Den korte ventetid, samt nogle fantastiske plakater i god kvalitet. Det var også pakket suverænt, så ingenting kunne ske.
Veja o que dizem as avaliações
Fik malet er stort abstrakt billede 160x120 cm af Hanne fra Kald paa kunsten - ud fra et foto, jeg havde fundet. Fotoet var i mindre størrelse, så Hanne tilpassede det utroligt godt til den nye størr... Ver mais
Har modtaget to super flotte indrammede plakater. Desværre var glasset totalt smadret under transport, men Hanne tilbød straks at sende nye til mig. Kan kun anbefale at handle hos Hanne👍😀
Magen til kvalitet, venlighed og god service skal man lede længe efter🌟. Vi giver hermed vores bedste anbefalinger til andre, der trygt og med stor tilfredshed kan handle med kald på kunsten. Vi er... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Salg af håndmalede malerier og originale kunstplakater.
Informações de contato
Farrevej 16, 8464 , Galten , Dinamarca
- hanne@kaldpaakunsten.dk
- kaldpaakunsten.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg fik nogle flotte plakater
Jeg fik nogle flotte plakater hurtigt
Er meget tilfreds
Nydelsesfulde farver og motiver
Nydelsesfulde farver og motiver. Kunstplakater, jeg ikke bliver træt af.
Nemt at bestille på hjemmesiden og lynhurtigt levering.
Servicen langt højere end normalt 🫶🏻
Jeg må sige, at servicen er helt i top, og plakaterne meget smukke. Jeg blev ovenikøbet ringet op, da jeg havde valgt nogle plakater der ikke passede så godt sammen format mæssigt. Jeg blev rådet til at vælge en anden plakat, der passede til den første, og det var et godt råd, for de passer perfekt til min stue.
Jeg havde også et ønske til transport, som var en anden end den, de normalt bruger, og også det blev imødekommet. Så hvis jeg kunne have valgt 10 stjerner til kaldpaakunsten, ville jeg have givet det!
Hurtig levering og fine plakater😊
Det var en nem og overskuelig…
Det var en nem og overskuelig hjemmesiden, og de er bare så flotte plakaterne
Jeg har fået lige det jeg havde ønsket…
Jeg har fået lige det jeg havde ønsket af min bestilling.
Så super tilfreds
Hurtig levering
Hurtig levering
Super flotte plakater
Super flotte plakater. Fik dog ved en fejl 2 ens plakater. En opringning til Hanne og hun sendte straks den rigtige og jeg fik lov at beholde den anden. Nu kan den så glæden en anden. Stor anbefaling her fra.
Fantastisk service
Jeg modtog i første omgang en forkert forsendelse, men oplevede stor fleksibilitet i forhold til at få tilsendt den rigtige forsendelse. Da jeg sagde, at det hastede, fandt vi en løsning, hvor Kald På Kunsten afleverede forsendelsen personligt. Fremragende service.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.