Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Inget problem med Jims Garage. Dom skickade det jag beställt. Dom svarade snabbt på mail och förklarade att Budbee hämtaar bara två dagar i veckan hos dom. Budbee däremot ska ju skriva ut det ä... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har köpt bilvårdsprodukter av företaget, ”finns i lager” står det. Ingen leverans eller kommunikation efter snart 2 veckors väntande. Ingen svar via websidan eller mail. Men äntligen kom mina best... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

2,6

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

22 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Svarade snabbt på mail, redde ut mina frågor

Inget problem med Jims Garage.
Dom skickade det jag beställt.
Budbee däremot ska ju skriva ut det är så, och inte bara att det tar 2-3 dagar att då paketet.
Ser en del negativa omdömen.
Men jag hade iaf bra erfarenhet som första gångs köpare, allt kom inom tiden som utlovats efter att fraktbolaget hämtat varam.
Inga issues här.

8 de setembro de 2025

Besviken kund!

Jag hade beställt bilvårdsprodukter för 700kr och fick två burkar silikonspray levererade. Följesedeln som låg i paketet tillsammans med sprayburkarna tillhör en annan beställning till en helt annan kund. Ingen som helst respons efter flera upprepade försök till kontakt för att försöka tillse att jag får de varor jag faktiskt beställt. Finns gott om andra webbutiker som säljer bilvård. Anlita dessa och inte jimsgarage. Kommer aldrig handla något mer av dom. Undvik!

26 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde snart tre veckor sedan efter…

Beställde snart tre veckor sedan efter sett reklam och det stod finns i lager 3 dagars leverans. Suck

Köp inte jag har mailat och mailat om besked men inga svar på över en vecka tror detta är bluff företag kollade upp och det verkar vara två unga som driver och ingen svarar 1500kr bestulen får nog göra polisanmälan snart.

17 de dezembro de 2024

Ej komplett leverans

Köpte två olika produkter á 1 respektive 3 flaskor. Det levererades dock enbart 2 flaskor av den jag hade beställt 3 av. Har under flera veckor försökt påtala felet skriftligen via e-post (4/10 samt 11/10) men helt utan återkoppling. Jag kommer aldrig köpa något härifrån igen, det finns fler butiker med betydligt bättre kundbemötande.

4 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Trevliga och hjälpsamma

Trevliga och hjälpsamma, något längre leveranstid men detta var förväntat då de flyttar sitt lager. Fick mina varor välpackade och de inkluderade även lite extra, på återseende! :) Tack för denna gången

27 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa support & snabb leverans

Bra och snabb kommunikation. Vid felbeställning (mitt fel) fick jag behålla felbeställd produkt och fick annan skickad helt utan extra kostnad till mig. Kanske inte något man kan förvänta sig varje gång, men jag blev oerhört överraskad av detta.

Kan bara rekommendera!

20 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var INTE dumsnål och lockas av Jims…

Var INTE dumsnål och lockas av Jims priser! Du får nämligen aldrig någon leverans!
Som tur är betalade jag med Klarna först efter leverans, som aldrig kom! Så Klarna kan ta skiten med lille Jim.
Men som sagt, handla INTE hos Jims Garage!

1 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

"Det är ett bedrägeriföretag på nätet."

Enligt mig, köp inte från dem. De levererar inte alls i tid, och när du skickar ett meddelande till dem säger de att de ska skicka imorgon, men de skickar ingenting. När du skickar ett meddelande och ringer dem en andra gång, svarar de inte alls. De är inte ett bra företag att köpa från. Andra företag är mycket bättre.
"Det är ett bedrägeriföretag på nätet."

24 de maio de 2024
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har köpt bilvårdsprodukter av Jimsgarage

Men äntligen kom mina beställda varor...
Höjer därför betyget från 1:a till en 3:a. Om företaget hade varit mer kommunikativ så hade betyget kanske varit högre.

20 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har köpt bilvårdsprodukter av…

Har köpt bilvårdsprodukter av företaget, ”finns i lager” står det. Men ingen leverans sker, ingen svarar på mailen. ”Vi är bara ett klick bort” säger de. Tänker dem någonsin leverera det kunderna beställt? ”Finns i lager”….. Jo jo.
Ett blufföretag, nätbedragare!

VARNING! VARNING !

14 de março de 2024

långsamt leverans

Beställde några saker och fick dem efter 12 dagar.
Ingen svarar på mejl men jag fick omedelbart svar i chatten.
Skulle inte rekommendera om det är någon som behöver sina produkter i rimlig tid.

18 de janeiro de 2024

Oseriöst

Köpte en tryckspruta 1 januari 2024, idag den 15 januari den har inte skickats. Skrev mail till dem 2 ggr och fick inget svar.

15 de janeiro de 2024

ADVARSEL fup firma

Fik beskæftigelse på min ordre d. 1/7, men har endnu ikke modtaget noget, trods det at de d. 4/7 hævede penge på min konto, hvilket efter dansk lovgivning er dybt ulovligt, når varen ikke er afsendt. Har den 12/7 stadigvæk ikke hørt noget fra dem, trods at jeg har skrevet til dem 2 gange. Jeg kan kun anbefale, at man holder sig lang væk fra dette firma.

12 de julho de 2023

Stöttar miljöbovar

Det är helt otroligt att ni säljer Rudeboys bilvårdsprodukter och på så sätt stöttar en miljöbov som Jan Emanuel. Samt att denna person umgås med kvinnomisshandelare. Ni borde verkligen ta ställning emot milö och kvinnomisshandel och sluta och sälja deras produkter

13 de abril de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.