Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har nu for anden gang samarbejdet med Kristian Bech fra JS Danmark vedrørende en interaktiv brochure. Forløbet har begge gange været fuldt tilfredsstillende, og vi har løbende haft en god dialog o... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores samarbejde med JS Danmark har været en rigtig god oplevelse. Hele processen har været professionelt håndteret med klar kommunikation, god sparring og respekt for vores behov. Vi har oplevet st... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

JS Danmark behandler deres medarbejdere elendigt. Firmaet har ingen skrubler med at udnytte og slide medarbejdere op med virksomheds-kaos, underbetaling, snakken i krogene, at spille medarbejdere u... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi er meget glade for samarbejdet med JS Danmark. Vi er en lille organisation drevet af frivillige og har haft stor hjælp af prof. rådgivning fra Kristian Bach ved udarbejdelse af brochure og film

Detalhes da empresa

1. Consultor Comunicação Social

Escrito pela empresa

Hos JS Danmark er vi specialister i at lave Interaktive Brochurer, som er målrettet specifikt mod modtagerne.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

god service

god service, god dialog hele vejen igennem.
kan kun anbefales.

31 de outubro de 2023

Kære Selma,
Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og kommunikation. Det betyder meget for os at levere en god oplevelse for vores kunder. Din anbefaling værdsættes meget, og vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Professionel og nærværende service

JS Danmark kontaktede ELSA Copenhagen med henblik på at stable en brochure på benene for os. De har fra første møde leveret professionel service, og står altid til rådighed for at forbedre produktet. Alt i alt er vi super tilfredse med samarbejdet!

26 de outubro de 2023

Kære Marie,

Vi er glade for at have haft muligheden for at samarbejde med ELSA Copenhagen og levere nogle af vores tjenester til jer.
Det er vores mål at tilbyde professionel og nærværende service, og det glæder os at høre, at i super tilfredse med samarbejdet.
Vi sætter pris på jeres feedback og ser frem til at forsætte med at samarbejde om jeres projekter.

Tak for den fine anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

JS Danmark gør os mere professionelle

JS Danmark og Foreningen for Madkundskab har samarbejdet om at udbrede kendskabet til os og vores arbejde. Der har været en tydelig projektbeskrivelse og fin opfølgning i forhold til denne og vi er supergodt tilfredse med slutresultatet :)

20 de outubro de 2023

Kære Lone

Vi er glade for at høre, at vores samarbejde med Foreningen for Madkundskab har haft en positiv indvirkning på jeres professionalisme.

Vi er stolte af det arbejde, vi har udført sammen, og det er fantastisk at vide, at i er super tilfredse med slutresultatet.
Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde og styrke jeres brand og budskab yderligere.
Tak for den flotte anmeldelse.

Hurtig og effektiv

Vi har oplevet forløbet med JS Danmark som hurtig og effektivt. Teksterne var næsten spot on fra start. Det færdige resultat helt uden slå -og stavefejl. Vores kontakt person var Kristian Bech som hver gang var forberedt, hurtig og effektiv. Vi har ikke oplevet forløbet som tidskrævende. Og ja, det koster lidt ekstra for tilvalg, men det bestemmer man jo selv.

26 de junho de 2023

Kære Linda

Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en positiv oplevelse med os.
Og vi skulle hilse fra Kristian og sige, at du og Alice var fantastiske at arbejde sammen med :-)
Vi ser frem til et godt samarbejde fremover og god fornøjelse med jeres nye flotte brochure.

Med Venlig Hilsen

Super god oplevelse

Efter anbefaling kontaktede vi JS Danmark. Blev positivt modtaget og fik orientering om konceptet, hvor JS Danmark kontakter vores leverandører for annoncer i brochuren. Antal sider i brochuren afhænger af antal annoncer og ellers kan man tilkøbe sider. JS Danmark var professionelle og der var en god orientering undervejs. Kristian stod for den grafiske udformning, som var yderst professionel. Deres fotograf tog billeder og en lille film til den digitale version. Vi fik tilsendt en URL som blev tilføjet vores mailsignatur, så alle der får en mail kan se vores flotte brochure, som får stor ros.
Helt gratis er det ikke, hvis man vælger ekstra sider og økologisk papir, som vi gjorde, men det er jo frivilligt. Kan helt sikkert anbefales og spørg efter Kristian, så er I sikker på professionel håndtering i den grafiske fase.

8 de fevereiro de 2023

Kære Annett

Tak for de rosende ord. Vi er rigtig glade for at du har været tilfreds med processen, og at brochuren er blevet positivt modtaget. Og vi er helt enige. Vi synes også samarbejdet var rigtigt godt og vi glæder os til at sammen med jer igen.

Professionelt og nemt

JS Danmark tog sig af alt det administrative så det finansielle kom på plads. De var hurtige og effektive så jeg fik nået det sideløbende med mine drift opgaver. Derudover var de serviceminded og tålmodige, også da jeg kom med rettelser for 10 og 11 gang ;)

1 de março de 2023

Hej Maria

Tak for den store ros. Vi er rigtig glade for du har været tilfreds med processen. Vi synes også samarbejdet har været godt. Tag endelig fat I os, hvis der er andet, vi kan være behjælpelige med.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot produkt, god proces. Vil absolut anbefale JS/Danmark!

Vi har samarbejdet med JS Danmark om at få lavet en digital brochure og en film til vores HR-afdeling.

Vi har gennem hele processen mødt yderst kompetente medarbejdere, som har varetaget kontakten til vores samarbejdspartnere på en ordentlig og professionel måde.

Vi er meget tilfredse med resultatet, som vi bruger aktivt til at rekruttere nye medarbejdere. Produktet er æstetisk og helt i tråd med vores designlinje, og vi har haft en god og konstruktiv dialog med vores projektleder hos JS Danmark.

At det er uden omkostninger skal dog forstås på den måde, at der er en grundpakke som er uden omkostninger. Undervejs er vi blevet præsenteret for mange muligheder for at tilkøbe forskellige produkter (flere film, flere sider, trykte brochure m.m.), og mersalg er helt klart en del af konceptet hos JS Danmark. Dog er det også min oplevelse at de respekterer et nej og generelt er yderst behagelige at samarbejde med.

22 de março de 2023

Hej Philip

Det var rigtig godt at høre du er tilfreds med filmen. Og tak for den store ros til teamet bag. Den sørger vi for at bringe videre.

Kan varmt anbefales:)

Vi er en mindre virksomhed, hvor vi ønskede at profilere os bedre.
Så da JS Danmark kontaktede os, takkede vi ja til et samarbejde.
Og det har vi ikke fortrudt! Vi fik en rigtig fin oplevelse hos JS Danmark og processen forløb nemt og "smertefrit".
Vi glæder os til at komme ud og bruge vores nye marketingsmateriale på alle platforme.
Kan varmt anbefales.

29 de março de 2023

Hej Helene

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe din virksomhed med jeres marketingsmateriale. Håber du får stor glæde at materialet fremover og tak for de pæne ord.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lover guld og grønne skove uden at kunne levere!

Lover guld og grønne skove uden at kunne levere, hverken kvalitet eller til tiden!
Lovede at vi ikke skal betale en krone, at det altid er sikkert at der er mange der vil reklamere, sende en gratis fotograf til os, at brochuren er leveret en måned før vores første hårde deadline, og 3 måneder før vores anden hårde deadline.
INGEN af dem bliver indfriet!
Opfører sig bedrevidende under hele forløbet uden at kunne levere.
Vi endte med at betale over 35.000 kr. for en stak brochurer vi ikke kan bruge til noget fordi de kom for sent, ydmygende ophold på messer med ufuldstændig marketingmateriale, svarer ikke på vores henvendelser og forslag om hurtig forsendelse, OG jeg kan blive ved..!
Selve brochuren ser OK pænt ud, men alle andre digitale værker som de talte så højt om kunne en førsteårs lærling have lavet på en time.
De blev ved med at sætte nye produkter på som vi ikke havde brug for; ville have at vi var begejstrede for at vi ville have vores egen online foto galleri som vi kunne downloade. -AF VORES EGNE BILLEDER vi har sendt til dem!
Vi ville gentagne gange have kommentar fra dem før vi betalte faktura, de svarede aldrig, -kun med trusler om RKI!

30 de novembro de 2022

Kære Pilu

Tak for din feedback, som vi sætter stor pris på. Vi tager din anmeldelse seriøst og er kede af, at I ikke har haft en god oplevelse.

Først vil vi gerne, endnu engang, beklage, at I ikke fik jeres brochurer til tiden, hvilket vi også var i dialog med jer om undervejs i processen. Vi gjorde, hvad vi kunne, forsøgte at være løsningsorienterede og holdte tæt kontakt med jer herom. Og var egentlig af den opfattelse, at vi sammen fandt en fin løsning på udfordringerne.

Vi er glade for, at I er tilfredse med det endelige resultat, Vi synes også den er blevet utrolig flot og bruger den ofte som reference. Hvis I har brug for det, vil vi gerne arbejde videre med online-brochuren, som vi synes er blevet rigtig flot, men I skal naturligvis også være glade for den.

I forhold til din kommentar om merfinansiering af projektet, så skyldes det, at I valgte at opgradere kvaliteten af den trykte brochure med kraftigere papir, ekstra sider, ubestrøget FSC-godkendt papir, og derudover, som en ekstra flot detalje, partiel-lak på alle sider. Hvilket også er én af årsagerne til, at resultatet er blevet noget I kan være stolte af. Denne opgradering havde vi også løbende dialog om i processen, hvor I godkendte det. Ligesom vi havde dialog om fotografering, hvor I valgte at få ekstra brochurer fra os – uden beregning.

Vi er kede af, at du oplever mangel på svar på dine henvendelser og trusler med RKI, hvilket ikke er tilfældet. Vi har naturligvis kigget ind i det, og kan se, at vi under hele processen og efterfølgende har været i løbende dialoger.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for uddybning. Vi har også en interesse i at blive endnu dygtigere i kommunikationen med vores kunder.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lover mere end de kan holde og følger…

Lover mere end de kan holde og følger ikke op.

Vi har haft købt en annonce til omkring 23.000 ex moms. Her lovede JSDanmark at materialet blev vist på Sociale medier, i signaturer mm. Dog kan vi konstaterer at dette ikke er rigtigt.

I forbindelse med produktion af annoncen er vi nødt til selv at få vores egen grafiker ind over, da kvaliteten af det der leveres som oplæg simpelthen er for ringe.
Vi nævner flere gange at når kvaliteten af annoncen er så ringe, ønsker vi ikke at være med, men det er ikke til at komme ud af igen.

Produktet går i bund og grund ud på at man som annoncør finansierer kundens annonce. Der bliver givet for mange løfter, som JSDanmark simpelthen ikke kan leve op til, ydermere er det absolut ingen opfølgning på om man overhovedet får det produkt som man har bestilt.

Jeg kan i hvert fald ikke anbefale det.

11 de dezembro de 2022

Hej Nicolai,

Tak for din tilbagemelding, som vi sætter stor pris på. Vi tager din feedback seriøst, da det altid er vores ansvar, at vores kunder har en god oplevelse.

Da vi kort inden din anmeldelse på Trust Pilot talte sammen på telefonen, lovede vi at følge op og arbejde for, at de lovede eksponeringer i signaturer og på sociale medier ville blive implementeret.
Det er derfor også en glæde at kunne fortælle, at vores fælles kunde nu har implementeret hele pakken online – både på sin hjemmeside, i sin LinkedIn profil og i sine mailsignaturer.

Vi er kede af, at vores grafiker ikke umiddelbart har ramt din smag – vi gør altid vores bedste for at opsætte lige præcis den annonce, som hver enkelt af vores mange tusinde annoncører ønsker sig. Og vores to annoncegrafikere, som sammenlagt har mere end 10 års erfaring hos os, arbejder altid med en annonce, indtil annoncøren er helt tilfreds – uanset hvor mange korrekturgange, det tager. Derfor er det ærgerligt at læse, at du har følt dig nødsaget til at bruge din egen grafiker også.

Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive til os igen for at uddybe, hvad du mener omkring manglende opfølgning, så vi kan blive endnu dygtigere i kommunikationen med vores kunder.

God projektledelse

Vi er glade for brochuren, vi fik lavet. Fremragende projektledelse og god proces. JS Danmark har uden tvivl en strategi om at skabe mersalg undervejs, men de kan også sagtens forstå et nej. Jeg vil bestemt anbefale JS Danmark.

22 de junho de 2022

Flot brochure og godt samarbejde, men ikke 100 % gratis

Vi fik solgt idéen om at få lavet en brochure, hvor leverandører stod for omkostningerne, men det viste sig, at der alligevel var udgifter forbundet med bl.a. trykt version og ekstra sider. Vi valgte at gå med det, men der var ting i præsentationen af JS Danmark, vi gerne ville have været informeret om på forhånd, ligesom vi gerne ville have været bedre klædt på op til produktionsdelen. Derfor kommer anmeldelsen ikke op på fem stjerner.
Selve produktionsdelen kan jeg dog ikke sætte en finger på. Karolina var meget hjælpsom, imødekommende og forstående og har desuden været en god support efterfølgende i forhold til at måle resultaterne samt give inputs til den efterfølgende brug.

20 de abril de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel service og flot resultat

JS Danmark har stået for at lave en brochure for min kunde (print og digital).
Samarbejdet har været professionelt, den kreative del har - grundet de kompetente medarbejdere - været utroligt nem og det færdige produkt er indbydende og anvendeligt.

31 de março de 2022

Professionel og positiv oplevelse af samarbejdet med JS Danmark

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med JS Danmark om udarbejdelsen af en annoncefinansieret interaktiv brochure til Hedensted Vandværk.

Hele oplevelsen var professionel og positiv og de forstod virkelig både at skabe værdi for såvel os som vore leverandører.

Der har kun været positive tilbagemeldinger fra kunder og leverandører.

Jeg kan varmt anbefale JS Danmark.

Sven Schou Bestyrelsesmedlem Hedensted Vandværk

7 de janeiro de 2022

Fejlagtig marketing

Virksomhedens koncept er at tilbyde at udarbejde gratis digitalt marketingsmateriale imod at de får reklameindtægter.
De skaber fejlagtigt et indtryk af at man støtter virksomheden, hvilket man kun gør indirekte. Ligeledes påstår de at materialet vil blive brugt i alle mails og på web hvilket det langt fra nødvendigvis bliver. Når man følger op hos modtageren af materialet er det tydeligt at de overdriver og at man derfor bliver snydt.

19 de março de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais