Tack för snabb leverans. Jag köpte två mordgåtor en lätt och en svår. När man sitter tillsammans med vänner och ska lösa gåtorna så får man gnida geniknölarna riktigt ordentligt. Ett mycket trevlig... Ver mais
Era mordgåtor är helt klart bäst; det finns en lösning och en tydlighet. Och så är de roligt kluriga så man får leta efter ledtrådar. Vi har provat andra företag där några har misslyckats helt med u... Ver mais
Det senaste köpet är en kommande Julklapp till min 22 åriga dotter... hon har fått spel tidigare och tycker de är sjukt roliga. Jag har en 12 årig Bonusdotter som otroligt smart och duktig i skolan,... Ver mais
Kamajispel är en svensk utvecklare, tillverkare och butik för mordgåtor och Escape Room-inspirerade sällskapsspel. Vi finns även som fysisk butik i Göteborg.
Vasaplatsen 6B, 41134, Göteborg, Suécia
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Snabb leverans av spelen. Nu ser vi fram emot ett antal timmar tankeverksamhet.
Väl och grundligt utarbetat, verklighetstroget. Roligt att ni blandar in användandet av vår mobil.
Har gjort en del av era spel och tycker de alla är kanonbra. Detta var ganska svårt tyckte vi, men vi löste det 😀
Ett bra upplägg och ett spännande fall för oss alla i gruppen att lösa Midsommarmordet.
Bra gjort med ledtrådar m.m. och vi gissade rätt!
Så bra skrivet och spännande. Kändes mer som på riktigt än andra spel där det är mer pussel aktigt vi spelade mannen på åkern
Fängslande spelupplevelse. Man (subjektivt) blir helt fängslad i mordgåtan. De gåtor vi lyckats lösa hade jätteintressanta nischar med telefonsamtal och djupdykning i den mördades telefon.
Spännande spel där man får använda huvudet.

Resposta de Kamajispel
Jag älskar att titta på beck, wallander m.m
Även svenska fall som går på Viaplay, efterlyst med, så att spela detta är verkligen guld för mig

Resposta de Kamajispel
Var spännande när det var så verkligt.

Resposta de Kamajispel
Snabb återkoppling av företaget vid fråga.
Mycket välskrivet mordmysterium. Väl värt pengarna!

Väldigt snabb leverans!
En Väldigt bra tidning!
Jag hoppas på att man kan få börja prenumerera på denna tidning och att dom kanske kommer ut med en tjockare sommar nr så man överlever semestern 😅.

Resposta de Kamajispel
Snabb och pålitlig levrans. Har handlat flera gånger.

Resposta de Kamajispel
Vi har spelat flera av era mordgåtor och de är alltid lika engagerande och underhållande. De är kluriga på rätt nivå, har genomtänkta berättelser och får alla att vara delaktiga — det blir både spänning, skratt och livliga diskussioner. Extra plus för spelen där man kan scanna förhören och få dem upplästa av olika röster – det gör upplevelsen ännu mer verklig och levande. En perfekt aktivitet för en minnesvärd kväll, som vi varmt kan rekommendera!

Resposta de Kamajispel
Tycker att det är väldigt roligt vi är ett gäng som gör det tillsammans men synd att det kostar såpass mycket annars bra

Resposta de Kamajispel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.