Henkilökunta puhui suomea. Ruoka oli hyvää ja lämmintä leipää ja kahvia tarjottiin lisääkin halukkaille, kuulutukset selkeitä ja nekin suomeksi, nousu ja lasku tasaisia, henkilökunta ystävällistä ja i... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Rigtig sødt og serviceminded personale. Men forplejning ombord var under alt kritik.Vi havde bestilt mad ud og hjem og det var lige kedeligt begge veje. En kartoffelbolle samt små kedelige karrotter.... Ver mais
Fik smadret min kuffert under en rejse til gran canaria meldte det i lufthavnen fik et papir om jeg skulle udfylde og sende en mail til dem , Dette gjorde jeg uden at have hørt noget og der er gået ov... Ver mais
Fløj med kaptajn Mikkelsen og hans besætning til Tenerife 14.02.26. Vi fik en forklaring på hvorfor fly skal afises og at flyets motorer efterfølgende skulle 'varmes' op. God info for personer med fly... Ver mais
A empresa respondeu
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ligeglad med sædebestilling
Bestilte et bestemt sæde. Ok på udturen, men da jeg skulle hjem (fra Kreta) var det med et af de 11 større fly og fik et andet sæde end det jeg havde bestilt OG betalt for. Er vi enige om, at varen ikke er leveret?
Godt!
Henvendte mig derfor til kontoret på mail og påtalte dette og får så en en mail fra Jettime hvor damen forklarer, at det ikke var hende jeg havde talt med inden afrejse hvor jeg udtrykkelig havde bedt om dette bestemte sæde hvilket man lovede mig.
Men det er jo inderlig ligegyldigt, jeg har IKKE fået den vare jeg har betalt for. Prøv at forstå det!
Hvad gør I ved det?

Resposta de Jettime
Planet hem från Nice blev inställt
Planet hem från Nice blev inställt, det kan hända vem som helst men hur information gick till var katastrof. Vi var två vuxna och två barn.
Vi gick på planet som vanligt men fick information om något fel. Hårda stolar gjorde inte väntan bekväm och ventilationen var avstängd. Efter 2h i 30grader C fick vi ett halvt glas vatten. Efter ytterligare 30min blev vi erbjudna att gå av men med tydliga instruktioner att vi var då ”on your own”. Ingen gjorde det.
Efter totalt 4 i hettan så blev planet officiellt inställt. Informationen från kaptenen var på någon sluddrig blandning av danska och engelska.
Hej Jettime!
Hej Jettime!
Jeg vil bare sige tusind tak for en super fed oplevelse! Det var min allerførste gang, jeg var oppe at flyve, og det kunne seriøst ikke have været bedre. I gjorde det hele trygt og hyggeligt, og personalet var så søde og hjælpsomme – jeg følte mig virkelig godt taget imod.
Jeg var ret nervøs inden, men I gjorde det nemt at slappe af og nyde turen. Det var bare en mega god start på min første flyrejse, og jeg kommer helt klart til at huske det her længe!
Glæder mig allerede til at flyve med jer igen 🌟✈️
Kh
Simon Jonassen

Resposta de Jettime
Reste 10/4 till Kanarieöarna och hem…
Reste 10/4 till Kanarieöarna och hem 17/4. På nerresan fanns ett mycket begränsat urval i matväg, då man inte beställt nat. Ingen tapasbrucka tex. På hemresan var maten det sämsta jag någonsin ätit på en flygresa. Som en gegga av allt. Ni hade inte heller lastat in beställda varor från Airshopen. Stor besvikelse!!!

Resposta de Jettime
Stor mulighed for forbedret service....
Rejse købt hos Bravo Tours med JDT319 og JDT 320 frem og tilbage til Tenerife apr. 2025. Ved købet af rejsen kan man tilkøbe flysæder, men ikke de sæder man ønsker. Man tvinges til at købe sæder placeret ved siden af hinanden, hvilket virker som prismæssig optrækkeri. Min hustru er af standard størrelse 163 cm, hvor jeg er 196 cm og nødvendigvis må tilkøbe sæde med lang benplads. Her er vi tvunget til at købe to af samme, hvilket koster 1.580 kr. og altså er det dobbelte af hvad vi havde behov for. Denne pris opkræves af Jet Time ud over hvad vi har betalt Bravo for rejsen.
Jeg læser i jeres svar til nogle som skriver her på TrustPilot, at man kan sætte sig hvor man vil i flyet, hvis der er tomme sæder. Dette passer ikke overens med hvad der bliver oplyst ombord på flyet, for da bliver det fortalt man ikke må. Jeg ville i øvrigt blive ganske misfornøjet, såfremt der på det ledige sæde ved siden af mig var kommet en person som ikke havde betalt ekstra for pladsen. På begge flyvninger var der rigeligt med tomme sæder, så der er ingen fornuftig forklaring til hvorfor vi ikke kunne sidde hver for sig. Når man har været gift i 50 år har man ikke behov for sidde på skødet af hinanden. Jeg føler det i øvrigt diskriminerende at skulle betale ekstra blot for at få en plads man kan være på. Tvangsplaceringen er i øvrigt uheldig i de tilfælde hvor der er fuld booking, idet sæder med lang benplads kan være optaget af personer som ikke har behov herfor. I et særligt tilfælde måtte jeg af samme årsag sidde på et klapsæde ude i halepartiet på en tur fra Atlanta til Schiphol, ca. 10 timer, dog ikke med JetTime. Sidste tur var vores flyrejse nr. 98 så vi har oplevet lidt af hvert, bl.a. har vi lært ikke at tilkøbe elendig flymad.
Venlig hilsen Erik B. Hansen
Til Tenerife med Jettime
Rejste til Tenerife med Jettime. Sikken en fin service. Fantastisk kabinepersonale, som var nærværende og serviceminded. Havde endda tid til at tale lidt med os. Piloten beroligede alle, da der var noget turbulens og forklarede hvad turbulens var og at flyvet var bygget til det og det var ganske ufarligt. Jeg har fløjet en del men den her flyrejse var den bedste oplevelse nogensinde.
Vi rejser ca. 3 til 4 gange om året.
Vi rejser ca. 3 til 4 gange om året. og hver gang vi ser vi skal flyve med Jettime åånej. Ja, men vi kommer der ned til vores ferie. Men deres fly er noget skidt i fordhold til andre fly. FX. Jeg har ikke en lomme på mit sæde så jeg kan ikke ligge min ting der og deres sæder er undskyld noget nøj at sætte i . Men deres servise på flyet er okay. :(

Resposta de Jettime
Ikke det bedste jeg har fløjet med
1. Jeg har ikke en lomme på mit sæde så jeg kan ikke ligge min ting der.
2. Mine ben er for lange til sædet foran mig, og jeg kun 13!!.
3. Sæderne er super ubehagelige og irriterende at side på.
4. Maden smager dårligt og det er gør det altid.
5. Man får ondt i ørene i at deres mikrofon.
6. Vil være helt ærligt er det ikke altid deres ovne virker, så man kan ikke altid få varm mad der koster 200-300kr.
7. Der intet plads under sædet, der er kun plads til en taske, men når man har så lange ben som mig er det en ubehagelig tur.
Arlanda-Gran Canaria tor.
Nyss flygit Arlanda-Gran Canaria tur o retur med Jettime och kände lite ångest innan pga alla recensioner man läst här innan. Men det var som vilket charterflyg som helst minus skärmar. Planen kändes moderna, rena och fräscha. Utrymmet var som vilket plan som helst om kanske inte lite bättre till och med, jag med mina 190cm hade inga problem att få plats.
Personalen var mycket trevliga, maten var bra och fräsch!
Piloterna var toppen, mycket engagerade, på hemresan förklarade han vad vi såg, hastighet, höjd, hur turbulens fungerar och att flygplanen är byggda för det, kändes allt som allt supertryggt.
Jettime får toppbetyg av mig och jag tvekar inte att flyga med dem igen!
Förvånades över att Revolut nekas vid betalning
Flög med Jettime från Kastrup till Teneriffa i april 2025 och har inget att klaga på alls. Det var en Boeing 737-800, välanvänd kabin. Avgick i tid. Cabin crew var trevlig och serviceinriktad. Piloten berättade (på danska) regelbundet om vad vi flög över. Trevligt inslag. Det fanns ingen infotainment ("skärm"). Allt är precis som man kan förvänta sig från ett lågbudgetflyg.
Vi handlade dricka ombord och det är bara kort som gäller för betalning. AMEX fungerar inte, men det är vanligt när det gäller lågbudgetflyg, däremot att de nekade Revolut-korten (som är Mastercard) förvånade mig. Tur jag hade med Nordea VISA som backup.
Jag har läst en del recensioner här innan jag skriver detta och kan konstatera att många verkar ha extrema förväntningar. Jettime är inte Emirates, man får ingen lyx för de pengar man betalar för med Jettime. Man får en resa till destinationen. Det är vad det är.
meget godt
kabinen var rolig og maden var god sæderne var behagelige og kabine menneskerne var flinke

Resposta de Jettime
Fløj til Gran Canaria 3.4.25 med…
Fløj til Gran Canaria 3.4.25 med Jettime. Utroligt venligt personale. Der var lidt forsinkelser pga vejret på Gran Canaria, men der var fuld information undervejs.
Ved indflyvning blæste det meget, så det blev med noget turbulens. Igen var der utrolig god information forud, både fra pilot og personale. Og landingen var til UG under de vejrforhold.

Dårligt
Fløj til og fra Las Palmas airport fra Aalborg, meget dårlige tynde sæder og ingen aflægnings mulighed overhovedet ej heller muligt at oplade mobiltelefon.

Til Jettime 😡
Til Jettime
Jeg vil allerhelst give jer 0 stjerner - hold da op hvor var det en mega dårlig oplevelse at flyve med jer!! 😡
Efter en skøn ferie på de canariske øer - flyver vi hjem i dag til Kbh og bliver 1 1/2 time forsinket! Venter 1 time på at komme på flyet - ingen information. Kommer på flyet ingen information om hvorfor. Derefter venter vi 45 min i flyet før vi kan komme i luften !! Personalet på flyet er ikke særlige venlige - nærmest uhøflige
Jeg skal bestemt ikke flyve med jer mere
Mvh Trine

Resposta de Jettime
Jeg har fået den bedste hjælp fra…
Jeg har fået den bedste hjælp fra Jettime kundeservice.
Skulle ha hjælp til at flytte vores bestilte pladser og fik den fineste service.
Stor ros til personalet.

Resposta de Jettime
Halvanden times ventetid for at tjekke…
Halvanden times ventetid for at tjekke baggage ind i Kastrup, og to timer på Fuerteventure. Begge gange kom vi for sent til boarding.
På Fuerteventure var der to lange køer til København og den ene blev pludselig lukket, og erstattet med en kø til Warszawa. Det er temmelig frustrende at møde op flere timer før tid, og alligevel komme forsent til boarding, og ikke vide om man kommer med flyet.

Resposta de Jettime
Et godt valg af personale.
Et godt valg af personale.
Både kabine personale og piloter.
Vi fløj fra Aalborg til Tenerife og retur og fik en rigtig god service begge veje.

Resposta de Jettime
Kompensation i forbindelse med forsinkelse
Flyet måtte vende om på grund af tekniske problemer, og med forsinkelse kom vi med et andet fly. Hvilket resulterede i en samlet forsinkelse på godt 6 timer. Jettime sørgede for mad ombord. Vi skulle anmelde krav om kompensation overfor Jettime, som straks bekræftede, at vi ville få kompensationen udbetalt. Tak for fin behandling.

Fantastisk personale
Rejste til hurghada med jer 19/2 og retur 26/2 2025
Simpelthen en super god oplevelse. Min veninde var syg og blev taget så meget hensyn til på udrejsen. Hun havde det virkeligt dårligt og havde feber. Der blev rokeret lidt om så hun kunne ligge ned på bagerste række. Virkelig professionel og sødt personale som i kan være stolte af. Dejligt med information fra kaptajnen og rutekort sendt rundt. Fint udvalg af mad og drikke også. Tak for en fantastisk tur med jer 🙏🏼❤️

Resposta de Jettime
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.