Ik heb deze site inmiddels vaak geraadpleegd vanwege een rechtszaak en ben meer dan tevreden. Je ontvangt de documenten direct. Heel handig! Een paar keer had ik iets opgevraagd wat zij jammer genoeg... Ver mais
Hoewel de eerste aanvraag niet goed ging en ik daarom het nogmaals heb aangevraagd heb ik 2 keer betaald. Naar melding hierover (was ‘‘s avonds laat) direct ‘‘s morgens reactie dat ik 1 betaling terug... Ver mais
Eigendomsakte aangevraagd en betaald. Geen link ontvangen ook niet in spam of reclame. Mails worden niet beantwoord, telefonisch niet bereikbaar. Tip: ga naar de site van het echte kadaster en vr... Ver mais
Had zelf een fout gemaakt in info opvragen - maar werd kosteloos, snel en netjes geholpen om het te updaten. Goede service!
Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.
Ohmweg, 1A, 2952BD, ALBLASSERDAM, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 90% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ik heb een koopsom informatie voor een huis besteld , klaarblijkelijk stond die info nog niet op de site.
Daar had ik over gebeld, dat arrogante vrouwtje vertelde mij dat ik dan maar opnieuw zo'n pakket aan moest schaffen.
Dat lijkt mij een stukje service naar de klant toe! Maar dat pedante mens wilde niet wijken.
Wat een hork!

Resposta da Kadasterdata
In eerste instantie ontbreken de maten die ik nodig had, maar na mijn verzoek zijn die snel aangevuld en doorgegeven.

Resposta da Kadasterdata
Betrouwbare website. Veilig betalen en altijd snel ontvangst van je bestellingen.
Ook fijne klantenservice.
Den Haag
Vastgoedbelegger.

Resposta da Kadasterdata
Allereerst "kadasterdata.nl" is NIET gelieerd aan "kadaster.nl", al suggereert de naam dit wel (dus dat is waarschijnlijk waarom ze zo heten). Het is een commerciële partij die belachelijk veel geld vraagt voor services die via kadaster.nl veel goedkoper zijn.
De kosten die ze rekenen voor bv. een splitsing van een perceel zijn €1366 (t.o.v. €420 bij kadaster.nl !)
Echter, hier blijft het niet bij. Als je het stuk wilt overdragen bij de notaris blijkt daar nog eens €670 bij te komen (vanuit kadaster.nl). Maar daar kom je pas achter als je de rekening van de notaris krijgt.
Op de website adverteren ze met "slechts €1366' voor het splitsen van percelen. (Maar dat is dus alleen een voorlopige splitsing). En ze vertellen er niet bij dat dat niet alle kosten zijn.
Naar mijn idee word je dus gewoon opgelicht.
Alles wat je wilt kan ook bij kadaster.nl, alleen voor VEEL minder geld.

Resposta da Kadasterdata
Tijdens aanvraag kadasterdata heb ik alleen straat, huisnummer opgegeven. Het ''systeem'' vroeg niet om een postcode plaats. Hierdoor heb ik de foute gegevens ontvangen. Dit is vlot en kundig opgelost door het Kadaster.

Resposta da Kadasterdata
Kadasterdata.nl is niet hetzelfde als kadaster.nl. Het is een commercieel bedrijf. Ik was in de veronderstelling dat ik het online bij het kadaster had aangevraagd. De metingen door dit bedrijf worden NIET geaccepteerd door het kadaster.
Voor mijn gevoel ben ik erin getrapt. De meter zei nl dat zijn metingen (700 euro) gebruikt konden worden.
Toen ik hierover contact zocht bij kadasterdata.nl stuitte ik op een muur. Heel erg zonde van het geld en frustrerend.

Prima service! Geen gedoe lekker helder en duidelijk. Dikke prima! Klasse AA++

Resposta da Kadasterdata
Snel antwoord van de medewerker en goed en correct geholpen.

Resposta da Kadasterdata
Eerst overlegd met een medewerker telefonisch en deze gaf goede tips. Daarna bestelling geplaatst en deze was er snel. Ook nog via chat contact gehad omdat ik zelf iets verkeerds had gedaan en dit is direct opgelost. Heel behulpzaam dus.

Resposta da Kadasterdata
Ik ben heel goed en netjes geholpen en super snel zo blij mee 🤗.

Resposta da Kadasterdata
Goede service vanuit de support afdeling bij het kadaster!
Ik had een verkeerde bestelling gedaan, die me meer dan €100 kostte. Na een bericht te hebben gestuurd, heeft de support afdeling deze bestelling meteen ongedaan gemaakt en het bedrag geretourneerd.
Top en dank daarvoor.

Resposta da Kadasterdata
Ik had een eigendomsbewijs van ons huis gekocht maar had de verkeerde etage gekozen. Toen ik mijn vergissing uitlegde kreeg ik binnen een week alsnog zonder extra kosten het document van ons eigen huis. Het is fijn om te merken dat er mensen achter een site zitten, geen robots.

Resposta da Kadasterdata
In de eerste instantie bleek mijn vraag verkeerd te zijn geïnterpreteerd, maar onmiddellijk na een e-mailtje van mij werd prompt de exact door mij gevraagde info geleverd. Top.

Resposta da Kadasterdata
Vriendelijke hulp nadat ik de gegevens had ontvangen en niet goed begreep hoe ik het moest lezen,

Resposta da Kadasterdata
Snelle service. Na invoering verkeerde gegevens gelijk de correcte data onvangen. Aanbeveling!

Resposta da Kadasterdata
zeer snelle service, en netjes geholpen. Wel prijzig

Resposta da Kadasterdata
Super! Per ongeluk een dubbele bestelliung gedaan en direct mijn geld terug gekregen.