Zeer teleurstellende service
Zeer teleurstellende en klantonvriendelijke afhandeling. Ik heb een Swarovski-product hier gekocht dat is gebroken. In plaats van dat de juwelier dit zelf oppakt, werd ik doorverwezen naar een Swarovski store. Daar kreeg ik te horen dat zij geen garantie kunnen bieden omdat het product niet bij hen is aangeschaft. Vervolgens word je weer teruggestuurd naar de juwelier — zonder oplossing.
De communicatie vanuit de winkel, met name van Marjolijn (eigenaar), vond ik ronduit onprettig en onvriendelijk van toon. Er wordt constant verantwoordelijkheid afgeschoven en er wordt vooraf al aangegeven dat je waarschijnlijk je gebroken sieraad terugkrijgt, mits je ook nog €10 verzendkosten betaalt. Dat voelt absoluut niet als begrip of service.
Als verkopend punt mag je verwachten dat een winkel dit netjes en klantgericht oplost. In plaats daarvan word je van het kastje naar de muur gestuurd. Dit is geen service en zeker geen manier om met klanten om te gaan. Ik kan deze winkel helaas niet aanbevelen.