning samt bra…

Bra och lätt beställning samt bra kontakt

24 de abril de 2026

Hej Sven,

Stort tack för din fina recension.
Vi är glada att höra att du upplevde beställningen som enkel och att kontakten fungerade bra – det är precis det vi strävar efter. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen snart.

Micas – Japebo

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.