Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel blij met ons lijnportret! In eerste instantie ontbraken er enkele lijntjes, maar na contact werd er heel fijn meegedacht en naar een oplossing gezocht. Dat waarderen we enorm. Uiteindelijk is all... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over mijn lijnportret! Het hele proces verliep vlot en professioneel. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en het ontwerp werd zorgvuldig uitgewerkt. Het eindresultaat zag er precies... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel unieke manier om mooie herinneringen te vereeuwigen d.m.v. deze houten lijnportretten. Op de site kan op voorhand 3 foto’s uitproberen. Hiervan krijg je dan een mogelijk resultaat voorgesteld. Na... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dankzij Juuniek hebben we onze drie honden, die helaas niet meer onder ons zijn, op een extra mooie manier een plekje in ons interieur kunnen geven. Anneleen voegde de twee aparte foto’s samen in een... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores
  2. também em
  3. Loja de Souvenirs

Jouw dierbaren en herinneringen vastgelegd in een uniek houten lijnportret, ontworpen op basis van jouw foto. 🤎

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

121 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

4,9

Todas as avaliações

52 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anneleen maakte voor ons een houten…

Anneleen maakte voor ons een houten lijntekening van een foto waar ik ons dochtertje borstvoeding geef. Een mooi aandenken aan een onvergetelijke tijd. Het houten kunstwerk is heel mooi afgewerkt. Er was een fijne en vlotte communicatie. Kortom, niets op aan te merken! 😍

9 de fevereiro de 2025

Resposta da Juuniek

Ook via hier bedankt voor je mooie review, Astrid! :)

Een echte aanrader

Hele snelle reactie! Goed geholpen met het kiezen van de foto !
Heel mooi resultaat gekregen 🥰

28 de janeiro de 2025

Resposta da Juuniek

Oh dank u! 🥰 veel plezier ermee!

Topverrassing

Als verrassing voor mijn zus gekocht. Heel goede informatie gekregen op voorhand. De service is super vlot verlopen! En het resultaat is gewoon zoveel mooier dan verwacht.
Ik ga zeker nog bestellen! 🥰

1 de janeiro de 2025

Zo fijn, dank u Nele! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een uniek en persoonlijk cadeau

Een uniek en persoonlijk cadeau. Mijn partner was er zeer blij mee!
Heel snelle service en vriendelijke communicatie. Ik bestel in de toekomst zeker nog eens iets.
Dankjewel!

2 de dezembro de 2024

Resposta da Juuniek

Ook via hier bedankt voor je mooie review, Nele! :)

Top werk!

Ondertussen al meermaals bij Juuniek een bestelling geplaatst. Telkens opnieuw weer topkwaliteit. Super vriendelijke en vlotte communicatie. Bij kerst heb ik ook een cadeautje voor Vake gekocht. Hij was zo verrast doordat het zo uniek, persoonlijk en prachtig was!

27 de dezembro de 2024

Resposta da Juuniek

Bedankt ! :) fijn om te horen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersnelle reactiesnelheid en prachtig resultaat

Supersnelle reactiesnelheid en daardoor ook een onverwacht korte levertermijn voor deze gepersonaliseerde cadeaus. Het ontwerp voor het lijnportret is gedetailleerder dan verwacht en werd vooraf doorgestuurd ter goedkeuring. Anneleen dacht ook mee welke foto het mooiste resultaat zou opleveren.
Het resultaat is prachtig en hoewel het een subtiel stuk is doordat het slechts een paar mm dik is, trekt het toch de aandacht en hebben we er al veel complimenten over gekregen!

Heel tevreden van de service en het product!

27 de novembro de 2024

Resposta da Juuniek

Dank u, Melissa! :) veel plezier ermee!

Een ideaal kerstcadeau!

Mijn vrouw liet al regelmatig deze werkjes zien. Het stond ook op haar kerstlijstje. Zodoende was het even een opdracht om een mooie foto te maken van onze 2 kinderen maar eens dat achter de rug was kon de aanvraag beginnen.
Ik hoef er niet bij te vertellen hoe tevreden ze was. Het staat nu mooi te pronken in onze living. 😊

26 de dezembro de 2024

Resposta da Juuniek

Dank u, Michiel! :) veel plezier ermee!

Top!

Snel, vriendelijk, mooie producten.
Goede service, een aanrader!

10 de dezembro de 2024

Bedankt, Anneleen! :)

Prachtig resultaat

Prachtig resultaat! Ik ben enorm blij met het ontwerp van de tekening op het ontbijtplankje. Verder is Anneleen ook zeer behulpzaam en vriendelijk. Echt een topservice en zeker een aanrader.

4 de dezembro de 2024

Oh dank je, Ines! :)

Perfect!

Prachtig gemaakt, dan ook nog eens supersnel verzonden en mooi ingepakt.. het perfecte cadeautje om mijn familie te verrassen! Bedankt :-)

4 de dezembro de 2024

Bedankt!! :)

Een absolute aanrader

Ik ben ontzettend tevreden! Het resultaat is werkelijk prachtig en volledig naar mijn verwachtingen. Anneleen is niet alleen heel professioneel, maar ook super vriendelijk en behulpzaam. Ze reageert snel op vragen en denkt actief mee, wat ik enorm waardeer. Een echte aanrader voor iedereen die kwaliteit en een persoonlijke aanpak zoekt!

1 de dezembro de 2024

Resposta da Juuniek

Zo fijn! :) Heel fel bedankt, Melissa!

Mooie producten

Mooie producten, snelle levering, goed afgewerkt en een fijn contact met de webshop!

16 de novembro de 2024

Bedankt, Sofie! :)

Heel mooi

Heel mooi, zeer tevreden!

25 de novembro de 2024

Thanks, Marnik !!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We hebben 2 namen voor onze kinderen besteld en een borstelsetje voor onze dochter. Hele mooie kwaliteit, het borsteltje is ook super zacht.
Anneleen hielp ook heel goed met de gepersonaliseerde lettertypes aangezien we die van de geboortekaartjes wouden, maar die van onze zoon ging niet zo makkelijk, ze heeft zelf een alternatief voorgesteld. Hele fijne service!

14 de outubro de 2024

Resposta da Juuniek

Oh, bedankt Evelien !! :)