Heel blij met ons lijnportret! In eerste instantie ontbraken er enkele lijntjes, maar na contact werd er heel fijn meegedacht en naar een oplossing gezocht. Dat waarderen we enorm. Uiteindelijk is all... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zeer tevreden over mijn lijnportret! Het hele proces verliep vlot en professioneel. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het ontwerp werd zorgvuldig uitgewerkt. Het eindresultaat zag er precies... Ver mais
Heel unieke manier om mooie herinneringen te vereeuwigen d.m.v. deze houten lijnportretten. Op de site kan op voorhand 3 foto’s uitproberen. Hiervan krijg je dan een mogelijk resultaat voorgesteld. Na... Ver mais
Dankzij Juuniek hebben we onze drie honden, die helaas niet meer onder ons zijn, op een extra mooie manier een plekje in ons interieur kunnen geven. Anneleen voegde de twee aparte foto’s samen in een... Ver mais
Detalhes da empresa
Jouw dierbaren en herinneringen vastgelegd in een uniek houten lijnportret, ontworpen op basis van jouw foto. 🤎
Informações de contato
Doorstraat 12, 3850, Nieuwerkerken, Bélgica
- info@juuniek.be
- juuniek.be
Pede aos clientes que avaliem
Aanrader
Aanrader. Mooie herinnering op een unieke manier vereeuwigd. Goede communicatie. Lijntekening werd nog aangepast (meer logische vormen). Gemakkelijk afspraak te maken voor afhaal. Heel mooi resultaat, nog mooier dan verwacht!

Resposta da Juuniek
Een hele mooie lijntekening mogen…
Een hele mooie lijntekening mogen ontvangen die mooi is afgewerkt. Een vlotte en snelle communicatie.

Resposta da Juuniek
Prachtige herinnering aan het einde van…
Prachtige herinnering aan het einde van mijn zwangerschapsverlof periode. Iedereen die in mijn zoontje zijn kamer komt, zegt als eerste hoe mooi is dat?!

Uniek portret!
Vanaf het moment dat ik via via een houten lijnportret van Juuniek zag, was ik verkocht! Het contact met Anneleen verloopt supervlot, ze geeft raad indien je vragen hebt en niets lijkt te veel om aan te passen aan de lijntekening om ze helemaal naar je zin te krijgen. Ik heb intussen al 3 portretten besteld, 2 om als cadeau te geven en eentje voor mezelf! En ben er helemaal blij mee, zoiets (ju)uniek is altijd mooi om in huis te hebben!

Mooiste Moederdagcadeau
Waaw wat een mooi en tastbaar aandenken aan ons gezinnetje. Het mooiste cadeau voor Moederdag dat ik me kon wensen.

Prachtig, (Ju)uniek
Vlotte, open communicatie en zeer vriendelijke service. De deadline voor de pre-moederdagactie was door een misverstand al verstreken, maar toch nog een preview kunnen opvragen voor de definitieve bestelling. Van twee foto’s werd een mooi geheel gemaakt.
Het resultaat is prachtig en (Ju)uniek! Al heel veel complimenten over gekregen. Dank u dank u dank u!

Super goeie ervaring gehad
Super goeie ervaring gehad. Er wordt geluisterd naar de wensen. En zo vriendelijk. Bedankt is een super mooie herinnering.

Prachtig
Zeer prachtig resultaat. Vlotte communicatie en correcte verzending. Een aanrader!

Mijn 3 hondjes…
Mijn 3 hondjes krijg ik niet mooi samen op 1 foto. Juuniek krijgt ze wel perfect samen in 1 houten lijntekening adhv verschillende foto’s!😍 Dit krijgt een mooi plekje in mijn huis. Super hard bedankt voor de goede service!

Resposta da Juuniek
Ons kostbaarste portret vereeuwigd door Anneleen
Ik wilde iets moois in huis dat ons gezinnetje vertegenwoordigde. Een gezinnetje van 4 in ons hart, in het dagelijkse leven helaas maar met 3 want wij moesten tijdens onze zwangerschap op 27weken afscheid nemen van ons dochtertje Céline. Dit was dan ook de enige gezinsfoto die we hebben waarop we compleet zijn. Anneleen heeft deze voor ons o zo kostbare foto omgezet in een prachtige lijntekening. Perfect van de 1e keer. We bestelden dan ook direct het grote houten lijnportret en hebben traantjes gelaten wanneer hij thuis toekwam. Prachtig! Ik kijk ernaar uit om deze binnenkort eindelijk te kunnen ophangen in ons huisje. Dankjewel Anneleen want dit portret biedt ons zoveel troost en doet ons elke keer we ernaar kijken terugkijken naar het moment waarop ik met mijn zoontje op schoot mijn dochtertje in mijn armen en liefdevol omarmd door mijn vriend voor 1 keer ons gezinnetje helemaal compleet had.

Prachtige paasmandjes ontvangen
Prachtige paasmandjes ontvangen! Goede en duidelijke communicatie

Prachtig paasmandje ontvangen
Prachtig paasmandje ontvangen. Perfect van formaat ook.

Mooie producten
Mooie producten, verzorgde verzending, snel antwoord op berichten. Top service!

Top service
Top service, geen enkele vraag is te veel, er wordt echt met je mee gedacht en geluisterd naar al jouw wensen. De producten zijn zeer mooi afgewerkt en zijn daarnaast ook echt van kwaliteit. Heel blij dat ik Juuniek heb ontdekt!

Resposta da Juuniek
Een uniek en liefdevol gemaakt kunstwerk!
Wat een fantastische ervaring! Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en persoonlijk geholpen bij het maken van keuzes voor ons houten lijnportret. Ik werd stap voor stap op de hoogte gehouden van het proces, wat het extra fijn en betrokken maakte.
Het eindresultaat? Prachtig! Helemaal ons ding en met zoveel zorg gemaakt. Dit stuk krijgt een speciaal plekje in ons huis.
Anneleen is enorm hartelijk en zorgt ervoor dat elk contactmoment aangenaam is. Ze voegt zelfs kleine extraatjes toe, zoals een lief kaartje, waardoor de hele ervaring nog specialer voelt.
Kortom: we zijn méér dan tevreden met onze aankoop bij Juuniek en raden het iedereen aan!