Deze week thuis gekomen van een fantastische reis door Amerika. Just be Travellers heeft een hele mooie reis voor ons samengesteld met per plek opties om door ons te kiezen. Alles wast top geregeld. E... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
We hebben een heerlijke roadtrip van Montreal naar Halifax gedaan. Canada is een heel fijn en gastvrij land om te mogen verblijven, met prachtige natuur en leuke plaatsjes. Maaike en Esther hebben o... Ver mais
We zijn super fijn geholpen. Hele snelle reacties op onze vragen en gaven veel mogelijkheden, waardoor het perfect aansluit op je aanvraag.
Voor onze reis naar Amerika was alles tot in de puntjes goed geregeld. Fijne communicatie en er wordt goed geluisterd naar je wensen.
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Dé camper en rondreisspecialist voor USA, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Zuid Afrika
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zeer positieve ervaring
Zeer positieve ervaring gehad met de organisatie Just be Travellers! Aandacht voor persoonlijk contact en zeer meedenkend. Tijdens de reis was ook alles vlekkeloos regelt dus mede daarom wil ik deze organisatie aan iedereen aanraken.
Heel fijn geholpen met onze reis naar Indonesie
Onze reis naar Indonesië stond oorspronkelijk gepland voor 2020 maar ivm corona hebben we de reis uiteindelijk in december 2022 gedaan. We zijn al die tijd goed geïnformeerd en geholpen door Just be Travellers. Omboeken van tickets en zoeken naar alternatieve accomodaties ging allemaal heel soepel. Een volgende verre reis zullen we zeker weer hier boeken. Bedankt!
Fijne communicatie
Fijne communicatie, snel en duidelijk.
Alles tot in de puntjes geregeld en extra tips gegeven, super, bedankt!
Tickets waren goed en snel geregeld.
Just be Travellers heeft voor ons alleen de tickets naar Tanzania en Zanzibar geregeld. De tickets en de tijden waren prima dus we zijn heel tevreden met hoe het geregeld is.
Schitterende reizen op maat met uitstekende prijs-kwaliteit
Maaike en haar team denken perfect mee in het samenstellen van schitterende reizen inclusief hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Of het nu met een camper in de Verenigde Staten is of met een huurauto door Zuid-Afrika. Kan JustBeTravellers van harte aanbevelen
Wij boeken altijd bij Maaike en zijn…
Wij boeken altijd bij Maaike en zijn altijd ontzettend blij met de geboden service en het meedenken. Alles is altijd netjes verzorgd en snelle reactie of het gaat om alleen vliegtickets of een volledige reis alles is tot in de puntjes toe verzorgd.
Vakantie Amerika 2022 geweldig!!gepland voor 2020 maar…
Vakantie stond gepland voor 2020 maar door Covid uiteindelijk 2022 doorgegaan .al deze tijd uitstekend door Esther van Just be travellers ! Alle vragen ,annuleringen omboeken niets was teveel en hebben daarom heerlijk genoten van onze geweldige vakantie in Amerika !!
Geweldige vakantie gehad
Geweldige vakantie gehad. Hotel was fantastisch uitgekozen en alles ging heel soepel. Zorgeloos op vakantie is wel zo fijn.
Super tevreden!
Super tevreden! Snelle en heldere communicatie, flexibel en meedenkend en daarnaast ook een stuk voordeliger dan andere reisbureaus waar wij offertes hebben opgevraagd. Wij leerden jullie kennen door een aanbeveling van vrienden. Nu zijn wij degene die jullie zullen aanbevelen, ga zo door! :)
Super meedenkend bureau.
Super meedenkend bureau.
Voor diverse leeftijden in het gezin was er wat te doen.
Zeker voor herhaling.
Goede duidelijke afspraken.
Een reisbureau wat met je meedenkt en…
Een reisbureau wat met je meedenkt en hun is niks teveel.
Zeker de moeite waard!!
Maaike heeft zelfs op haar vrije avond…
Maaike heeft zelfs op haar vrije avond voor ons een aantal campings gevonden. Erg blij met haar mega snelle reactie en haar hulp!
Curaçao 2022
Wederom een fantastisch en niet aflatend enthousiasme ervaren met Maaike van Just Be Travellers. Hoewel alleen voor de vliegtickets, een enorme gedrevenheid om de beste deals te sluiten. Ook wanneer we eigenwijs waren, was geen moeite teveel om iets aan te passen. Mede dankzij Maaike een onvergetelijke reis naar Curaçao gemaakt met onze kids en hun dames. Hierdoor een geweldig 25 jaar huwelijk en leeftijd jubilea gevierd. Eindelijk na 2 jaar corona uitstel op uitstel. Graag tot een volgende keer!
Arjan Verboom
Mijn reis naar Canada is 2 keer uitgesteld. Afgelopen maand kon ik eindelijk op pad voor een rondreis door de Rocky Mountains en bezoek aan familie. Just be Travellers bedankt voor de professionele begeleiding en de snelle afhandeling! Fijn dat jullie het daarbij mogelijk hebben gemaakt om mijn familie bij elkaar te brengen!!
Wat een fijn en snelle samenwerking!!
Snelle en kundige hulp
Snelle en kundige hulp. Geen vraag was teveel en overal heel snel zo niet meteen antwoord op.
Bedankt Maaike
super service en fijn geregeld
Alles zeer goed geregeld bij just be Travellers.
Maaike bedankt voor alles en de goede service, we hebben dankzij jou een extra fijne vakantie gehad.
Volgende keer zeker weer bij jou boeken!!
Super service
Ik boek tegenwoordig bijna al mijn tickets bij just be travellers. Super service! Denken goed mee, nooit te beroerd om te helpen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en ze hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Inmiddels al aantal keer vluchten geboekt en nog nooit problemen gehad.
Toppers!
Voor onze reis naar Amerika zijn we heel goed geholpen door Maaike. Ondanks het 4x omboeken ivm corona stond ze steeds weer voor ons klaar. Voor een volgende reis zou ik hier zo weer aan kloppen.
Rondreis Florida - Maaike is een topper
We zijn onwijs goed geholpen door Maaike voor onze reis naar Florida. Ze heeft een mooie rondreis samengesteld naar aanleiding van onze wensen. Ze reageert snel en je kan met al je vragen bij haar terecht. Een later opkomend vluchtprobleem heeft ze ook top opgelost. Een reisbureau met duidelijk veel ervaring. Je bent dus in goede handen bij Just be Travellers!