Besökt Joylife Eskilstuna idag, leg. naprapat Mathias. Så trevlig, lyssnade in, frågade mycket. Själva undersökningen gick fantastisk bra och vi bestämde övningar och hjälpmedel och nya besök. Det va... Ver mais
Kunnig personal som lyssnar på ens besvär och vill hjälpa. Har dock fått ondare efter en behandling, men är nu bättre efter lite bastu och vila en stund. Har nu även fysioterapeut och övningar. Sam... Ver mais
Har haft problem med rygg och höft i över 20 år, är 42 år gammal idag. Varit hos 4 naprapater, 2 kiropraktorer och 3 sjukgymnaster innan men ingen har ens kunnat få en tillstymmelse till förbättring s... Ver mais
Jätte bra hjälp från dag 1.Berätta vad hon gör och vad ja ska göra för övningar för på skynda läkning,i Helt grym på att ge massage o hitta trigger punkter på mig . Ja …bra som fasen👍🤗
Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:
Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna
Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.
Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.
Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Kungsgatan 66A, 632 21, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Kunnig personal som lyssnar på ens besvär och vill hjälpa.
Har dock fått ondare efter en behandling, men är nu bättre efter lite bastu och vila en stund. Har nu även fysioterapeut och övningar. Samt promenader…
Rekommendera Joylife och kommer gå fler gånger, då min kropp behöver justeras ..

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Snabb hjälp när jag behövde det som mest. Proffsigt och trevligt bemötande⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Mycket duktig och trevlig naprapat som tar sig tid att lyssna på patientens besvär.

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Toppen! Mina besök hjälpte verkligen mig. Det kändes tryggt och bra!

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Mycket nöjd med mitt besök hos naprapaten Wilma för problem med ischias! Tack för hjälpen

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Lyhörd och proffsig naprapat! Varit hos Wilma i Eskilstuna tre gånger och varit väldigt nöjd med behandlingarna varje gång.

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Fick snabbt en tid och mina besvär försvann efter två behandlingar. Mycket kunnig naprapat. Rekommenderas!

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Kort kö för behandling. Proffsigt bemötande och behandling.

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Toppenbra bemötande och behandling har gjort underverk för sonens krånglande rygg

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Väldigt bra massage så den var jag nöjd med. Dock väldigt dyrt.

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Har endast anlitat ert företag 2ggr, så resultatet är för tidigt att uttala sig om, men bemötandet och behandligen var absolut inget att anmärka på. Högsta betyg!

Resposta da Joylife - Eskilstuna
Kunnig naprapat (Lisa) som förstod mina besvär och behov. Trevligt bemötande!