Har været medlem i flere år men kvaliteten er blevet ret dårlig over tiden. I skal IKKE melde jer til - man kan nemlig IKKE stoppe sit medlemskab. Har prøvet med at skrive en email, har 2 gange aflyst... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Elendig fup side.! Det fremgik ikke tydeligt at man bliver opkrævet 349kr hver måned ved at købe gennem denne side. Og når man så vil afmelde sin profil og betalingskort, kan det ikke lade sig gøre... Ver mais
A empresa respondeu
Medlem 3 år. Elsker alt jeg har købt til d.d Det er vidunderligt at få en pakke, bestiller som regel når jeg har 3-4 kredits - som juleaften ! -hurtig levering, flotte indpakninger, størrelse... Ver mais
A empresa respondeu
Hold jer væk!! Jeg har tilsyneladende været inde på deres hjemmeside år tilbage og kigget, har aldrig bestilt noget!!! Alligevel har de valgt at trække 349 kr. Fra min konto igennem lange perioder på... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Tag med os på modeeventyr! JustFab Danmark tilbyder oplevelser ud over det sædvanlige, når det kommer til personlig online shopping. Du får et personligt showroom med adgang til de hotteste trends og nyeste modeller på www.justfab.dk
Informações de contato
8-10 Dryden Street, WC2E 9NA, London, Reino Unido
- 89 88 39 88
- support@justfab.dk
- justfab.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
As pessoas também visitaram
Godt design til rimelige priser
God pasform og hurtig levering

Bliv ALDRIG medlem af justfab
På justfab vil du aldrig kunne betale med de penge; du som medlem BLIVER TRUKKET FOR hver måned, på SALE. Der er INGEN fordel overhovedet ved at være medlem. Jeg vil på det kraftigste fraråde at blive VIP MEDLEM.

Super tilfreds
Absolut den bedste side jeg både har købt sko, støvler og tøj på 👍

Resposta da Justfab Danmark
Der er et godt udvalg af både tøj
Der er et godt udvalg af både tøj, sko og tasker :)

Resposta da Justfab Danmark
Altid hurtig levering og go kvalitet

Udmærkede varer..men....
Udmærkede varer... vil gi' 3 stjerner, men firmaet som sådan er ikke til at komme ud af. Har været nødsaget til at spærre mit kort da jeg trods talrige afmeldingen og melden mig ud, fortsat er blevet trukket for et månedligt beløb.
Bare en lille advarsel.

Resposta da Justfab Danmark
jeg syntes at jeres tøj og sko
jeg syntes at jeres tøj og sko, specielt jeres sandaler er lidt for specielle, men I kan ikke tilfredsstille alle.

ALTID super god service ⭐⭐⭐⭐⭐
Kan intet negativt sige. Alt fungere bare perfekt. Altid hurtig levering. Super god service.⭐⭐⭐⭐⭐

Fanger engangskøbere i medlemsskab
Fanger engangskøbere i medlemsskab!
Har købt nogle sko hos dem, hvor der efterfølgende er opstartet et medlemsskab der trækker 349,- om måneden. De har gjort det således at der kun kan opsiges via deres "konsulenter" i UK, som alle bare læser op fra et manuskript de har fået. De lover tilbagebetaling, næste gang man ringer fortæller en anden medarbejder de ikke kan betale tilbage. Efterfølgende lover de når man har brugt "kredit" vil medlemsskab kunne opsiges, og når man kommer til d. 6. i næste måned trækker de igen!
Jeg er tvunget til at købe sko for pengene eftersom de ikke vil betale dem tilbage og det ellers er spild, og de sko man får er af dårlig kvalitet og ikke specielt flotte.
Jeg vil have I stopper mit medlemsskab og overføre mine penge tilbage snarest.

Okay.
Ok- flotte sko. Knapt så fedt at man er bundet til at gå ind og kigge hver måned.

Resposta da Justfab Danmark
Ligegyldige VIP-tilbud, middelmådig kvalitet og decideret ringe kundeservice
Resumé : bare hold dig væk fra Justfab. Det de har at byde på er alligevel kun ligegyldige VIP-tilbud, middelmådig kvalitet og decideret ringe kundeservice...
Tror jeg har været VIP på Justfab i årevis. Nok mest fordi det er så besværligt at melde sig ud.
Det sker fra tid til anden at jeg glemmer at skippe måneden inden den 5., i så fald trækker de 349 kr. - og med de ringe VIP-tilbud de kører med, kan jeg godt være ret træt af det, når det sker. De gode tilbud er i høj grad forbeholdt brugere der ikke er VIP's, og man kan som VIP ikke bruge sine credits på ikke-VIP-tilbud. Hvor har jeg tit følt mig taget ved næsen.
I dag tog jeg mig endelig sammen til at ringe til deres (engelske) kundeservice og melde mig ud af VIP-klubben, og bad i samme ombæring om, at få mine credits udbetalt til min bankkonto. Det skal siges at da jeg anmodede om at få et par credits udbetalt for måske et halvt eller et helt år siden, der kunne det sagtens lade sig gøre, intet bøvl. Men i dag var svaret "No, that was only a one time courtesy.". Så de mener åbenbart ikke at det er mine penge længere, eftersom de fastholder, at jeg kun kan bruge dem i deres shop. Men det er da vel stadig mine penge ifølge dansk lovgivning? Er det overhovedet lovligt, at de holder mine penge tilbage? Hvis nogen ved noget om det, vil jeg gerne høre fra dem.
Jeg kan mærke at det her bliver en principsag. Jeg er forarget. Så hvis der ikke er noget at gøre tænker jeg bare, at jeg vil more mig på ubestemt tid med at købe et par sko til 349 kr. med fri fragt og sende dem (gratis) retur hver gang, indtil enten den dag Justfab bliver møre og udbetaler mine penge, eller bare indtil den dag jeg er for gammel til at gå på posthuset.
Jep, så stædig er jeg :)

Blandet oplevelse
Jeg fik mine sko, men en uge efter ringede jeg til dem for at aflyse mit VIP, men så her idag blev jeg alligevel trukket 350kr.

Resposta da Justfab Danmark
Super hurtigt levering og alt jeg har…
Super hurtigt levering og alt jeg har købt har været super.

Kan klart anbefales
Kan klart anbefales, hurtig levering og god service

Resposta da Justfab Danmark
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.