Beställde en bacon burgare, burgare var klar på 2min fick rått fläskkött, baconet var alltså totalt rått. Visade det till personalen som var ignorant och sa att det iaf var marinerat.. det betyder ju... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Vi åt på jureskogs i Skövde. Hamburgarna var väldigt flottiga och baconet på min var inte stekt. I stort sett alla bord var kladdiga. Vi fick städa för att kunna sitta där. När jag gick på toaletten... Ver mais
Ok mat, inte jättegod, konstig sammansättning i smaker. Va där innan lunchtid, alla bord var smuliga. Kändes som det var en smutsiga hinna överallt, känns inte rent alls där inne. Bananflugor runt dr... Ver mais
Vi var i Motala , i januari . Köpte en burgare för 99 kr. Sämsta någonsin. Vad fick man för 100 spänn.. ett tort bröd .. köttbiten den var god. Tillbehören , minns fa inga .. å detta för 99 kr . ????... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
As pessoas também visitaram
Bästa burgarna någonsin
Bästa burgarna någonsin! Käkar alltid på Jureskogs och har ALLTID varit nöjd 10 gånger av 10. Bästa kvaliteten, miljön och servicen!
Valde kycklingburgare med parmesan och…
Valde kycklingburgare med parmesan och blev riktigt besviken då alla smaker jag förväntade mig dödades av stark chili. Kunde vart vad som helst i burgaren. Inte ok!
Gav mersmak!!
Sen lunch på Jureskogs i Uppsala på eftermiddagen idag - väldigt gott - supernöjda både föräldrar och barn! Hit kommer vi att gå igenom helt klart! T o m kaffet var toppen 👍😃 liksom personalen!
Hittade slakterirester på golvet inne…
Hittade slakterirester på golvet inne på toaletten, kännas inte så hygieniskt.
Lunch på Jureskogs i Uppsala.
Åt lunch på Jureskogs i Uppsala idag. Beställde en Chicken&Parm meny för 154:- Måste vara helt ärlig och säga att det var den sämsta meny jag någonsin ätit. Pommes knappast ljummna, colan ingen kolsyra, kycklingen helt smaklös, några enstaka ruccola blad, lien tomatskiva, en liiiiiiten klick parmesanmayo (tror jag det var, kände ingen smak fick gå på färgen) någon Buffalo sås varken såg jag eller kände någon smak av, inte heller den friterade vitlöken eller basilikan. Brickan med maten fick jag nästan i knät också pga. lös/wobblig bordsskiva.
Vi hade sett fram emot besöket efter…
Vi hade sett fram emot besöket efter många års McDonalds och Max måltider. Det var i Uppsala 13/9-24 vid 19 tiden. Det var fredagkväll och vi passerade Max McDonalds där det var mycket folk, men när vi kom till jureskogs var det folktomt en ringklocka började ringa.
Dels tog det lång tid att få maten trots att det var i stort sett tomt i lokalen. Fick maten det var inga hamburgare utan två knaperstekta lövbiffar.
Fick en chans, brände den.
Sveriges bästa burgare utan tvekan
Sveriges bästa burgare utan tvekan! Kvalitet på riktigt.
Inte att rekommendera
Stannade för lunch på Jureskogs i Nyköping.
Kalla pommes, halv-ljummen hamburgare som dessutom var VÄLDIGT smaklös.
En av personalen i köket hade handskar, resterande var utan och de alla hanterade maten.
Dålig mat till överpriser. Aldrig igen.
Goda halloumiburgare
Goda halloumiburgare, härliga shakes, bästa: Raw greens!
Själva lokalen är inte fräscha, men maten är bra.
Kalla pommes
Kalla pommes, halvvarm burgare + en burgare som inte var god. Personal som inte kan ett ord Svenska eller ger bra servioce, olika avdelningar för att hämta mat. Rörigt.
BÄSTA HAMBURGAREN och dessutom SUPER SNYGGT!
BÄSTA HAMBURGAREN! och dessutom SUPER SNYGGT!
Första gången på denna super bra hamburger kedja. Godaste hamburgaren någonsin. Godaste pommes vi ätit och väldigt trevlig personal.
Att miljön också är så otroligt SNYGG och genomtänk gör hela upplevelsen ännu mera positiv. Att jobba med trä på detta sätt gör att man blir stolt över vårt svenska arv. Tydlig och estetisk grafisk kommunikation som inkluderar alla detaljer. HEJA Jureskogs!
Lunchstopp i Eskilstuna
Lunchstopp i Eskilstuna.
Mitt sällskap på tre personer stannade för lunch och trots att det var lunchtid fanns endast 2 personer på plats som skulle ta besättningar, sköta kassan, laga maten och ha koll på Drive in-luckan, städning och ordning i lokalen lämnade mycket att önska. Det tog 10min innan vi fick beställa och då fanns bara ett sällskap före oss i kön. Personen i kassan verkade trött och ointresserad. Väntar över 20 minuter innan vår mat ska finnas att hämta. När vi upptäckte att en bricka inte ens var vår beställning och att alla allergi-beställningar hamnat på en burgare (vi är två allergiker) får vi svaret att han (kocken) ”bara följde bongen”, som att vi beställt fel? Erbjöd sig byta ut det som blivit fel men då gluten som det handlade om i detta fall inte vara går att byta bröd på (vilket personal med livsmedelsutbildning ska veta) krävde vi nya burgare. Det tog 20 minuter till och efter nästan en timmes väntan efter ankomst kom maten och det va inte ens gott utan smaklöst och torrt, absolut inte värt pengarna. Aldrig mer Jureskogs.
Supergoda burgare med riktigt kött som…
Supergoda burgare med riktigt kött som är värda att vänta på! Pommes suverän och tryffelaiolin helt underbar! Vilken kvalite! Vi äter oftast i Norrköping.
Lång väntetid , för dyrt
Vi tänkte beställa mat , det tog 40 minuter att få en medioker burgare, personal som mest sprang runt som yra höns . Mycket brsviken
Jureskog i Mjölby
Jureskog i Mjölby
Förväntningarna var ett snabbt stopp, mat och vidare.
Vi fick vänta på maten i 25 min, inte ok på en snabbmatresturang. Personalen var ointresserade, kollade på sin mobil när det var kö. Majonäsen ( bea slut) i burgare + till dip, inte god. Enkla burgare till det priset.
Bästa snabbmatsburgaren jag ätit
Jureskogs i Jönköping. Bästa snabbmatsburgaren jag ätit. Enda negativa var att jag upplevde brödet lite degigt.
Vi åt nyligen på Jureskog i Mjölby och…
Vi åt nyligen på Jureskog i Mjölby och upplevde att restaurangen var genomgående smutsig, både i matsalen och på gästtoaletterna. Det saknades även papper på två av toaletterna, och trots att en gäst påpekade detta för personalen vid två tillfällen dröjde det innan pappret fylldes på. Jag måste säga att jag förväntar mig en betydligt högre renlighetsstandard när man marknadsför sig som ett hamburgare hak i premiumklass
Meny på Jureskog i Linköping
Vi åt på Jureskog i Linköping och det var en stor besvikelse. Det var svårt att läsa menyn bakom kassan och vi fick ett ganska dåligt bemötande i kassan väntade sedan ganska länge på maten. Vi var de enda gästerna så de hade inget att göra. Hamburgaren var smaklös och cesarsalladen var den tråkigaste jag någonsin har ätit. Trött sallad med smaklös dressing och 4 krutonger samt några flingor ost. Kycklingen smakade ingenting förutom gammal frityrolja. Trodde att det skulle vara bättre för det priset. Går aldrig tillbaka då det finns många bättre alternativ.
Åt på Juresgos i Uppsala Gränby
Åt på Juresgos i Uppsala Gränby. Jätte dålig service, först kom mitt nr inte upp på skärmen. Hörde efter ett tag att de ropade mitt nr. Men när jag skulle hämta maten märkte jag att hamburgaren var ljummen. Så den måste ju ha stått där ett tag. Sa att jag ville ha varm mat. De fixade, men då fick jag fel hamburgare och den gick inte att äta. Första tuggan fick jag spotta ut, fick något som var vitt och kändes som plast. Så jag slängde den. Så jag kan inte rekommendera deras ställe. Så besviken, för jag har hört att de ska ha bra mat.
Väldigt dålig service vid manuell…
Väldigt dålig service vid manuell kassa.
I automaterna kan man inte byta ut kaffe mot te i frukostmenyerna.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.