JP COSMETICS Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo szybko , biorąc pod uwagę termin zamówienia -przed świętami i w czasie ograniczeń związanych z epidemią. Miłe zaskoczenie, po kilku zamówieniach w innych miejscach i czekaniu na przesyłki ok pó... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uwielbiam zakupy w sklepie jpkosmetyki. Szybka wysyłka, doskonały kontakt, nieprzyzwoicie niskie ceny (z tym związana wada - wysoki próg dla bezpłatnej dostawy - trzeba by zamówić zawartość całego mag... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jak zawsze pełen profesjonalizm. Mega ekspresowa wysyłka, towar jak najbardziej zgodny. Polecam z całą odpowiedzialnością sprzedającego.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Szybko, sprawnie i bez problemów. Perfuma, którą zamówiłam była tańsza niż w innych sklepach a jest super.

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos

Escrito pela empresa

JP COSMETICS oryginalne, markowe kosmetyki w super cenach: Avon, Eveline Cosmetics, Duolife, Faberlic, Artdeco, Bourjois, Revlon, Loreal, Maybelline, Piz Buin, Micro Cell, Max Factor, Oenobiol, Bingospa i inne.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z zamówionego produktu.

11 de julho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Gosiu, dziękujemy za maksymalną ocenę. Cieszymy się, że szybkość naszej wysyłki oraz otrzymany produkt w pełni Panią usatysfakcjonował, zapraszamy ponownie!

Polecam!!!

Gorąco Polecam!!!

8 de julho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Moniko, dziękujemy za gorącą opinię. Pani rekomendacja jest dla nas ważna, jak i dla innych potencjalnych klientów. Zapraszamy ponownie!

Jestem b . zadowolona

Jestem b. zadowolona

4 de julho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Panie Elżbieto, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Gdy klient jest bardzo zadowolony, to nam również bardzo przyjemnie, zapraszamy ponownie!

polecam

szybka dostawa, jeszcze nie testowałam produktu

29 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Magdo, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że szybkość naszej wysyłki Panią usatysfakcjonowała, zapraszamy ponownie!

Szybko

Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem 😉 polecam

26 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Aaaaaas, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Cieszymy się z szybkiej , bezproblemowej transakcji i zapraszamy do nas ponownie.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tranzakcja przebiegła pomyślnie i…

Tranzakcja przebiegła pomyślnie i szybko polecam.

26 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Mariolo, dziękujemy za pozytywną ocenę. Cieszymy się z szybkiej realizacji, ale martwi nas, że nie otrzymaliśmy maksymalnej oceny od Pani. Jeżeli chciałaby się Pani z nami podzielić powodem tej utraconej jednej gwiazdki, to proszę pisać do nas na maila sklep@jpkosmetyki.pl, będziemy wiedzieć, co możemy jeszcze usprawnić.

Jak zawsze pełen profesjonalizm

20 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Halino, dziękujemy za tak pozytywną opinię. Same superlatywy, a przecież nie pierwszy raz Pani u nas kupuje, to nas świetnie rekomenduje i napędza ! Zapraszamy ponownie.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, dobry kontakt polecam

20 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Panie Szymonie, dziękujemy za maksymalną ocenę. Cieszymy się, że szybkość naszej wysyłki Pana usatysfakcjonowała, zapraszamy ponownie!

Szybko

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Agnieszko, dziękujemy za pięć gwiazdek. Cieszymy się, że zamówienie zostało dostarczone bezproblemowo, a cena produktu była super:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń i…

Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń i bardzo szybko.Jstem bardzo zadowolona. Polecam.

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Małgorzato, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że przesyłka dotarła bardzo szybko, a otrzymane od nas zamówienie spełnia Pani oczekiwania.

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Marzeno, dziękujemy za Pani pięciogwiazdkową opinię. Cieszymy się, ze jest Pani w pełni usatysfakcjonowana z zamówionych produktów i przebiegu realizacji zamówienia. Zapraszamy ponownie.

Świetne zakupy!

15 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Kamilo, dziękujemy za tak pozytywną opinię. Świetne zakupy, to określenie nas świetnie rekomenduje i napędza! Zapraszamy ponownie.

Bardzo polecam

Bardzo polecam. Miła i sprawna obsługa:-)

9 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Marto, dziękujemy za Pani pięciogwiazdkową opinię. Poza tym rekomendacja dla innych klientów i określenie naszej obsługi, jako miłej i sprawnej dodatkowo nas motywuje! Zapraszamy ponownie.

wspaniały serwis

8 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, dziękujemy za wspaniały komentarz. Cieszymy się, że zasłużyliśmy na uznanie kolejnego klienta!

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka! Polecam !

7 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Marzeno, dziękujemy za maksymalna ilość gwiazdek. Staramy się wysyłać zamówienia, jak najszybciej, bo patrząc po opiniach naszych klientów (a teraz również Pani) jest to bardzo doceniane :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wszystko błyskawicznie załatwione .

6 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Tereso, dziękujemy za pozytywny komentarz. Staramy się wysyłać zamówienia niezwłocznie, choć określenie błyskawicznie brzmi lepiej :)

Produkty godne polecenia.Myślę,że…

Produkty godne polecenia.Myślę,że zamówię jeszcze nie raz.

5 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Magdaleno, dziękujemy za pozytywną opinię i oczywiście zapraszamy do nas jeszcze nie raz :)

Szybka dostawa

Szybka dostawa, żadnych problemów polecam

5 de junho de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Oliwio, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Dokładamy wszelkich starań, aby transakcje w naszym sklepie przebiegały szybko i bezproblemowo.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Realizowane zamówienie zgodne i…

Realizowane zamówienie zgodne i terminowo

30 de maio de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że realizacja zamówienia zasłużyła na Pani uznanie.

Super ceny

Super ceny
Szybka dostawa
Bardzo dobra jakość

22 de maio de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Renato, dziękujemy za pięciogwiazdkową opinię o naszej firmie. Szczególnie określenia super, szybka i bardzo dobra, naprawdę miło nam czytać!
Przemysław z www.jpkosmetyki.pl

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais