Bra service, proffsig bemötande. Leveranssäkerheten kunde dock vara bättre, 1 till 2 dagars leveranstid stämmer inte, 1 till två veckor stämmer bättre. F ö mycket nöjd mrd produkterna.
1.Bra utbud och jag hittade det som passar mina hörapparater. Fick dock vänta lite över en vecka på produkten. 2. Det finns mycket att välja på men hittade till slut MiniFit 6mm som passade perfekt.
Blev en konstig leverans som tog tid. Fick uppgift att hämta paketet i en box utanför COOP. Gick ej. Kom sedan i ett tillknycklat kuvert i min brevlåda. Sakerna hela och det jag beställt. .?.??
Leveransen var så otrolig seg att vi hann åka utomlands innan den kom. Men den kom fram till slut (en rAnne kollade brevlådan). Dock har jag inte hunnit testa men jag vet att Phonaks rengöringsspray... Ver mais
Japebo erbjuder originalreservdelar, trådlösa tillbehör och skötselprodukter för hörapparater från alla ledande varumärken, inklusive Oticon, Widex, Phonak, Signia och ReSound.
Vi vet hur viktigt det är att din hörapparat fungerar pålitligt i vardagen. Därför har vi ett noggrant utvalt sortiment som gör det enkelt att underhålla och ta hand om din utrustning – för bästa möjliga ljudupplevelse och långvarig funktion. 🔊
🛒 Enkel och tydlig webbshop
Vår webbplats är utformad för att göra det enkelt att hitta rätt produkter.
Med tydliga kategorier, sökfunktion och detaljerade beskrivningar kan du snabbt
hitta delar och tillbehör som passar din hörapparat.
🚚 Snabb leverans och spårning
Vi skickar beställningar snabbt och erbjuder spårning på alla leveranser,
så att du kan följa din beställning hela vägen.
💬 Kundservice med produktkunskap
Behöver du hjälp att välja rätt produkt? Vår kundservice hjälper dig gärna via e-post,
både före och efter ditt köp.
🔒 Trygg och flexibel handel
Vi erbjuder 90 dagars returrätt, så att du kan handla tryggt.
⭐ Vi uppskattar alla omdömen och använder feedback för att kontinuerligt förbättra vår service och kundupplevelse.
Fabriksvej 9A, 4200, Slagelse, Dinamarca
Respondeu a 97% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana

Resposta da Japebo.se
Apparaten inte komplett, ingen väggkontakt bifogad. Provat med annan men kan inte ladda mina öronsnäckor. Er laddare är inte kompatibel med den laddare jag fick på Hörcentralen i Umeå. Skickar Er laddare i retur. Fungerar inte.

Resposta da Japebo.se
Sluta att skicka påminnelser och mailar varje dag. Jag kan själv bestämma när jag behöver beställa varor.

Resposta da Japebo.se
Det beställda kom så snabbt hem till min brevlåda.

Resposta da Japebo.se
Bra service och snabb leverans med bra produkter till överkomligt pris

Resposta da Japebo.se
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.