Nadat mijn bestelling 5 dagen bij PostNL op bezorgen stond de eigenaar gecontacteerd omdat ik het product nu echt nodig had. Gelijk reactie en ik kon het product alsnog ophalen. Moet zeggen dat ik di... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Product was niet echt naar verwachting. Gevraagd hoe terug te sturen? Hoefde niet en het aankoopbedrag incl verz kosten werd teruggestort. Heel aardig
Tot op heden nog niets ontvangen, wel betaald. Bestelbevestiging wel ontvangen en ook dat het verzonden is. Wanneer het komt is niet te traceren. Al mails gestuurd maar ook daar hoor ik niks meer... Ver mais
De bestelling werd niet binnen de toegezegde termijn geleverd maar een week later. Op mijn mail werd 1x gereageerd en ik vermoed dat de bestelling nogmaals verstuurd is; echter te laat om als cadeau t... Ver mais
Detalhes da empresa
De webshop voor al je geldcadeau's!
Informações de contato
Nieuwstraat 10A, 5863AZ, Blitterswijck, Holanda
- info@kadogeld.nl
- kadogeld.nl
Respondeu a 16% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Werd lekker snel bezorgd!
Werd lekker snel bezorgd!
En het was een groot succes om te geven😉
Heb het 9 april besteld maar niks…
Heb het 9 april besteld maar niks ontvangen, mailen lukt ook niet
Het liep allemaal op rolletjes
Het liep allemaal op rolletjes. Zelf had ik de fout gemaakt en was het huisnummer vergeten. Meteen werd hier op gereageerd en verwerkt. Prima.
Leuk om geld kado te geven.
Ziet er heel leuk uit, snel geleverd, ze passen alleen niet allemaal in bijgeleverde kadozakje.
Varkentje was zoals ik had verwacht,was…
Varkentje was zoals ik had verwacht,was ook zeer geslaagd bij degene voor wie het was,maar sie 3 schilderijtjes met ballonnen om geld in te doen,die zijn mega klein,daar heb ik dus echt niks aan
Heel erg jammer
Heel leuk en origineel deze…
Heel leuk en origineel deze cadeauverpakking. En een snelle levering, top!
Nog niet gebruikt ,maar ziet er mooi…
Nog niet gebruikt ,maar ziet er mooi uit.
leuke kado idee
leuke ideeën om geld te verpakken als kado. jammer dat lootbox niet meer te verkrijgen was. vergt wel vaardigheid om het geld in de gaatjes te krijgen
Snelle service
De bestelling via kadogeld.nl werd snel verzonden en was keurig verpakt! Deze site is een aanrader!
Erg leuke ideeën.
Ten eerste zijn het hartstikke leuke ideeën om geld in te doen. Echt superleuk!
En wat ik besteld had,3 spaarvarkentjes, was de andere dag al binnen. Heel fijn, zo snel! Ik zal beslist vaker bij kado-geld iets gaan bestellen in de toekomst.
Ik heb het een week geleden besteld
Ik heb het een week geleden besteld, maar nog steeds niks ontvangen. Terwijl ik het morgen kado wil geven.
Erg jammer…..
Kadogeld heeft een uitstekende service
Kadogeld heeft een uitstekende service! Ze hebben een leuk assortiment kado’s, en reageren en versturen snel! Fijne webwinkel
Snelheid was oorverdovend stil
Hele snelle verzending
Op het laatste moment nog besteld en gelukkig was het er de volgende dag. Erg leuk om cadeau te geven.
leuk om cadeau te geven met geld er…
leuk om cadeau te geven met geld er in, zag er net zo uit als op het plaatje uit
Snel levering en super grappig cadeau…
Snel levering en super grappig cadeau idee precies wat op de foto staat. Tevreden klant.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.