Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En grundig app som gir god mengdetrening og utdypende svar og forklaringer før jegerprøva. Mulighet for å melde med en ekte person for å få enda mer forklaringer om man er usikker på noe. En kjempef... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lett og bruke, ga deg god og lærerik informasjon på både oppgavene du gjorde riktig og ikke minst de du gjorde feil. Du fikk umiddelbar respons på det du hadde svart. Du kunne fokusere på ulike temaer... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin app, fabelaktig arts-visning, verdifulle tips, likevell nokså ulik den reelle jegerprøven. Ulik formulering og utseende, men til tross av det..så sto eg på jegerprøven..

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God brukervennlighet og utseende. Skulle gjerne hatt større database av bilder for hver art, da man raskt begynner å gjenkjenne bildene, isteden for kjennetegnene til dyrene, som går mot sin hensikt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de caça e pesca
  2. Empresa de Software
  3. Instituto de treinamento em Software

Escrito pela empresa

Norges mest brukte læringsverktøy for jegerprøven. I appen kan du øve på oppgaver som ligner den ekte prøven, og enkle forklaringer vil hjelpe deg med det du trenger underveis. Artsoversikt og artsprøver lærer deg om jaktbare arter. Og forresten, vi tilbyr beståttgaranti – pengene tilbake om du skulle stryke (noe som neppe vil skje).

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Helt super

Enkel å bruke, fin til læring

11 de dezembro de 2024

Resposta da Jegerappen

Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse. Vi setter stor pris på det 🙏🏻

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De har veldig gode spørsmål

De har veldig gode spørsmål, men jeg "savner" spørsmål med datoer som de forskjellige jakt tidene

3 de dezembro de 2024

Resposta da Jegerappen

Vi spør ikke om konkrete datoer fordi slike spørsmål ikke er en del av den ekte jegerprøven. Og fordi det er lite læring i å pugge datoer.

Men om du lurer på jakttider, så finner du det i artsoversikten.

Tusen takk for anmeldelsen! 🙏

Gjør det som påstås

Den holder hva de lover.

2 de dezembro de 2024

Resposta da Jegerappen

Det forsøker vi så godt vi klarer å gjøre! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 😁

Essensiell ved eksamen

Veldig ryddig og fin app. God forklaring og oversikt. Klarer du denne klarer du eksamen.

21 de novembro de 2024

Resposta da Jegerappen

Herlig å høre at appen har hjulpet deg - det er målet! Tusen takk for anmeldelsen 🦌

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. 48 av 50.

8 de novembro de 2024

Resposta da Jegerappen

Gratulerer som jeger da (med god margin) 🥳 Og tusen takk for anmeldelsen!

Bra app

Bra app. Mange spm med forklaring

14 de outubro de 2024

Resposta da Jegerappen

Vi setter stor pris på å kunne være til hjelp. Tusen takk for anmeldelsen! 🤗

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God app med mye relevant innhold

God app med mye relevant innhold. Men bør ha med mer om ikke jaktbare arter som ligner på de jaktbare artene. Gjelder spesielt fugler

20 de outubro de 2024

Resposta da Jegerappen

Takk for din tilbakemelding!

Du finner en god del ikke-jaktbare arter med forvekslingsfare i artsoversikten i appen. Merk at du ikke blir spurt om disse på jegerprøven.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkleste veien til Jegerprøven er å øve til det sitter

Enkleste veien til Jegerprøven er gjennom mengdetrening i Jegerappen. Du kan øve igjen og igjen, helt til det sitter. Jeg stod med glans på første forsøk,

24 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Jegerappen

Gratulerer så mye som jeger da! Skitt jakt, når den tid kommer 🦌🍂

Og tusen takk for anmeldelsen!

Den er verdt penga

Endte med 49/50 riktige på eksamen takket være denne appen. jeg lærte masse som vi så vidt var borti på jegerkurset, og den gjør pugging av arter mye lettere og morsomere. ANBEFALES.

7 de setembro de 2024

Gratulerer så mye med bestått eksamen (med god margin)!! 🦌

Og tusen takk for anmeldelsen. Det hjelper oss en masse!

Enkel å bruke

Enkel å bruke, lærte mye:) Hjalp meg med å bestå

26 de agosto de 2024

Resposta da Jegerappen

Det er helt nydelig å høre - gratulerer så mye som jeger! Og kos deg masse ute på jakt, når den tid kommer 🦌🍂

Veldig god app

Veldig god app, nylig tatt jegerprøven idag og det er omtrent dønn like spm som på selve eksamen :) veldig fornøyd!!!! :D

26 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Resposta da Jegerappen

Det er målet! Herlig å høre at appen har vært til hjelp 😍

Gratulerer så mye som jeger. Og skitt jakt, når den tid kommer 🦌

Fabelaktig

Uten denne hadde nok ikke ungdommen bestått pga dysleksi

4 de agosto de 2024

Resposta da Jegerappen

Herlig å høre at appen er til hjelp, spesielt for dem som kanskje trenger det litt ekstra ☺️

Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse! Det setter vi stor pris på.

Super app

Meget nyttig app som dekker det meste av vilt, lover, og annen praktisk info.

27 de julho de 2024

Resposta da Jegerappen

Det er målet! Herlig å høre at appen er til hjelp for deg 🦌

Bestått eksamen

Jeg klart 48 riktige av 50 spørsmål. Jegerappen er super. takk for hjelpen.

26 de junho de 2024

Herlig! Gratulerer med bestått (med god margin) 🤩

Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse. Vi setter stor pris på det!

Knall bra

Knall bra
Kanon goe app

18 de junho de 2024

Resposta da Jegerappen

Herlig å høre at appen er til hjelp for deg! Tusen tak for anmeldelsen ☺️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig nyttig app til forberedelser for…

Veldig nyttig app til forberedelser for jegerprøven!

Anbefales til alle som skal ta prøven! Appen fungerte veldig fint og det var enkelt å ta en test når det måtte passe.

Litt mer variasjon på artsbestemmelsene kunne vært ønskelig når man har tatt dem mange ganger lærer man seg bildene utenat. Og det er jo ikke samme bilder man får på prøven.

6 de junho de 2024

Resposta da Jegerappen

Nydelig å høre at appen er til hjelp for deg!

Tips om dette med arter i appen: Det er mye mer variasjon i 'Artsprøven' enn i 'Jegerprøven' i appen. Men vi kommer til å legge inn flere bilder om ikke så alt for lenge.

Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse! Vi setter stor pris på det 😍

Bra app

Bra app. Vanskeligere enn selve eksamen, som er bra! Skulle vært flere forskjellige bilder av arter i oppgaver.

7 de junho de 2024

Resposta da Jegerappen

Høres ut som at vi kan gratulere deg med bestått! Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse ☺️

- Kristian

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais