Kajakk og Fritid AS Avaliações

1.175
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg trengte hjelp til menyen på min MOMAS balanse pro. Km hadde blitt til miles (sannsynligvis fordi jeg hadde trykket i hytt&pine) Det var raskt svar fra kundeservice på lørdag ettermiddag om mot... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

I utg punkt fornøyd med to sykler vi nettopp kjøpte, helt til det ble en reklamasjon/prod feil på ene bakhjulet. Sat igjen med veldig dårlig følelse etter kontakt med kundeservice på mail. Bor en l... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klage på en pumpe til min nye Sup, hvor det var knekt en del av den delen som man setter i ventilen, måtte være 2 som pumpet og holdet den fast. La med bilde og ny slange blir sendt uten kostnad.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kjøpte en Momas Jason pro trekking elsykkel i fjor samt et Hapro sykkelstativ. Begge deler skikkelige kvalitetsprodukter. Så langt har jeg syklet 170 mil stort sett på kuperte grusveier, så sykkel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para esportes ao ar livre
  2. Conserto de Bicicletas
  3. Loja de Bicicleta
  4. Loja de Canoas e Caiaques

Escrito pela empresa

Kajakk og Fritid ble grunnlagt i 2005 med en visjon om å tilby høykvalitets utstyr til de som elsker å utforske naturen gjennom utendørsaktiviteter. Fra begynnelsen av har vi hatt et sterkt fokus på å tilby et bredt spekter av produkter og tjenester, samtidig som vi opprettholder høye standarder for kvalitet og kundeservice. Vi har et stort utvalg av utstyr for utendørsaktiviteter, inkludert el-sykler, sup-brett, kajakker og mye mer. Vårt produktspekter er nøye utvalgt for å passe til alle erfaringsnivåer, fra nybegynner til proff. Vi tror at ved å tilby det beste utstyret til riktig pris, kan vi hjelpe våre kunder til å ha en optimal opplevelse når de utforsker naturen og alt vårt vakre land har å tilby. Vi holder kurs i kajakk på idylliske Bygdøy sjøbad i Oslo og utenfor vår butikk i Drammen. Vi kan også tilby kurs på SUP og Packraft til grupper. Våre kurs holdes av sertifisert instruktør med høyeste utdanning og sertifisering fra Norges padleforbund og kvalifiserer til våttkort. Våre dedikerte og kunnskapsrike ansatte er lidenskapelig opptatt av utendørsaktiviteter og har en bred erfaring som gjør at vi kan hjelpe deg som kunde å finne de beste produktene for ditt behov. Vi forstår at hver kunde har forskjellige behov og preferanser, og vi strekker oss langt for å tilby personlig service og rådgivning. I mange år var butikken i Drammen den eneste fysiske butikken, men etter hvert som etterspørselen har økt, har vi også åpnet flere butikker. Du finner oss foreløpig i Drammen, Tønsberg, Kristiansand og Stavanger, men vi har planer om videre vekst. Vårt hovedlager, kundeservice og administrasjon holder til i umiddelbar nærhet av butikken i Drammen. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne det perfekte utstyret for å gjøre ditt neste utendørs eventyr minneverdig og morsomt.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 97% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.175)

284 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

TOTALT UBRUKELIG

Prøvde å kjøpe deler til en sykkel kjøpt i denne butikken tidligere, det var umulig, personalet var ikke interessert eller butikken vet ikke hva de selger. tydeligvis er det mitt ansvar og kjenne spesifikasjonen på denne sykkelen. det skal jeg nå sette meg inn og gå til en annen butikk, synd for det er et fint anlegg på Fiskum

1 de agosto de 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din. Dette er langt fra den opplevelsen vi ønsker å gi, og vi beklager at du ikke fikk hjelpen du trengte.

Vi forstår at det er frustrerende å ikke få riktig veiledning på deler til et produkt kjøpt hos oss – her burde vi absolutt bistått deg bedre.

Ta gjerne kontakt med oss igjen med litt mer informasjon om sykkelen og hvilke deler du trenger, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg på en god måte.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi ønsker å gi en stor ros til Benjamin…

Vi ønsker å gi en stor ros til Benjamin hos Kajakk & Fritid ved Østfoldhallene.
Fra første stund møtte han oss med et smil, stor fagkunnskap og en genuin interesse for å finne den sykkelen som passet våre behov. Han var lydhør, tålmodig og tok seg god tid til å svare på alle spørsmålene våre, uten at vi på noe tidspunkt følte oss presset til å kjøpe.
Den gode servicen gjorde så stort inntrykk at vi faktisk kom tilbake og kjøpte en elsykkel til. Det sier egentlig alt om hvor mye en dyktig og engasjert medarbeider betyr.
Benjamin er et strålende eksempel på hvordan god kundeservice skal være. Vi anbefaler både ham og Kajakk & Fritid på det varmeste, og kommer gjerne tilbake ved neste anledning.

31 de julho de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hyggelig og positiv kundebehandler på kundeservice

Hadde dialog pr e-post med Andreas H på kundeservice, og han fremstår som veldig hyggelig og serviceinnstilt. Ga meg gode råd i fb med kjøp av el-sykkel til min datter. I tillegg ble jeg møtt med forståelse for mitt ønske om utvidelse av kampanjepris på sykkel. Har bare positive ting å si om Kajakk og fritid

31 de julho de 2026

Rask og god service

Rask og god service. Kvaliteten på sup brettene er bra. De er stødige og tåler en støyt.

30 de julho de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig raske og gode tilbakemeldinger…

Veldig raske og gode tilbakemeldinger på mine spørsmål. Stor takk til Susann for god hjelp og veiledning vedr. valg av elsykkel.

28 de julho de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hadde et SUR brett med defekt pose til

Hadde et SUR brett med defekt pose til. Kvitteringen hadde jeg rotet bort. På tross av dette ordnet likevel Susann og Guro problemet ved å ta i mot en transaksjonsutskrift. Ny pose blir sendt i posten 😀 Veldig fornøyd med hyggelig og smidig hjelp ☀️

28 de julho de 2026

Bra priser på varer

Bra priser på varer. Kundeservice ordner raskt opp om det oppstår problemer.

27 de julho de 2026

God og rask service

God og rask service. Det var et lite problem som gjorde at sykkelen ikke ble sendt, men kundebehandler var på saken raskt og fikset det med en gang. Veldig fornøyd.

21 de julho de 2026

Super kundeservice

Kjøpte et SUP brett som dessverre viste seg å ha en produksjonsfeil. Kundeservice ryddet opp og sendte et nytt med en gang, jeg trengte ikke en gang å sende i retur. Kan varmt anbefale å handle her!

20 de julho de 2026

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har nettopp fått utført første service…

Har nettopp fått utført første service på min all trekk 4år gammel sykkel , bytt av bremser og caliper f+b og skive . Takk for god service av gutta på verksted, jeg er super fornøyd med service dere leverer

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte en sykkel støtte på nettet

Fantastisk Kundeservice.

Bestillte sykkel støtte, men var usikker på om den kom før jeg skulle reise. Kontaktet kundeservice og Susann
hadde løsningen og pakken ble sendt samme dag.
Tusen takk for hjelpen Susann helt supert og raskt.
Mvh Jan Erik Larsen

Topp kundeservice

Super kundeservice etter litt problemer med bestilling, hyggelig og god hjelp å få!
Anbefales på det sterkeste👍🏻

Upåklagelig kundeservice

Upåklagelig kundeservice. Jeg har vært i kontakt med dem før og de har alltid svart raskt, og behandlet saken rettferdig. Derfor er jeg en gjentagende kunde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask og grei bestilling med henting i…

Rask og grei bestilling med henting i butikk. Jeg klarte ved en feil å bestille og betale dobbelt, fikk god hjelp til å ordne dette. Produktet (sup) sto til forventningene.

14 de julho de 2026

Utrolig rask service

Utrolig rask service. ⭐️⭐️⭐️
Bestilte Supbrett tidlig en morgen. 24 timer etter fikk jeg melding om at pakka kunne hentes. Utrolig! Gledelig siden det er nå vi har finværet på Østlandet.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godt utvalg og super kundeservice

Godt utvalg, gode merker og høyt rabatterte priser på varer som ligger betydelig høyere i pris i andre butikker.
Svært god oppfølging og oppdatering av Susann i kundeservice ifht. kjøp/bestilling (etter innsendt bestilling). Anbefales!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig fornøyd med både produktet og…

Veldig fornøyd med både produktet og kundeservicen!

Jeg oppdaget en feil på pumpen som fulgte med surfebrettet mitt. Jeg tok kontakt med kundeservice, og fikk rask, hyggelig og profesjonell hjelp. Etter at jeg sendte inn bilder og forklarte problemet, sendte de en ny pumpe med en gang. Den kom raskt, og nå fungerer alt som det skal.

Det er akkurat slik god kundeservice skal være. Tusen takk for rask behandling av saken og en veldig god kundeopplevelse. Jeg handler gjerne hos Kajakk & Fritid igjen og kan varmt anbefale dem!

10 de julho de 2026

Utrolig fin service

Tusen takk for super service da jeg hadde klart å skrive feil mailadresse. Dere ordnet alt og vi hadde sykkelen hjem etter en dag.

14 de julho de 2026

Bare ta kontakt om det skulle være noe - vi er her for å hjelpe.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais