Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En grundig app som gir god mengdetrening og utdypende svar og forklaringer før jegerprøva. Mulighet for å melde med en ekte person for å få enda mer forklaringer om man er usikker på noe. En kjempef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lett og bruke, ga deg god og lærerik informasjon på både oppgavene du gjorde riktig og ikke minst de du gjorde feil. Du fikk umiddelbar respons på det du hadde svart. Du kunne fokusere på ulike temaer... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin app, fabelaktig arts-visning, verdifulle tips, likevell nokså ulik den reelle jegerprøven. Ulik formulering og utseende, men til tross av det..så sto eg på jegerprøven..

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God brukervennlighet og utseende. Skulle gjerne hatt større database av bilder for hver art, da man raskt begynner å gjenkjenne bildene, isteden for kjennetegnene til dyrene, som går mot sin hensikt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de caça e pesca
  2. Empresa de Software
  3. Instituto de treinamento em Software

Escrito pela empresa

Norges mest brukte læringsverktøy for jegerprøven. I appen kan du øve på oppgaver som ligner den ekte prøven, og enkle forklaringer vil hjelpe deg med det du trenger underveis. Artsoversikt og artsprøver lærer deg om jaktbare arter. Og forresten, vi tilbyr beståttgaranti – pengene tilbake om du skulle stryke (noe som neppe vil skje).

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lett å bestå eksamen ved aktiv bruk av appen i forkant.

Oppgavene i appen var veldig relevante for eksamen, var igjennom alle spørsmålene i appen, noen også flere ganger. Uten appen ville jeg fått mye mer enn en feil på eksamen, men man kan jo ha inntil 10 feil på eksamen da.

27 de março de 2025

Resposta da Jegerappen

Herlig! Gratulerer som jeger 🤩 Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse.

Helt fantastisk

Jeg elsker denne appen og den hjalp meg med og bestå jegereksamen

30 de março de 2025

Resposta da Jegerappen

Gratulerer som jeger!! 🦌 Og tusen takk for anmeldelsen - vi setter stor pris på det.

Finnes det noe annet?

Har ikke tatt eksamen enda, men uavhengig av det, synes jeg appen er veldig bra. Bra oversikt over de forskjellige artene som er relevant for oss. Man kan ta prøver lik eksamen som også gir gode forklaringer til hva som er riktig, viktig, og hvorfor.

26 de março de 2025

Resposta da Jegerappen

Vi legger mye innsats i dette, så det er skikkelig godt å lese at appen er til hjelp for deg! Tusen takk for anmeldelsen 🤩

Min mening

Kjempebra app. Har lært mye av denna her. Det enesye som er litt dumt er at det er stort sett de samme spørsmålene hver gang. Samma bilder og tekster. Det er litt dumt, men ellers kkempebra👍

12 de março de 2025

Resposta da Jegerappen

Godt å høre at appen er til hjelp! Tips: du kan velge "kun ubesvarte oppgaver" i appen. Men om du har tatt alle oppgavene, så vil dem naturligvis gå på repeat.

Tusen takk for anmeldelsen - vi setter stor pris på det 🙏🏻

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Litt dyrt men verdt pengene

Klarer du oppgavene i app-en så klarer du fint oppgavene på eksamen.

25 de fevereiro de 2025

Resposta da Jegerappen

Det er målet! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse ☺️

Terningkast 6

Terningkast 6
Opplysende,eksamensrettet.Ved besvarelse av 10-12 ``Tentamener``og minst 5 bestått dvs. mer enn 40 riktige svar er man garantert å bestå examen.Samtidig er oppgavene belærende utover pensum til jegerprøven.Alt i alt,Veldig bra

22 de fevereiro de 2025

Resposta da Jegerappen

Det er fint å høre at appen utgjør en forskjell. Det er derfor vi gjør det vi gjør. Tusen takk for anmeldelsen! 😍

Veldig bra!

Meget lærerikt og likt faktiske prøven.

20 de fevereiro de 2025

Resposta da Jegerappen

Det er målet! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse - vi setter stor pris på det 🤝

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gode temaer for jegere ispedd god…

Gode temaer for jegere ispedd god humor. Det er viktig for opplevelsen.

3 de fevereiro de 2025

Resposta da Jegerappen

Herlig å høre! Vi gjør så godt vi kan for å gjøre læringen så enkel (og morsom) som mulig.

Takk for anmeldelsen! 🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anbefaler å bruke denne appen

Veldig enkelt og behjelpelig app.

26 de janeiro de 2025

Resposta da Jegerappen

Herlig å høre at appen har vært til hjelp for deg! Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 🙏🏻

Super pomoc

Super pomoc! Pomaga ogarnąć wszystkie zagadnienia, gatunki zwierząt. Polecam

11 de fevereiro de 2025

Resposta da Jegerappen

Thank you so much for your review! We are so happy to hear you passed your test 🤝

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fullstendig ubrukelig løsning for folk…

Fullstendig ubrukelig løsning for folk som ikke har Google mail eller Facebook, komplett umulig å få betalt uten ha både Google og masse Anna møkka apper... her må man regelrett si fra seg sitt personvern for klare kjøpe og bruke appen.

Føyer seg fint inn i rekken av samme møkka når man skal ta jeger eksamen, her må man ha Google mail

Helt utrolig dårlig løsning for folk som ikke går med PC i lomma 24/7... SKAL PÅ EKSAMEN I MORGEN OG MERKER AT JEG FIKK AVSMAK AV HELE SYSTEMET ETTER FORSTÅTT AT MAN MÅ VÆRE 100% DIGITALISERT. Å FOR MINNE DERE PÅ LOVEN SÅ ER DERE PLIKTIG Å LEGGE TIL RETTE FOR FOLK SOM IKKE HAR DATA.. MEN ALT HANDLER VEL MEST OM UNGE FOLK MED 10 ÅRS DAFLIG ERFARING MED DATA, OG IKKE VOKSNE FOLK SOM IKKE ENGANG HAR DATA PÅ SIN TLF, JEG HAR MÅTTE LÅNE MEG ET NETTBRETT LÅNE MEG EN GMAIL OG MAKAN PÅ MØKKA SYSTEM HAR E ALDRI OPPLEVD..

Måtte til og med låne ,eg e Google konto for å få legge igjen en anmeldelse på denne møkka som ikke fungere for folk uten spesifikk mail og apper..

Skal bli spennende å se i morgen på jeger eksamen om jeg i de hele tatt får lov å ta den, siden jeg i dag også fikk beskjed om melde meg opp? Noe jeg jo gjorde for over 10 dager siden ;)

1 de fevereiro de 2025

Resposta da Jegerappen

Hei! ☺️ Jeg tror kanskje du blander vår app med løsningen til Landbruksdirektoratet for å avlegge selve eksamen?

Vår app er for dem som ønsker å kunne øve til eksamen fra mobiltelefonen. Den er ikke for å avlegge selve eksamen.

For ordens skyld; man kan kjøpe tilgang direkte i vår app uten å opprette bruker.

God eksamensforberedelse!

Å bruke appen og gjenta testene til alt sitter forbereder deg godt. Leverte solid eksamensresultat.

26 de janeiro de 2025

Resposta da Jegerappen

Gratulerer som jeger! Og kos deg på jakt, når den tid kommer 🤩

Bra app

Bra app - God hjelp før Jegerprøveeksamen

4 de janeiro de 2025

Resposta da Jegerappen

Det er godt å høre at appen er til hjelp! Tusen takk for tilbakemeldingen ☺️
- Kristian

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais