Super bequeme, weiche und gut sitzende Unterwäsche. Ich bin begeistert und möchte keine andere mehr. Dazu ist der Service von JBS hervorragend . Schnelle und perfekte Lieferung und ein kleines Problem... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg købte en langærmet t-shirt og et par bukser. Begge dele i bambusviscose, som er en rigtig lækker blød kvalitet og pasformen perfekt til mig. Jeg køber igen et JBS produkt.
Har købt t-shirts og tank tops - alt i fantastisk kvalitet og forarbejdning - perfekt og omgående levering med diverse papirer hvis behov for returnering. Kan varmt anbefales Venlig hilsen Ingelise... Ver mais
Jeg havde lidt udfordringer med hjemmesiden. Kontaktede kundeservice og talte med Mia, hun skal have 10 stjerner. Hjælpsom , rar og venlig. Hurra for Mia. Produktet var rigtig godt så i den for kort... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
JBS of Denmark er en dansk virksomhed med rødder tilbage fra 1939. JBS of Denmark sætter nye standarder ved at bruge de bedste materialer og lave den bedst mulige finish. Kollektionen er skabt med optimal komfort for øje, så du kan sænke pulsen og slappe af. Vi kalder det "Designed to relax". Vores kollektion er inspireret af dansk livsstil, med afspejling af nordisk minimalisme i mode, design og arkitektur. Samtidig reflekterer vi den danske tilgang til miljø og bæredygtighed.
Informações de contato
Dinamarca
- jbsofdenmark.dk
Respondeu a 25% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sehr gut Qualität und die Größe pass perfekt
Sehr zufrieden
Jeg har anmeldt jer en gang
Jeg har anmeldt jer en gang. Men det var ok at handle med jer, pasformen på det jeg bestilte passede perfekt.
Man spürt die Wäsche gar nicht 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Nemt og trygt at handle hos jer
Nemt og trygt at handle hos jer. Alt virkede som det skulle.
Godt produkt
Godt produkt, hurtig ekspedition og gratis fragt 😊
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gode produkter til fornuftige penge.
Gode produkter til fornuftige penge.
Hurtig levering.
Bambusviscose er en lækker blød kvalitet og tøjet har en god pasform
Top zufrieden
Top zufrieden, fühlen sich richtig gut an der Haut an.
Nemt at bestille - hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. Produkterne lever helt op til mine forventninger.
Ich hatte Slips und dazu passende…
Ich hatte Slips und dazu passende Bustiers bestellt. Die Träger der Bustiers sitzen nicht und rutschen ständig über die Schulter, was sehr nervig ist. Insgesamt finde ich die Stoffqualität auch nicht so toll, Slips sitzen nicht.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.