Stor cadeau til den empatiske og professionelle tilgang som Karva mødte os med efter bortgang af min faster. De var med hele vejen igennem og vejledte os med gode råd og vejledninger. De svarede hur... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Efter lidt startvanskeligheder ifht hvem der sad “i den anden ende” ergo hvem var hovedansvarlig for vores mors bo, fik vi Henrik ombord som vores faste og direkte tovholder. Han tog sig af diverse f... Ver mais
Jeg har købt en familie pakke som består af et testamente, ægtepagt, børnetestamente og fremtidsfuldmagter. Jeg har fået en top god service og behagelige oplevelse. Det var en tryg proces med dire... Ver mais
Kan kun rose Karva. Der er altid svar på spørgsmål. Folk er veltalende og forklare tingene så man ikke er i tvivl. Ingen sure opstød hvis man spørger. Kan kun sige positive ting om Karva. Kan anbefal... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Karva er en legal tech virksomhed som gør det nemt og transparent at opgør et dødsbo eller opret et testamente. Missionen er at levere “Peace of Mind as a Service”, således at alle danskerne kan føle sig trygge ved fremtidens uforudsigelige hændelser. Vi har en ambition om, at gøre processen om, at sikre sig selv og sin familie lettere, overskueligt og lige til. Vi mener ikke, at sikringen af din fremtid skal være en hovedpine. Vores helt store ønske er, at gøre denne følsomme situation, til en god og behagelig oplevelse.
Informações de contato
Ørestads Blvd. 73 , 2300 , København S, Dinamarca
- 32 11 11 00
- hej@karva.dk
- karva.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har været meget tilfreds med den…
Jeg har været meget tilfreds med den måde jeg er blevet guidet igennem, stor ros til underviseren.
Et firma der har styr på tingene og…
Et firma der har styr på tingene og handler lynhurtigt.
Meget let forståelig forklaring på hele…
Meget let forståelig forklaring på hele forløbet.
Excellent Service
Jeg syntes i har været gode til at…
Jeg syntes i har været gode til at beskrive hvordan man gør, og fortælle hvad vi havde brug for. så det har været en god oplevelse indtil videre.
Alle 5 stjerner fra mig
Alle 5 stjerner fra mig. Jeg er igang med oprettelse af fremtidsfuldmagt. Og det hele er gået så fint igennem. Hurtig besvarelse. Tlf opkald med god forståelig tale, sprog og videre forløb. Kan varmt anbefale Dine arvinger.
God service og tak for hurtig Svar
Det er ok og tak for hurtig svar.
Meget behjælpsomme og imødekommende
Meget behjælpsomme og imødekommende. Har fået en god betjening hele vejen igennem og nogen gode samtaler med juristen.
Fra første kontakt til Dine Arvinger
Fra første kontakt til Dine Arvinger, har jeg følt mig helt tryg. Jeg er blevet guidet på bedste vis i udformning af testamente og fremtids fuldmagter.
Yderst venlige og tålmodige medarbejder har svaret på alle mine spørgsmål.
Jeg kan kun sende mine varme anbefalinger i Dine Arvinders retning.
Fantastisk service med forståelse for…
Fantastisk service med forståelse for svære situationer. Min familie og jeg følte os i trygge hænder med den gode rådgivning og hjælpsomhed. Tak. Stor anbefaling herfra.
Puha!!
Puha!!
Det startede ellers godt. Fin kontakt, fin service og papirerne blev hurtigt sendt..... Men.... Jeg betaler og får af vide at jeg også får 12 måneders rådgivening herfra.
Jeg sidder sammen med min kone og gennemgår papirerne og vi ser at hendes fødselsdag er blevet skrevet forkert hele 3 gange, i både Testamente og Ægtepagt (flere forskellige fødselsdags datoer og fødsels år) Da vi nu er i udlandet kontakter jeg DineArvinger Pr. Email. Jeg får en enkelt email tilbage og jeg spørger om vi kan ringe på Whatsapp eller Skype, da min kone og jeg er i udlandet. Jeg høre ikke mere fra DineArvinger. Meget trist afslutning.... Jeg har mistet tilliden til DineArvinger og til de papirer vi modtog fra dem.
Det hele gik smurt
God service og hjælp til at få lavet det rigtige
Super god service.
Styr på tingene. Havde tid til at forklare, så man forstod det. Hurtig respons. Er meget tilfreds.
God og hurtig ekspedition uden at…
God og hurtig ekspedition uden at kvaliteten blev sat over styr. Der er tid til at få ordne i sagerne og få de nødvendige forklaringer

Resposta de Karva
Jeg er 100% tilfreds med deres service…
Jeg er 100% tilfreds med deres service og ydelser. De er hurtige og kompetente. Kan stærkt anbefale dem.

Resposta de Karva
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos…
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dine Arvinger med at få lavet en ægtepagt. Jeg kan varmt anbefale Dine Arvinger.

Omhyggelig og oplysende
Mine telefonsamtaler har været meget omhyggelige. Der var god tid til at forklare mig evt. tvivl.

Varmeste anbefaling af Dine Arvinger
Dine Arvinger har givet mig en fantastisk hurtig service i forhold til testamente og fremtidsfuldmagt. Jeg har altid været lidt nervøs for at få sat i gang i det, mest pga af at jeg tænkte, at jeg aldrig kommer til at forstå "advokat-sprog". Men Dine Arvinger har stået klar non stop og taget sig god tid både at forklare og rette til omkring mine ønsker. Alt er klar og nu mangler blot notaren. Jeg kan KLART anbefale Dine Arvinger.

Resposta de Karva
Hurtig og meget grundig info om…
Hurtig og meget grundig info om Fremtidsfuldmagt, meget fin service og opfølgning på sagen. alt i alt en god oplevelse.
Mogens Hansen

Resposta de Karva
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.