Banner for Katoos | Dierenvoeding

Katoos | Dierenvoeding Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn kat at al 1 maand geen korrel meer wegens ziekte, verschillende andere merken gekocht zonder resultaat. Katoos vond hij geweldig, natvoer ook trouwens.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn kat heeft regelmatig last van blaasgruis en krijgt speciale droge korrels van de dierenarts. De kat is erg kieskeurig qua natte voeding, maar de zakjes van Katoos vielen onmiddellijk in de smaak.... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ik heb het staaltje voor mijn katten ontvangen helaas het staaltje voor mijn honden niet. Mijn katten waren in het begin niet zo happig naar maar uiteindelijk hebben ze het staaltje volledig opgegeten... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na het plotse overlijden van zijn broer wou onze kat amper nog droge brokjes eten. Staaltje van Katoos aangevraagd, snel geleverd en toen ik de zak opende was Clyde direct heel geïnteresseerd aan het... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Ração

Katoos is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het bieden van hoogwaardige producten voor neerhof- en huisdieren. Met een passie voor dierenwelzijn en duurzaamheid, biedt Katoos een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan dierenvoeding. Het bedrijf staat bekend om zijn klantgerichte benadering, waarbij persoonlijke service en advies centraal staan. Katoos streeft ernaar om zowel dieren als hun eigenaren gelukkig te maken, met een focus op kwaliteit en verantwoord ondernemen. Door gebruik te maken van duurzame ingrediënten en materialen, draagt Katoos bij aan een betere wereld voor zowel dieren als hun omgeving.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

87 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

87 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super

Super, hersluitbare verpakking, stevige zak en knapperige korrels

9 de julho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Fijn dat ook de verpakking in de smaak valt! Praktisch én steeds knapperige brokjes.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze katten vonden het heerlijk 😻

Onze katten vonden het heerlijk 😻! Een testzakje ontvangen, geproefd én goedgekeurd.
Meteen een grote zak gekocht. Fijn dat ze even konden proeven voor aankoop.

4 de julho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Van testzakje tot grote zak, mooi compliment! Fijn dat Katoos in de smaak valt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn geitjes krijgen dagelijks hun…

Mijn geitjes krijgen dagelijks hun portie muesli geit en hert van katoos, zo krijgen ze de nodige vitaminen en mineralen binnen, glanzende vacht, gezonde hoefjes, en tam, want dit vinden ze superlekker.

2 de julho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Glanzende vacht, gezonde hoefjes én tam van de lekkernijen, meer kunnen we niet wensen. Bedankt voor dit lieve bericht!

Het was heel fijn

Het was heel fijn, mijn katje vond het heerlijk om te eten (best een kieskeurige)

20 de junho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Fijn om te horen! Katoos is perfect voor kieskeurige eters. Smakelijkheid en kwaliteit staat bij ons voorop.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Staaltje aangevraagd voor onze poezen…

Staaltje aangevraagd voor onze poezen..ze hebben nog nooit zoveel brokjes gegeten..Echt een aanrader..Wij hebben ook 2 schaapjes..wij proberen ook eens de schapenmuesli .Voor onze kipjes zullen we eens het kippengraan proberen.

27 de junho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Super! Een lege bak zegt meer dan duizend woorden. 😄 En wat leuk dat jullie ook schaapjes en kipjes hebben, jullie zijn duidelijk echte dierenliefhebbers!

Smaakvol

Katoos valt echt in de smaak bij onze 2 katten

20 de junho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Twee tevreden katten tegelijk, dat is dubbel genieten! Fijn om te horen dat Katoos bij jullie thuis zo goed in de smaak valt. Bedankt voor de leuke review!

Tevreden

Zeer snelle levering en ons hondje is ook dol op de voeding. We kopen dit zeker aan.

19 de junho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Ons staaltje heeft duidelijk zijn werk gedaan. Snelle levering, een blij hondje én een tevreden baasje!

Heel goed

Heel goed, mijn katten vinden het echt lekker.

18 de junho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Wat fijn om te horen! Een tevreden kat is voor ons het mooiste compliment. Bedankt voor jullie vertrouwen in Katoos.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

leuk om toch een staal te kunnen…ontvangen, want mijn puppy wilde helemaal niet eten.

leuk om toch een staal te kunnen ontvangen hebben waardoor ik mijn puppy iets anders heb leren eten. En hij eet ze heel graag.he

12 de junho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Wat een leuk bericht! Fijn dat het staal zijn werk heeft gedaan en dat jouw puppy zo goed de overstap heeft gemaakt. Een jonge hond die meteen smult, daar doen we het voor!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Das nu eens een firma naar mijn HART...

Das nu eens een firma naar mijn HART.Waar ze geurende kruiden verwerken, waar ze durven 100% naturel op de zak schrijven...Een telefoon nodig naar de FRIMA KATOOS...U krijgt een vriendelijke uitleg. Een vertegenwoordigster die er staat wanneer het nodig is. Die u begeleid, door de betaalbare producten. Waar de prijs voor de klant betaalbaar blijft. Ge voelt de energie stromen van het maken, tot bij de klant gebracht. Allemaal even vriendelijk,eerlijk, allemaal dezelfde stroom...Met deze stroom aan "H"EERLIJKE producten varen wij heel graag mee. MVG.LS TUINCENTER

15 de junho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Dankjewel voor dit warm woord! Fijn om zo'n trouwe partner aan boord te hebben.

Heel duidelijk

Heel duidelijk

11 de junho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Bedankt voor de fijne feedback! Duidelijkheid is voor ons inderdaad belangrijk — je moet als baasje in één oogopslag weten wat er in de verpakking zit. Fijn dat dit zijn doel bereikt!

Top producten

Onze hond eet zijn roasted chicken alsof het een lieve lust is. De katten genieten van de superb chicken. De beste eitjes komen van de kippen met de laying mash!

1 de junho de 2026

Resposta da Katoos | Dierenvoeding

Wat een heerlijk bericht! Bij jullie thuis weten ze duidelijk wat lekker is! Van de hond tot de katten en zelfs de kippen: het volledige gezin scoort met Katoos.