Kas20 Avaliações 131

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De spullen zijn echt prachtig die ze hier hebben. Wij zijn bij locatie Almere geweest en daar zijn we ook heel vriendelijk en uitgebreid geholpen. Enige minpuntje vind ik de levertijden die zijn achte... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We zijn enorm tevreden met de service in de winkel van Esmee, de bezorging en vooral de prachtige tafel van maar liefst 3 meter, de eetbank en de 4 stoelen. Enige minpuntje; de bezorgers namen het v... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We hebben 2 tafels met keramisch blad besteld. Het blad zelf is echt prachtig en van mooie kwaliteit. Er waren helaas een aantal miscommunicaties tijdens het proces, wat jammer was. Inmiddels is de za... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nog geen drie jaar geleden bank tafel en stoelen gekocht. De stiknaad van de bank laat los. Te strak gespannen of te weinig stof gebruikt volgens een expert. De reguliere garantie is verlopen... Ver mais

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

131 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Bezorging tafels.

Vanmorgen zijn onze tafel en bijzet-tafeltjes geleverd. Keurig en zorgvuldig verpakt in dekens en schuimvellen.
Géén bergen karton !! 😅
Alle verpakkingsmaterialen weer meegenomen.
De heer Haider en zijn collega zijn keurige en beleefde bezorgers / monteurs.
Fijn om je nieuwe spullen zo te ontvangen.
Bedankt !!

1 de outubro de 2025

Resposta da Kas20

Wat een fijne review, bedankt daarvoor! 😊
We zijn blij om te horen dat de levering van uw tafel en bijzettafeltjes naar wens is verlopen en dat Haider en zijn collega zo’n goede indruk hebben achtergelaten. We geven het compliment zeker aan hen door!

Veel plezier met uw nieuwe meubels en graag tot ziens bij Kas20.

goede levering!

Super tevreden over de levering en bezorging door Heider! Erg vriendelijk en denkt mee!

24 de setembro de 2025

Resposta da Kas20

Wat leuk om te lezen dat alles zo goed is verlopen! 😊
We geven het compliment graag door aan Haider, fijn dat hij u zo prettig heeft kunnen helpen. Bedankt voor het delen van uw ervaring en veel plezier met uw aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top levering en hele lieve gasten die…

Top levering en hele lieve gasten die mijn tafel hebben gemonteerd! Haider je krijgt een dikke 10! Je was heel erg beleefd, respectvol en lekker spontaan!

13 de setembro de 2025

Resposta da Kas20

Wat een geweldige review, dankjewel! 🙌
Wat fijn om te horen dat de levering zo goed is verlopen en dat Haider en zijn collega zo’n fijne indruk hebben achtergelaten. We geven jouw compliment met een grote glimlach aan hen door! 😄

Veel plezier met je nieuwe tafel!

Fantastische service bij Kas20

Fantastische service bij Kas20. Mooie producten, goed geholpen en de levering ging super soepel via Haider.

11 de setembro de 2025

Resposta da Kas20

Wat leuk om te lezen, bedankt voor deze mooie woorden! 💫
We zijn blij dat u tevreden bent met onze service én de levering door Haider. We geven het compliment graag aan hem door!

Veel plezier met uw nieuwe meubels en hopelijk tot ziens bij Kas20.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top service en prachtige tafel

Van ontwerp tot bezorging verliep vlekkeloos!

Onze tafel is bezorgd door Haider en zijn collega. Een half uur van tevoren werd we gebeld dat ze eraan kwamen en eenmaal gearriveerd hebben ze de tafel naar ons appartement gedragen en gemonteerd.

Erg tevreden over de service en natuurlijk de prachtige tafel van Kas20!

5 de setembro de 2025

Resposta da Kas20

Wat een prachtige review, dankjewel! 💛
Geweldig om te horen dat alle, van ontwerp tot bezorging, zo soepel is verlopen. We geven de complimenten zeker door aan Haider en zijn collega!

Heel veel plezier met jullie nieuwe tafel en graag tot ziens bij Kas20.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tafelblad zeer matig

Tip: wat je ook doet, ga niet voor de tafel met fineer. De beschermlaag laat direct los, wat er uit ziet als beschadigingen. Klantenservice reageert op zich snel, maar verschuilt zich achter regeltjes en algemene voorwaarden, zonder een oplossing te bieden. Zeer teleurstellend!!

Resposta da Kas20

Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent met uw tafelblad. We begrijpen dat dit erg vervelend is en waarderen dat u de moeite neemt om uw ervaring te delen.

Eiken fineer bestaat inderdaad uit een dun laagje echt eikenhout. Dit natuurlijke materiaal kan gevoelig zijn voor bepaalde omstandigheden, zoals vocht, hitte of stoten. De tafels zijn afgewerkt met een beschermende laklaag van goede kwaliteit, maar intensief gebruik of invloeden van buitenaf kunnen na verloop van tijd toch effect hebben op het oppervlak.

Fijn dat u al contact heeft gehad met onze klantenservice. We kijken graag samen met u mee naar de situatie om te zien of we nog iets voor u kunnen betekenen. U kunt ons altijd bereiken via klantenservice@kas20.nl
met uw bestelgegevens en eventueel enkele foto’s van het blad.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Haider heeft perfect werk geleverd.

Haider heeft perfect werk geleverd.
Snel gemonteerd.
Kan niets beter wensen

29 de agosto de 2025

Resposta da Kas20

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! 😊
We geven het compliment graag door aan Haider geweldig dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top bedrijf met enorm mooi spullen

Top bedrijf met enorm mooi spullen. Na 3 jaar zijn mijn meubels nog steeds in topconditie!

Beste Coen,

Wat super om te horen dat u zo tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in een van onze showrooms.

Vriendelijke groet,

Tom

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie showroom, uitgebreid assortiment en persoonlijk advies

Na een lange zoektocht naar een tafel en bank op maat kwamen we via via bij Kas20 terecht. Ze hebben een prachtige showroom, een uitgebreid assortiment en heerlijke koffie ;). We waren ontzettend blij met de adviezen van Matz en de tijd die hij nam om met ons mee te denken. Kortom, we zijn meer dan tevreden!

Beste Wolter,

Dankuwel voor deze fantastische review! We zijn blij dat we u konden helpen met uw keuze voor een tafel en stoelen. We wensen u hier veel plezier mee.
We zullen de complimenten delen met ons team, ze zullen dit waarderen.

Vriendelijke groet,

Tom

Prachtige spullen

Prachtige eettafel, stoelen en bankje gekocht. Goed advies, snelle levering. Ik kom zeker terug

14 de abril de 2025

Resposta da Kas20

Bedankt voor de mooie review, erg leuk om te lezen! Heel veel plezier met uw nieuwe meubelen. Vriendelijke groet, Didier

Top!

Was al een tijdje opzoek naar een nieuwe tafel en bank en toen kwam Kas20 toevallig op mijn pad. In de showroom fantastisch geholpen door Gijs en voorzien van fijn advies. De levering was stipt op tijd, wat tegenwoordig ook echt een pluspunt is. Mij zien ze zeker nog eens terug!

2 de julho de 2025

Resposta da Kas20

Bedankt voor uw mooie review en We hopen u snel nog een keer te verwelkomen in 1 van onze showrooms. We zullen uw mooie complimenten delen met Gijs en ons team! Vriendelijke groet,

Didier

Op maat gemaakte eettafel

Super blij met mijn op maat gemaakte eettafel! Goede service in de winkel, er wordt meegedacht en er zijn oneindig veel mogelijkheden.

23 de julho de 2025

Resposta da Kas20

Beste Jeroen, Bedankt voor uw mooie review en veel plezier van uw tafel van Kas20!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn geholpen in de showroom

Fijn geholpen in de showroom, deskundig advies!

25 de julho de 2025

Resposta da Kas20

Beste Kelvin, Bedankt voor de complimenten! We zullen dit delen! Veel plezier met uw meubels.

Tv meubel

Wij hadden een nieuwe tv meubel nodig en Gijs heeft ons daarbij geholpen. Mooi design en snelle levering. Dankjewel voor jullie goede service

2 de julho de 2025

Resposta da Kas20

Beste Anna, Bedankt voor uw mooie review en veel plezier van uw bestelling! We zullen met Gijs uw woorden delen, hij zal dit enorm waarderen. Vriendelijke groet,
Didier

Zeer snelle levertijd

Zeer snelle levertijd, aardig personeel en alles oogt kwaliteit . Een genot om hier te shoppen! Ik kom zeker terug :)

26 de julho de 2025

Resposta da Kas20

Beste Pascal, Bedankt voor je mooie review en veel plezier van je bestelling en hopelijk tot ziens!

Kas20 een aanrader!

Via onze interieur stylist kwamen wij terecht bij Kas20. Ze had voor ons een afspraak gemaakt en bij binnenkomst werden we gelijk vriendelijk ontvangen er hing een goede sfeer en er stonden prachtige meubels. Wij werden ontvangen door Tom die ons allerlei opties liet zien. Nu 8 weken later hebben wij een prachtige tafel en stoelen. We hebben voor volgende week een afspraak gepland om een nieuwe bank uit te kiezen. Ik ben super blij!

14 de maio de 2025

Resposta da Kas20

Beste Shanneon, Bedankt voor deze uitgebreide en mooie review over jouw ervaring bij Kas20. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het proces! We waarderen het enorm!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top advies, prachtige items en goede service

Geweldig! We zijn er zo blij mee! Fijn geholpen in de showroom (tip voor bezoek op een weekenddag in de showroom kan je online een afspraak inplannen), prettige en duidelijke uitleg, adviezen en eindeloos veel opties (dure en betaalbare opties). Uiteindelijk onze droomtafel, stoelen en een bank uitgekozen (inclusief Iprotect vlekken garantie zeker doen als je weleens op de bank eet, kinderen of huisdieren hebt). Het werd geleverd zoals besproken (verrassend snel want veel was op voorraad). Veel shopplezier!!

14 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles keurig op tijd geleverd

Prima service bij KAS20.Alles keurig op tijd geleverd zoals afgesproken. Heel blij met onze nieuwe tafel

4 de julho de 2025

Resposta da Kas20

Bedankt voor je mooie review en veel plezier van je bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bij Kas20 komen ze hun afspraken na!

Tafel besteld bij Kas20, zeer tevreden over het advies. Keurig op tijd geleverd alles volgens afspraak

14 de julho de 2025

Resposta da Kas20

Beste, Bedankt voor deze mooie 5 sterren review. We wensen jullie veel plezier met de bestelling!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.