Joylife - Strängnäs Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Eskilstunavägen 34, c/o Hälsoskaparna, 645 34 Strängnäs, SE

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Såååå nöjd ☺️. Haft problem med mest nacken länge , så jag får en extrem huvudvärk . Samt med axel . 3 besök nu . Känns som en ny människa . Tillbaka om två veckor . Rekommenderar starkt att gå hit... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lisa Abrahamsson som jag går till är fantastiskt bra, hon är sympatisk och bra och sen förklarar hon vad problemet är jag får rätt behandling och bra övningar!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Träffade Douglas i Strängnäs. Fick behandling men kändes inte som att det träffade helt rätt. behöver tillbaka flera gånger.

Detalhes da empresa

5. Serviço de saúde ocupacional
  6. Clínica de Fisioterapia

Sobre Joylife - Strängnäs

Välkommen till Joylife.

Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:

Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna

Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Vi får dig att må bättre!

Vi ser till att du kan göra det du vill!
Vi vill ta hand om dig och rusta dig så du kan göra precis det du vill.

Nöjd-kund-garnti!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!
Är du inte nöjd med ditt besök så får du pengarna tillbaka.

Informações de contato

• Eskilstunavägen 34, c/o Hälsoskaparna, 645 34, Strängnäs, Suécia

• 0706000600

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

51 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Såååå nöjd ☺️.

16 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Resposta da Joylife - Strängnäs

Hej, roligt att höra att du är nöjd och mår bättre nu. Tack för din recension!

/Team Joylife

Lisa är fantastisk

Lisa är fantastisk! Hon är super!
Vad skulle jag göra utan henne, när jag får mina akuta ryggskott???
Tack Lisa! Ses snart igen.
/Maj-Britt

3 de setembro de 2024

Resposta da Joylife - Strängnäs

Vi är så glada att ha Lisa hos oss, tusen tack för din feedback Maj-Britt!

Bra!

Stort tack för snabb och kunnig hjälp.

22 de agosto de 2024

Tack, fint att höra!

Kiropraktor

Superbra och väldigt fint bemötande

27 de junho de 2024

Resposta da Joylife - Strängnäs

Tusen tack för dina fina ord Annika!

Bra och duktig personal

Bra och duktig personal. Bra bemötande. Lätt att få tider.

28 de maio de 2024

Resposta da Joylife - Strängnäs

Tack för ditt omdöme, vi är glada att få hjälpa dig.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra och nära

29 de janeiro de 2024

Resposta da Joylife - Strängnäs

Hej Christina, vi vill ha bättre upplevelser hos oss än så. Det är inte så som vi vill att man ska känna efter ett besök hos oss. Hör av dig till mig på po@joylife.se så får jag höra lite mer och så ska jag se till att du får den hjälp du ska ha. Vänligen PO Fagerström Verksamhetschef

Tennisarm

Jag har tennisarm/musarm och blir verkligen hjälpt. 3:dje gången igår och idag känns det verkligen att det är på bättringsvägen.

5 de fevereiro de 2024

Resposta da Joylife - Strängnäs

Skönt att höra att det blir bättre för dig, det gläder oss!
Tack för din feedback Magnus!
/ Gabriella, team Joylife

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har bara positivt att säga om JoyLife

Har bara positivt att säga om JoyLife. Jag har gått hos Lisa i några veckor nu och hon är så kunnig och trevlig. Jag älskar att hon har kunskap inom fysio, naprapat, massör, träning etc. Så skönt med en person som kan utöva allt och har sån bra kunskap om kroppen.

29 de dezembro de 2023

Resposta da Joylife - Strängnäs

Så härligt att höra Jennifer!
Tusen tack för dina värmande ord!
Gabriella, team Joylife