Stor cadeau til den empatiske og professionelle tilgang som Karva mødte os med efter bortgang af min faster. De var med hele vejen igennem og vejledte os med gode råd og vejledninger. De svarede hur... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Efter lidt startvanskeligheder ifht hvem der sad “i den anden ende” ergo hvem var hovedansvarlig for vores mors bo, fik vi Henrik ombord som vores faste og direkte tovholder. Han tog sig af diverse f... Ver mais
Jeg har købt en familie pakke som består af et testamente, ægtepagt, børnetestamente og fremtidsfuldmagter. Jeg har fået en top god service og behagelige oplevelse. Det var en tryg proces med dire... Ver mais
Kan kun rose Karva. Der er altid svar på spørgsmål. Folk er veltalende og forklare tingene så man ikke er i tvivl. Ingen sure opstød hvis man spørger. Kan kun sige positive ting om Karva. Kan anbefal... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Karva er en legal tech virksomhed som gør det nemt og transparent at opgør et dødsbo eller opret et testamente. Missionen er at levere “Peace of Mind as a Service”, således at alle danskerne kan føle sig trygge ved fremtidens uforudsigelige hændelser. Vi har en ambition om, at gøre processen om, at sikre sig selv og sin familie lettere, overskueligt og lige til. Vi mener ikke, at sikringen af din fremtid skal være en hovedpine. Vores helt store ønske er, at gøre denne følsomme situation, til en god og behagelig oplevelse.
Informações de contato
Ørestads Blvd. 73 , 2300 , København S, Dinamarca
- 32 11 11 00
- hej@karva.dk
- karva.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service og kompetent vejledning…
God service og kompetent vejledning hele vejen. Følte os meget trygge. De største anbefalinger herfra!

Alt OK :-)
Hurtig og seriøs behandling, samt venligt personale

God og forståelig dialog
Venlig dialog og god forståelse for behov og gennemgang af disse, så de blev nedskrevet som ønsket.

Resposta de Karva
De er simpelthen så venlige og høflige
De er simpelthen så venlige og høflige. Deres reaktionstid er formidabel når man som jeg gør det i sidste øjeblik. De er yderst kompetente og jeg fik præcis det jeg ville have og hurtigt. Helt fantastisk service. De har de varmeste anbefalingerne herfra.

Resposta de Karva
jeg har haft en rigtig god…
jeg har haft en rigtig god telefonsamtale med en jurist ang. vores testamente. ser frem til at modtage dokumentet

Udtalt god service
Udtalt god service. God tid til uddybende spørgsmål.
Særdeles tilfreds, og ovenikøbet til markedets billigste pris.

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service. Venlig og imødekommende. Let forståelig vejledning. Man føler sig virkelig taget hånd om. Kan varmt anbefales.

Meget positiv oplevelse
Meget positiv oplevelse - god information og svar på stillede spørgsmål - professionelt og trygt

Fantastisk Service
Fantastisk Service. Super kompetente ansatte. Kan anbefale med 5 stjerner😀

Yderst kompetent firma.
Jeg skulle have oprettet en fremtidsfuldmagt samt testamente - Det var en fornøjelse, kan anbefale Dine Arvinger til enhver.

Tryghed og respekt
Tryghed og respekt
En dialog og et møde med respekt og anerkendelse. Vi var trygge igennem processen. Tak for det

Utrolig hjælpsom-tålmodig-behagelig og…
Utrolig hjælpsom-tålmodig-behagelig og forstående :-)

Resposta de Karva
Fantastisk støtte og rådgivning.
Fantastisk støtte og rådgivning.
Dette var hvad vi erfarede, da vi oprettede testamente og fremtids fuldmagt hos dine arvinger.
Frederik fra Dine Arvinger var en uvurderlig støtte for os.
Yderst engageret og empatisk.
Kan kun varmt anbefale dem.

Resposta de Karva
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.