Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En grundig app som gir god mengdetrening og utdypende svar og forklaringer før jegerprøva. Mulighet for å melde med en ekte person for å få enda mer forklaringer om man er usikker på noe. En kjempef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lett og bruke, ga deg god og lærerik informasjon på både oppgavene du gjorde riktig og ikke minst de du gjorde feil. Du fikk umiddelbar respons på det du hadde svart. Du kunne fokusere på ulike temaer... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin app, fabelaktig arts-visning, verdifulle tips, likevell nokså ulik den reelle jegerprøven. Ulik formulering og utseende, men til tross av det..så sto eg på jegerprøven..

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God brukervennlighet og utseende. Skulle gjerne hatt større database av bilder for hver art, da man raskt begynner å gjenkjenne bildene, isteden for kjennetegnene til dyrene, som går mot sin hensikt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de caça e pesca
  2. Empresa de Software
  3. Instituto de treinamento em Software

Escrito pela empresa

Norges mest brukte læringsverktøy for jegerprøven. I appen kan du øve på oppgaver som ligner den ekte prøven, og enkle forklaringer vil hjelpe deg med det du trenger underveis. Artsoversikt og artsprøver lærer deg om jaktbare arter. Og forresten, vi tilbyr beståttgaranti – pengene tilbake om du skulle stryke (noe som neppe vil skje).

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Super!

Veldig lik eksamen

6 de janeiro de 2026

Så godt å høre! Det er målet 🤝🏼

Bra👍👍

Fin app som gjorde det lett og morsomt å øve til jegerprøven
Anbefales

3 de janeiro de 2026

Resposta da Jegerappen

Tusen takk for din anmeldelse og anbefaling ☺️ Det setter vi stor pris på!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg hadde bare en uke til jegerprøven!

Jeg hadde bare en uke til jegerprøven, og denne appen gjorde at jeg klarte 48 spørsmål på prøven, bare med å øve på en uke. Med ordentlig øving på denne appen funker det 100%.

5 de janeiro de 2026

Resposta da Jegerappen

Tusen takk anmeldelsen, og ikke minst tilliten ☺️ Vi er veldig glade for at appen har vært til hjelp, det er akkurat det som er målet!

Gratulerer også med et godt resultat 🤝🏼

Jegerprøven

Kikket så vidt i boken, brukte bare appen og besto med kun 3 feil

22 de novembro de 2025

Resposta da Jegerappen

Tusen takk! Målet vårt er at appen skal lære deg ALT hva du trenger for å bestå Jegerprøven - så slike tilbakemeldinger er 10/10 😃💯

Gratulerer som jeger!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Feil

Jeg måtte rapportere inn feilinformasjon på et av spørsmålene.

26 de outubro de 2025

Takk for din anmeldelse ☺️

Vi kan forsikre om at alle oppgavene i Jegerappen er kvalitetssikret og oppdatert i tråd med gjeldende lover og forskrifter. Likevel kan det skje at spørsmål misforstås, og da setter vi stor pris på tilbakemeldinger fra brukere.

Hvis du har kommet over noe du mener er feil, send oss gjerne en melding på Messenger eller på post@jegerappen.no, så ser vi på det med én gang. Vi forklarer gjerne oppgaven nærmere, og skulle det skulle vise seg å være en feil, retter vi selvfølgelig opp umiddelbart.

Virkelighetsnært

Det aller beste med appen er at du får gode forklaringer på hvert spørsmål enten du svarer riktig eller du svarer galt. Det er og gode illustrasjoner som gjør dette ekstra levende og ekte.

6 de novembro de 2025

Resposta da Jegerappen

Tusen takk for din anmeldelse, og takk for at du valgte Jegerappen! ☺️

Vi legger ned mye arbeid i gode forklaringer og illustrasjoner, så det er ekstra hyggelig å høre at det blir satt pris på.

Lykke til med tilværelsen om jeger 🦌

Var til stor hjelp før eksamen

Var til stor hjelp før eksamen

26 de novembro de 2025

Resposta da Jegerappen

Tusen takk for din anmeldelse, og takk for at du valgte Jegerappen ☺️

Vi er så glade for å høre at appen har vært til hjelp!

Gratulerer så mye med bestått eksamen, og skitt jakt 🦌

Veldig fornøyd

Veldig bra app! Jeg brukte den flittig før jegerprøven, og jeg er ganske sikker på at den er en av hovedgrunnene til at jeg besto. Uten Jegerappen hadde jeg nok fortsatt sittet og prøvd å se forskjell på hva som faktisk er jaktbart og hva som bare er naboens katt 😄

Nå derimot kan jeg helt lovlig, sanke min egen mat!
Appen er enkel å bruke, full av tydelige forklaringer og får alt til å sitte (til og med lovstoffet!). Jeg gikk inn på prøven med selvtillit jeg ikke hadde fått uten denne appen.

Anbefales til alle som vil bestå uten panikk, hodebry eller utilsiktet katteobservasjon!

19 de novembro de 2025

Resposta da Jegerappen

Tusen takk for dine fem stjerner ⭐️ Dette gjorde oss oppriktig glade å lese.

Tilbakemeldinger som dette gjør all innsatsen vi legger ned i appen ekstra verdifull.

Gratulerer så mye med bestått jegerprøve, og lykke til videre på veien som jeger! 🦌

Bare greit.

Bare greit. Ikke mer å si

20 de fevereiro de 2025

Resposta da Jegerappen

Takk for tilliten, og takk at du valgte å bruke Jegerappen 😁🙏

Hvis du har noen spesifikke tanker omkring utbedringer, så hører vi veldig gjerne fra deg på messenger eller post@jegerappen.no.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var veldig mye bra relevante spørsmål…

Var veldig mye bra relevante spørsmål og helt super for å lære seg de forskjellige artene.

23 de setembro de 2025

Hei Sondre!

Takk for dine 5 stjerner ⭐️
Vi er veldig glade for at du opplevde appen som relevant - det er akkurat det som er målet ☺️

Besto med god margin

Besto med god margin! Tok faktisk prøven 3 år etter endt jegerkurs. Brukte ikke boka etter kurset. Kun appen. Litt avvik var det. Men, de fleste oppgavene var gjenkjennelige. Så denne anbefaler jeg! Var godt forberedt.

22 de setembro de 2025

Resposta da Jegerappen

Tusen takk for din tilbakemelding! Dette gjør oss så glad 🤩

Og ikke minst - gratulerer så mye med bestått prøve 🤝🏼

Birgitte

Veldig enkel å bruke

Veldig enkel å bruke, jeg lærte mye av denne appen

31 de agosto de 2025

Så bra!! Det er akkurat det som er målet 😃🦌

Vi setter veldig pris på at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemelding 🙏

Birgitte

Grei skuring

Veldig bra app til å øve. Utførte mange jegerprøver og artsprøver i appen. Appen var egentlig vanskeligere enn selve jegerprøve eksamen, noe som bare var en fordel. Dersom man utfører kravene for å få beståttgarantien, vil man uten tvil ha enkelt for å bestå eksamen.

4 de setembro de 2025

Hei,

Tusen takk for en kjempefin anmeldelse 🤩 Så godt å høre at Jegerappen var til hjelp! Vi blir også glade for at du trekker fram beståttgarantien, den er nettopp der for å gi litt ekstra trygghet.

Vi gratulerer så mye med bestått jegerprøve!! 🦌

Genial app

Super app for øving og læring til Jegerprøven!

3 de setembro de 2025

Hei,

Tusen takk for anmeldelsen - ingenting gjør oss mer glad enn slike tilbakemeldinger 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig god app, anbefales!

Veldig god app. Anbefaler alle som tar jegerprøvekurs å øve med denne appen. Jeg besto, og er veldig tilfreds med appen.

En ting som hadde vært veldig praktisk om Jegerappen hadde, er et oppslagsverk hvor man kan se over de ulike temaene, enn plass hvor man kan lese seg opp. Egentlig litt sånn som artsoversikten, bare for andre temaer.

31 de agosto de 2025

Hei Johannes,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding - ingenting gjør oss mer fornøyde enn tilfredse kunder. At appen har vært til hjelp er alt vi håper på 🙏

Vi jobber for tiden med et kurs som vil bli lansert i appen så snart det er klart. Dette kurset vil gjennomgå alle temaene, akkurat som du foreslår. Så vit at det er på vei 😃

Veldig fornøyd med appen

Veldig fornøyd med appen! Det er en stor spørsmålsbank med varierte oppgaver, og disse er veldig like de man får på eksamen.

3 de setembro de 2025

Resposta da Jegerappen

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse ☺️ Vi legger mye arbeid i å lage gode og varierte oppgaver - derfor er det ekstra stas at du opplever at de ligner på eksamen 🦌

– Birgitte

Vil du bestå prøven

Vil du bestå prøven, er den den beste appen

18 de agosto de 2025

Resposta da Jegerappen

Det er akkurat det som er målet vårt! 🤝🏼

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse, det setter vi stor pris på 🤩

- Birgitte

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais