JP COSMETICS Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jak zawsze pełen profesjonalizm. Mega ekspresowa wysyłka, towar jak najbardziej zgodny. Polecam z całą odpowiedzialnością sprzedającego.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Szybko, sprawnie i bez problemów. Perfuma, którą zamówiłam była tańsza niż w innych sklepach a jest super.

Detalhes da empresa

1. Loja de Cosméticos

Escrito pela empresa

JP COSMETICS oryginalne, markowe kosmetyki w super cenach: Avon, Eveline Cosmetics, Duolife, Faberlic, Artdeco, Bourjois, Revlon, Loreal, Maybelline, Piz Buin, Micro Cell, Max Factor, Oenobiol, Bingospa i inne.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nic, tylko zamawiać!

Sprawnie, szybko, profesjonalnie.
Polecam!

22 de maio de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Estero, dziękujemy za tak bardzo pozytywny komentarz. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu i poleca nas Pani innym klientom.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Szybko sprawnie mila obsługa :)

22 de maio de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Joanno, dziękujemy za pięciogwiazdkowy komentarz. Cieszymy się, że transakcja przebiegła szybko i miło i oczywiście zapraszamy ponownie:)

Oenobiol

Dobry sklep. Produkty warte polecenia.

11 de maio de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Elizo, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z zakupu i poleca nas Pani innym klientom.

Szybko sprawnie :)

4 de maio de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Agnieszko, dziękujemy za pięciogwiazdkowy komentarz. Cieszymy się, że transakcja przebiegła szybko i bez najmniejszych problemów:)

Jestem zadowolona

30 de abril de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Ewo, dziękujemy za pięciogwiazdkowy komentarz. Cieszy nas zadowolona klientka :)

Wszystko ok.

29 de abril de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Panie Andrzeju, dziękujemy za maksymalną ocenę gwiazdkową!

Wszystko ok

Wszystko ok. Polecam.

28 de abril de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Agnieszko, dziękujemy za pozytywną opinię i polecenie nas innym klientom.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona z zakupów i z…

Jestem bardzo zadowolona z zakupów i z przeprowadzenia transakcji.Piątka plus.😊

27 de abril de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Barbaro, dziękujemy za piątkę z plusem. Wspaniała rekomendacja dla innych klientów, a dla nas motywacja do dalszego działania z pełnym zaangażowaniem :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Polecam serdecznie. Super tusze w super cenie

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Agato, dziękujemy za super pozytywny komentarz. Miło nam słyszeć, że produkty i ceny spełniły Pani oczekiwania. Pani polecenie jest dla nas bardzo ważne:)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wszystko zgodne z opisem polecam

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Magdo, dziękujemy za pozytywny komentarz. Martwi nas, że straciliśmy u Pani jedną gwiazdkę. Jeżeli chciałaby Pani się z nami podzielić uwagami, co możemy poprawić, aby uzyskać u Pani najwyższą ocenę, to proszę śmiało pisać do nas: sklep@jpkosmetyki.pl

szybko i bez problemu!

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Anno, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Nie mniej od Pani cieszymy się z szybkiej i bezproblemowej transakcji.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Szybko, sprawnie. Produkt zgodny z opisem

21 de abril de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Panie Hubercie, dziękujemy za pięciogwiazdkowy komentarz. Cieszymy się, że transakcja przebiegła szybko i zgodnie z Pana oczekiwaniami, a opis produktu na naszej stronie jest zgodny z otrzymanym przez Pana produktem.

Profesjonalna,szybka obsługa.Bardzo…

Profesjonalna,szybka obsługa.Bardzo dziękuję!!!

21 de abril de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Elżbieto, dziękujemy za pozytywną opinię o naszej firmie. Szczególnie za określenia profesjonalna i szybka, naprawdę miło nam to czytać!

Bardzo szybka realizacja zamówienia

Bardzo szybka realizacja zamówienia, wszystko przebiegło pomyślnie, polecam!

18 de abril de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Kasiu, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Bardzo nas cieszy, że zamówienie dotarło do Pani szybko i zgodnie z Pani oczekiwaniami. Dziękujemy, że poleca nas Pani innym klientom!

Świetna firma

Świetna firma, rzetelnie, szybko i w dobrej cenie.

17 de abril de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Izabelo, dziękujemy za pozytywny komentarz o naszej firmie. Rzetelnie, szybko i w dobrej cenie, to właśnie nasze priorytety.

Firma godna polecenia

Firma godna polecenia. Towar został przysłany zgodnie z zamówieniem. Zapakowany bezpiecznie.

16 de abril de 2020

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Sylwio, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zasłużyliśmy na Pani uznanie, a towar został dostarczony zgodnie z zamówieniem odpowiednio zabezpieczony na czas transportu. Dokładamy wszelkich starań, aby łatwo nie dało się uszkodzić wysyłanych przez nas produktów.

Bardzo szybko

Bardzo szybko , biorąc pod uwagę termin zamówienia -przed świętami i w czasie ograniczeń związanych z epidemią. Miłe zaskoczenie, po kilku zamówieniach w innych miejscach i czekaniu na przesyłki ok półtora tygodnia , tutaj zeszło wszystko z doręczeniem dwa dni .Super.

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, dziękujemy za pozytywny komentarz. Jest nam miło usłyszeć, że nasz deklarowany termin wysyłki (do 24h od opłacenia zamówienia) wyprzedza konkurencję... my naprawdę staramy się dotrzymać tego terminu!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uwielbiam zakupy w sklepie jpkosmetyki

Uwielbiam zakupy w sklepie jpkosmetyki. Szybka wysyłka, doskonały kontakt, nieprzyzwoicie niskie ceny (z tym związana wada - wysoki próg dla bezpłatnej dostawy - trzeba by zamówić zawartość całego magazynu). No i wisieneczka na torcie - mały miły gratisik.

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Ewo, dziękujemy za super pozytywną opinię. Miło nam słyszeć szybko, doskonale, czy nieprzyzwoicie niskie ceny. Dziękujemy za poświęcony czas i będziemy pamiętać o wisienkach:)

Wszystko jak najbardziej ok

Resposta da JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Ago, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zasłużyliśmy na Pani uznanie.
Przemysław z www.jpkosmetyki.pl

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais