Prima bedrijf, zonder meer. Niks op aan te merken. Recent een uitval zonnescherm Carré 95 bij hen gekocht. Montage in eigen beheer. Vriendelijk personeel, uiterst behulpzaam en mooie showroom. Z... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zeer fijne klantenservice; denken goed mee en goede communicatie. Wat heel fijn was is de app die ik kreeg dat de chauffeur 07:15 bij mij zou zijn de volgende dag. Netjes afgeleverd en vriendelijke c... Ver mais
Alles zoals gevraagd, keurig verpakt, stipte levering, goede info i.v.m. plaatsen en afregelen. Wel veel tijd tussen bestelling en levering, maar daarvoor alle begrip want geen standaard RAL kleur, en... Ver mais
Toendertijd wel keurig de zonwering en screens geleverd Nu ik een nieuwere afstandsbediening heb willen ze hem niet installeren/ activeren. Erg jammer ! Ze houden geen klantenbestand bij. Dus kwa... Ver mais
Detalhes da empresa
Op zoek naar betaalbare zonwering in Nederland en België? Bij JVS Zonwering bent u aan het juiste adres. JVS Zonwering staat bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ruim assortiment aan zonwering tegen de scherpste prijzen. ✓ Professioneel advies binnen 24 uur, voor snel deskundige ondersteuning. ✓ Directe prijsindicatie voor transparantie en efficiëntie. ✓ Ruime showroom, 6 dagen per week geopend, voor inspiratie en demonstratie. ✓ Flexibele betalingsmogelijkheden die bij u passen. ✓ Breed assortiment binnen- en buitenzonwering, voor diverse behoeften.
Informações de contato
De Heinen 22, 5371 MJ, Ravenstein, Holanda
- 0486-850119
- info@jvszonwering.nl
- jvszonwering.nl
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Service is heel goed
Malibu zonneschermen gekocht, snelle levering en van goede kwaliteit. Service was heel goed. Alles is perfect verlopen.

Wederom super service!!!!
Voor de 2e keer besteld maar wederom super verpakt, perfect op maat en netjes op tijd geleverd.
Er moeten nog 2 slaapkamer ramen voorzien worden van rolluiken dus ik weet waar ik weer moet zijn ☺️
Zeker een aanrader !!!

Inzethorren op RAL-kleur
Het online bestellen via de inzet-horren was duidelijk en eenvoudig.
De optie om op RAL-kleur te kunnen bestellen is ideaal. De horren lijken nu haast onzichtbaar.
Het is altijd afwachten wat de kwaliteit is maar deze is absoluut top.
100% tevreden met de horren.
Helaas was de levertijd langer dan aangegeven (vanwege vakantiedrukte).

Resposta da JVS Zonwering BV
In het verleden heb al meerdere…
In het verleden heb al meerdere rolluiken ontvangen van jullie en zelf geplaatst en werken nog altijd naar volle tevredenheid. De oudste rolluiken zijn al 9 a 10 jaar en werken nog net als in begin, dus de keuze voor het onlamgs geleverde rolluik was een vanzelf sprekende keus.
Hij is inmiddels geplaatst en in gebruik. Dus TOP!

Resposta da JVS Zonwering BV
Zeer slecht en ondeskundig bedrijf
Zeer slecht en ondeskundig bedrijf, weinig kennis aangezien men profielen levert welke niet geschikt zijn voor de lamellen. Vervolgens wordt de schuld bij de klant gelegd omdat hetvwel in de bestelsoftware mogelijk is. Het feit dat een klant niet verantwoordelijk is voor de correctheid van hun online bestelplatform is wordt even vergeten. Verkopers in de showroom die zeggen dat het probleem niet goed is, maar als puntje bij paaltje komt niks laten weten. Vervolgens verwijst men naar een regeltje op de site dat het gekozen rolluik bij grote oppervlakte lan golven. Dat het golven gebeurt bij een maatvoering van 1m x 30cm wat allesbehalve groot is wordt compleet genegeerd. Uiteindelijk op eigen kosten alle rails vervangen mbv wel een gedegen bedrijf welke de juiste documentatie wel gebruikt en wel kennis van zaken heeft. Kortom het grootste prutsbedrijf wat ik ooit in 47 jaar heb mee gemaakt. Gewoon schandalig hoe men met de neus omhoog reageerd en alles weg wuift. Een rijdende rechter zaak waard !!!

Resposta da JVS Zonwering BV
Alle spullen zijn netjes op tijd…
Alle spullen zijn netjes op tijd afgeleverd. Communicatie was heel goed

Nieuwe somfy motor rolluik
Bij ons rolluik was de motor doorgebrand bj 2008 foto ervan gemaakt en doorgestuurd naar jvs en keurig advies gekregen voor een nieuwe somfy motor ivm bestaande afstbed keurige hulp via mail motor afgesteld en geprogrammeerd op afstandbediening top geregeld jvs daarom een echte aanrader.

Vlotte levering prima product
Vlotte levering prima product

Resposta da JVS Zonwering BV
Snelle levering duidelijke prijzen en…
Snelle levering duidelijke prijzen en prima advies bij vragen

alles prima in orde
Spullen goed aangeleverd, via de website een goede montage handleiding en alles werkt. Screens zien er prima uit. Prima goed.

Resposta da JVS Zonwering BV
Duidelijke website om te bestellen
Duidelijke website om te bestellen, en netjes geleverd.

Zonnescherm
Wij zijn netjes en vriendelijk geholpen. De monteur was netjes optijd en heeft de reparatie netjes in orde gemaakt

Resposta da JVS Zonwering BV
Voor zonnescherm van niet meer bestaand merk vervangende knikarmen vinden.
Voor mijn electrisch bedienbare zonnescherm van een niet meer bestaand merk vervangende knikarmen te vinden ivm een gebroken pees, bleek succesvol dankzij heldere product informatie op de website en effectief overleg per e-mail met foto informatie. De vervangende knikarmen werden op tijd bij mij thuis bezorgd door het bedrijf zelf en passen precies.

Resposta da JVS Zonwering BV
Goed advies en een goed product
Ze leveren na een goed advies een perfect product. We hebben er nu 2 keer een rolluik besteld en beide keren was het naar verwachting. Het is ook prettig dat je een tijdslot kan boeken om samen goed na te lopen dat je het optimale product krijgt voor koud situatie..

Resposta da JVS Zonwering BV
20jaar oude onderdelen van ander merk perfect vervangen.
Door plotselinge wind raakte mijn 20 jaar oude knikarm zonnescherm beschadigd. De voorlijst aansluitingen braken. Op de website van JVS vond ik op het oog gelijke aansluitingen. Na telefonisch overleg met JVS heb ik ze besteld. De aansluitingen kreeg ik keurig per koerier binnen en hoera!: ze passen perfect. Dat spaart mij een nieuw scherm uit. Ik ben erg blij met de correcte service van JVS.

Resposta da JVS Zonwering BV
Vlotte app en eenvoudig in te vullen.
Vlotte app en eenvoudig in te vullen.

Vakbekwame mensen
Goede uitleg, netjes geholpen
Nette zaak

Resposta da JVS Zonwering BV
Degelijk product en goede communicatie .

Resposta da JVS Zonwering BV
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.