Eigendomsakte aangevraagd en betaald. Geen link ontvangen ook niet in spam of reclame. Mails worden niet beantwoord, telefonisch niet bereikbaar. Tip: ga naar de site van het echte kadaster en vr... Ver mais
Had zelf een fout gemaakt in info opvragen - maar werd kosteloos, snel en netjes geholpen om het te updaten. Goede service!
Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.
Ohmweg, 1A, 2952BD, ALBLASSERDAM, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Hoewel de eerste aanvraag niet goed ging en ik daarom het nogmaals heb aangevraagd heb ik 2 keer betaald. Naar melding hierover (was ‘‘s avonds laat) direct ‘‘s morgens reactie dat ik 1 betaling terugkreeg. De gevraagd informatie snel en duidelijk ontvangen.

Resposta da Kadasterdata
Ik heb deze site inmiddels vaak geraadpleegd vanwege een rechtszaak en ben meer dan tevreden. Je ontvangt de documenten direct. Heel handig! Een paar keer had ik iets opgevraagd wat zij jammer genoeg MAAR TERECHT niet konden leveren. Dit was geen enkel probleem, het geld werd meteen teruggestort. Dus al met al ben ik zeer te spreken over de snelle service en klantvriendelijkheid.

Resposta da Kadasterdata
Vandaag bestelling gedaan en betaald. Ik krijg vervolgens de melding dat er niet is betaald, en heb product niet ontvangen. Bedrijf is onbereikbaar via de tel, app en mail.

Resposta da Kadasterdata
Kadastrale kaart met maatvoering besteld, helaas wel een mail ontvangen zonder link. Status: "wordt later geleverd". In de mail wordt aangegeven dat "Mocht (een deel van) uw bestelling onverhoopt niet geleverd zijn, dan wordt dit op werkdagen voor 18:00 uur aan u geleverd. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen."
Je raadt het al, natuurlijk niets ontvangen.
Verder staat: "Als we u nog ergens bij kunnen helpen of u iets aan ons kwijt wilt kunt u
- op deze e-mail reageren (u krijgt binnen 1 werkdag reactie)"
Ook dit lukt niet, net zoals een mail schrijven, whatsapp sturen. Geen contact te krijgen.
Ondertussen de bestelling geannuleerd en bij het kadaster een uittreksel aangevraagd. Dat werkt net zo makkelijk en ipv. €99,95 maar €51.50.
Ik denk dat het verstandig is om deze handelswijze ook te melden bij Thuiswinkel Waarborg, zodat kan worden beoordeeld of de dienstverlening aan de gestelde voorwaarden voldoet. Ik denk het niet.
Tip: ga naar de site van het echte kadaster en vraag daar je akte aan. Bij kadasterdata 19,95 en je ontvangt niet de juiste gegevens bij het echte kadaster 3,70 en binnen 2 minuten heb je de gevraagde gegevens in je mailbox.

Resposta da Kadasterdata
Hoop gedoe en advertenties en aanbiedingen maar uiteindelijk geen mail met de data ontvangen...

Zeer teleurstellende ervaring met Kadasterdata.nl
Wij hebben € 1.399 betaald voor een meting, in de veronderstelling dat deze bruikbaar zou zijn voor officiële doeleinden. Pas achteraf bleek dat de meting niet rechtsgeldig is en niet gebruikt kan worden als officiële grensvaststelling.
Wij vinden dat hierover vooraf veel duidelijker gecommuniceerd had moeten worden. Voor een bedrag van € 1.399 mag je verwachten dat helder wordt uitgelegd waarvoor een meting wél en vooral níét gebruikt kan worden. Nu hebben wij veel geld betaald voor een rapport waar we uiteindelijk niets aan hebben.
Onze ervaring is dat de dienstverlening niet aan onze verwachtingen heeft voldaan. Wij raden anderen aan om vooraf heel goed na te vragen of de meting geschikt is voor het doel waarvoor je deze nodig hebt, zodat je niet voor dezelfde teleurstelling komt te staan.

Resposta da Kadasterdata
Dit is wat je koopt (Kadastrale kaart met maatvoering): (op website) "Met de originele Kadastrale kaart met alle exacte maatvoering krijgt u direct een zeer duidelijke weergave van het perceel, inclusief alle exacte afmetingen van uw perceel én bebouwing"......
Helaas bedoelen ze met "exact" hetvolgende; "omdat het hier een berekening betreft, dient u rekening te houden met het feit dat er geen exacte maten getoond worden. Er zit een marge op deze kaart van maximaal 25 cm".....
Dus niet zó exact als je zou verwachten...Maar na vriendelijk overleg zijn ze hier wel duidelijk in!
Na een misverstand mijnerzijds toch heel sportief mij geholpen.

Resposta da Kadasterdata
Michelle was very prompt and solved my issue. Thank you!

Resposta da Kadasterdata
snel, duidelijk en goed behandeld, vriendelijke meter en snel rapport.
Duidelijke informatie over hoe om te gaan met de informatie

Resposta da Kadasterdata
Je verstrekt informatie over je woning en ontvangt: De marktwaarde van deze woning is €.

Resposta da Kadasterdata
Vriendelijke en snelle support. Denkt actief mee, is oplossingsgericht en zorgt voor een efficiënte afhandeling van vragen en problemen. Zeer positieve ervaring.

Resposta da Kadasterdata
Ik had zelf online een foute bestelling gedaan, maar het was snel verholpen en heb nu de correcte informatie.

Resposta da Kadasterdata
Download link werkte niet maar een mailtje en Michelle reageerde binnen een minuut met een keurige PDF

Resposta da Kadasterdata
Bestelling geplaatst voor wat na levering bleek verkeerd adres. Om te beginnen wordt de telefoon gewoon door een mens beantwoordt, die me binnen 1 minuut ook meteen helpt en het probleem oplost, groot compliment.

Resposta da Kadasterdata
Zeer toegankelijk om gegevens te verkrijgen en in een enkel geval waar het misgaat is SUPPORT ook echte support en krijg je als nog snel en adequaat het gezochte.
Klantvriendelijke organisatie, zonder chatbox maar met echte medewerksters!