Jensensalgeservice Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

Detalhes da empresa

1. Serviço de lavagem a pressão

Escrito pela empresa

Jensens Algeservice er en ny opstartet virksomhed som ligger fokus på godkendte og miljøvenlig produkter. Vi renser også med det som kaldes hedevandsrens. Det vil sige vi renser med varmt vand som er mellem 60-120 grader varmt. Så ingen kemikalier under selve rensning. Imprægnering og algemiddel er produkter som er godkendt og miljøvenlig, vi værner om at bestykke vores natur selvom vi bruger disse produkter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

5 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Jeg er meget tilfreds.

Jeg er meget tilfreds med det arbejde, Jensens Algeservice har udført. Morten rensede min træterrasse uden kemi, hvilket jeg sætter pris på. Taget blev også renset og resultatet er blevet over al forventning. Terrassen ser ud som ny, og taget er blevet flot og rent.

Hele forløbet var professionelt fra start til slut. Morten mødte som aftalt, arbejdede grundigt og efterlod alt pænt og ryddeligt. Servicen var venlig, og kommunikationen var god hele vejen igennem.

Jeg kan varmt anbefale Jensens Algeservice til alle, der ønsker et flot resultat og en pålidelig service. Jeg vil helt sikkert benytte dem igen.

19 de junho de 2026

Høj kvalitet og kundeservice

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Jensens Algeservice.

De har i dag renset vores fliser og terrasse samt udført algebehandling af både fliser, terrasse og hus – og resultatet er allerede imponerende.

Det, der virkelig skiller dem ud, er deres professionalisme og sans for detaljen. Man kan tydeligt mærke, at de går op i kvalitet frem for at skynde sig videre til den næste kunde. De tager sig tid til at gøre arbejdet ordentligt, og det giver en stor tryghed som kunde.

Den gode oplevelse har gjort, at jeg har valgt at tegne en serviceaftale, så det flotte resultat bliver vedligeholdt fremover.

Hvis du leder efter en virksomhed, der leverer høj kvalitet, god service og et flot stykke arbejde, kan jeg varmt anbefale Jensens Algeservice. 5 stjerner herfra!

24 de junho de 2026

Resposta da Jensensalgeservice

Tusind tak for de fantastiske ord og de 5 ⭐️stjerner!⭐️ Det varmer utroligt meget at høre, at du allerede er glad for resultatet af fliserensningen, terrassen og huset.

For os er det helt essentielt ikke at skynde os, men derimod have fokus på detaljen og kvaliteten – så det betyder meget, at du har lagt mærke til netop det og følt dig tryg igennem processen. Vi er super glade for, at du har valgt at tegne en serviceaftale hos os, og vi glæder os til at komme og vedligeholde det flotte resultat i fremtiden.

De bedste hilsner,
Jensens Algeservice

Flot arbejde

Vil gerne takke Morten for det flotte arbejde, fik algebehandlet mit tag og renset facade. Derfor giver jeg 5 stjerne for fuldført arbejde.

30 de maio de 2026

Resposta da Jensensalgeservice

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med resultatet af både facaderensen og algebehandlingen af dit tag. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med at give huset et flot løft. Du er altid velkommen til at kontakte mig igen en anden gang. De bedste hilsner, Morten / Jensens Algeservice.

Kvalitet i verdensklasse

Jeg er utrolig tilfreds med Jensens Algeservice. De har netop renset mine fliser, samt algebehandle mit tag, og resultatet er intet mindre end fantastisk. Mine fliser ser ud som nye igen, og taget er helt fri for alger og mos. Arbejdet blev udført professionelt og effektivt, af en smilede og professionel ung mand! Jeg kan varmt anbefale dem til andre.

21 de maio de 2026

Kære Mette.

Tusinde tak for de fine ord og den flotte anmeldelse! Vi er super glade for, at du er tilfreds med det udførte arbejde, og at fliser og tag nu står som nyt.

Det glæder os især, at du lagde mærke til vores medarbejders gode service og professionelle tilgang. Det betyder meget for os.

De bedste hilsner
Jensens Algeservice

kan varmt anbefale Jensens Algeservice 5/5 stjerner

Vi kontaktede Jensens Algeservice for at få et tilbud på rensning af vores fliser samt algebehandling af taget, og allerede kort tid efter modtog vi et rigtig godt tilbud, som vi ikke kunne sige nej til.

På den aftalte dag kom Morten som aftalt. Han var utrolig imødekommende, smilende og meget professionel fra start til slut. Vi fik en god gennemgang af, hvad der skulle laves, og han gik hurtigt i gang med arbejdet.

Resultatet blev virkelig flot. Fliserne ser næsten ud som nye igen, og taget har fået et kæmpe løft efter algebehandlingen. Man kan tydeligt se, at der bliver lagt både tid og kvalitet i arbejdet.

Det er sjældent, man møder så behagelig og serviceminded en ung mand. Morten gjorde sig umage hele vejen igennem, og vi følte os i trygge hænder fra start til slut.

Vi kan varmt anbefale Jensens Algeservice til andre og kommer helt sikkert til at bruge dem igen.

5/5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

25 de maio de 2026

Resposta da Jensensalgeservice

Tusind tak for de utrolig flotte ord og de 5 stjerner! Det glæder mig enormt at høre, at I er glade for resultatet af både fliserensen og algebehandlingen. Det har været en sand fornøjelse at hjælpe jer, og jeg sætter stor pris på, at I lagde mærke til den tid og kvalitet, der blev lagt i arbejdet. Tak for jeres varme anbefaling – I er til enhver tid velkomne til at række ud igen en anden gang. De bedste hilsner, Morten / Jensens Algeservice.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais