Ik heb deze site inmiddels vaak geraadpleegd vanwege een rechtszaak en ben meer dan tevreden. Je ontvangt de documenten direct. Heel handig! Een paar keer had ik iets opgevraagd wat zij jammer genoeg... Ver mais
Hoewel de eerste aanvraag niet goed ging en ik daarom het nogmaals heb aangevraagd heb ik 2 keer betaald. Naar melding hierover (was ‘‘s avonds laat) direct ‘‘s morgens reactie dat ik 1 betaling terug... Ver mais
Eigendomsakte aangevraagd en betaald. Geen link ontvangen ook niet in spam of reclame. Mails worden niet beantwoord, telefonisch niet bereikbaar. Tip: ga naar de site van het echte kadaster en vr... Ver mais
Had zelf een fout gemaakt in info opvragen - maar werd kosteloos, snel en netjes geholpen om het te updaten. Goede service!
Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.
Ohmweg, 1A, 2952BD, ALBLASSERDAM, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Doordat ik e.e.a. op de site niet goed had begrepen, kreeg ik na betaling niet de juiste info toegestuurd.
Maar dit werd door de support medewerkster van Kadasterdata, nadat ik aan haar had uitgelegd welke info ik eigenlijk had willen hebben, alsnog aan mij toegestuurd. Super, chapeau!

Resposta da Kadasterdata
Er was bij de aanvraag iets misgegaan met het juiste adres voor de opgevraagde gegevens. De gegevens m.b.t. het juiste adres zijn alsnog, kosteloos, toegestuurd.

Resposta da Kadasterdata
Extreem klantonvriendelijke vrouwelijke medewerker klantenservice/ ondeugelijk product met onjuiste info/kadaster abbo

Resposta da Kadasterdata
We hebben een reconstructie laten maken met piketpaaltjes in het veld van de erfgrens tussen de tuinen van ons en de buren. We kregen vervolgens een rapport een lijst de coordinaten vermeld waren van de positie van de geplaatste piket paaltjes. Het was lang niet duidelijk of/dat die coordinaten van het kadaster zelf afkomstig waren, waardoor en er meningsverschil met de buren ontstond, en er waren meer slordigheden. In zo'n situatie zou kadasterdata moeten aandringen dat de buren aanwezig moeten zijn bij de reconstructie.

Resposta da Kadasterdata
Er was wat verwarring over de aanvraag die ik had gestuurd. Dit was wrs mijn fout maar eea werd snel en correct door de medewerker opgepakt en ik kreeg toch de juiste gegevens toegestuurd.
Super fijn om zo gehoord en geholpen te worden.

Resposta da Kadasterdata
Via de website een berekening van de woningwaarde laten doen, deze wordt vrvolgens gemaild. Het volgende zinnetje zegt alles:
"De marktwaarde van deze woning is €."
Een nieuwbouw woning van 153 m2 met 6 kamers uit 2022 is toch echt meer waard dan "€."
25/8/2025: Ik ontvang van Trustpilot de melding dat aanvullende informatie wordt gevraagd door "Kadasterdata". Ik kan hier op de site geen vraag van Kadasterdata vinden en ik heb ook geen mail van hen gehad.

Resposta da Kadasterdata
Eenvoudige en duidelijke uitleg om een document te downloaden. Vriendelijke medewerker.

Resposta da Kadasterdata
Na betaling bleven er toch nog vragen bij mij open staan, het team heeft deze vragen uiteindelijk goed kunnen beantwoorden en hebben snel per email het misverstand opgelost. Erg klantvriendelijk!

Resposta da Kadasterdata
Eigendomsinformatie opvragen kost € 17,95 terwijl dit bij het Kadaster € 3,70 kost.

Resposta da Kadasterdata
gezien het antwoord na de hele vragenlijst ingevuld te hebben lijkt dit meer een website die gebruikt wordt om mijn informatie te gebruiken en me komende tijd te spammen. Nu had ik dat wel verwacht maar geef dan ook daadwerkelijk een marktwaarde af.

Resposta da Kadasterdata
Heel fijn en snel geholpen door Manfred.
Zouden meer van dit soort mensen bij bedrijven moeten werken

Resposta da Kadasterdata
In eerste instantie werd het verkeerde document opgestuurd. Na mijn reactie hierop werd er door een snelle reactie wel het juiste document opgestuurd.

Resposta da Kadasterdata
Ik werd heel vriendelijk geholpen, terwijl ik zelf een fout had gemaakt. De informatie was iets te algemeen, maar over de medewerker niets dan lof

Resposta da Kadasterdata
Pas op! niet echt het kadaster. Geeft niet de echte/alle kaarten weer. Wij hadden een kaart gekregen van de omgevings dienst en daar stond onze schuur op. Deze bevat de BAG laag. Ivm verbouwing wilden wij de erfgrens nauwkeurig bepalen en dachten bij het kadaster echte en volledige kaarten te krijgen. IK bleek echter voor 99 euro bij KadasterDATA de kaarten op te vragen die niet de BAG laag bevatten. Daar stond de schuur niet op. Nu hebben we een landmeting nodig en gingen wij in contact met Kadaster en bij de vraag of de kosten van de kaart van de meetinng afgetrokken konden worden bleek dat wij bij KadasterDATA de kaart hadden gekocht. Wij gaan ook contact opnemen met de Consumentenbond.

Resposta da Kadasterdata
Mijn ervaring met de medewerker van de servicedesk van het kadaster was goed omdat mijn vraag goed werd begrepen en ik snel de oplossing kreeg die ik nodig had.

Resposta da Kadasterdata
Goed advies gekregen. Keurige behandeld en naar tevredenheid opgelost.

Snelle reactie,behulpzaam en vriendelijk

Resposta da Kadasterdata
De meting werd professioneel en razendsnel uitgevoerd. Nette en vlotte communicatie, ook achteraf toen ik om nazending van de factuur vroeg.