Svårt att avsluta abonemang. Väldigt viktigt vid portering av nummer att inte glömma avsluta abonnemang. Har varit kund hos många företag - endast Katshing har tvungit oss att separat avsluta ma... Ver mais
Skaffade katshings abonnemang 22GB och det funkar riktigt bra. Bra priser har dom och väldigt tillmötesgående chatt. Victoria förklarade bra hur deras nonstop funktion funkar. Att oavsett om jag sku... Ver mais
Jag beställde 22 gig abonnemanget och ni har väldigt bra pris, men det bästa är att skulle jag förbruka mina 22 gig så flyter allt på med nonstop i längre hastighet så jag kan använda min swish fo... Ver mais
Har alltid haft svårt med olika operatörer som ploppar upp hela tiden men hatten av till er på katshing. Den servicen jag fick av en som hette Sebastian i chatten var fenomenal. Det bästa är att ni... Ver mais
Men hallå? Mobil OCH el? Yes, hos oss kan du skaffa båda – och få en superdeal! Våra mobilabonnemang och elavtal är riktigt förmånliga i sig. Men riktigt bra blir det om du köper båda två av oss. Då får du nämligen en bra rabatt på elen. Och ju fler mobilabonnemang du har, desto mer rabatt får du. Perfekt för både familjer och företag!
Lilla Bommen 4B, 41104, Göteborg, Suécia
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Jättebra service, bra abonnemang & surfen funkar klockrent! Superbra företag helt enkelt som gör att min vardag blir lättare att genomföra. :)

Resposta da katshing
Använt katshing nu i 2 månader och allt fungerar väldigt smidigt. Schysst chatt och prisvärt. Surfen i mobilen är också bra

Resposta da katshing
Kalas abonemang för bra pris, erbjuder tyvärr inga telefoner i abonemanget, hoppas ni kan erbjuda det inom kort!

Resposta da katshing
Grymt nöjd med service och att de löste mina "problem" genom att vara lyhörda och hade en vilja att försöka hitta en bra lösning för min del.
Jag kommer definitivt fortsätta vara kund hos katshing.

Resposta da katshing
Passar perfekt ihop med mitt bredband för mig som studerar!
Fanns dock ingen studentrabatt

Resposta da katshing
Surfen i mobilen fungerar riktigt bra och er signalstyrka är väldigt bra även på platser i skogsområden

Resposta da katshing
Trevlig kundtjänst, bra täckning passar mig perfekt som reser mycket.
Även väldigt prisvärt!!

Resposta da katshing
Bra täckning och oslagbara priser!
Värt varenda krona!

Resposta da katshing
Använder man fria surfen i mobilen fungerar det riktigt bra! Fick bra förklarat av deras chatt att det inte skall användas som modem utan i mobilen som jag själv tänkt mig göra.

Resposta da katshing
Abonnemanget är jättebra, känner mig skitnöjd och jag skulle verkligen rekommendera detta till andra!

Resposta da katshing
Förstår inte hur man kan gnälla på att man "bara" får göra av med 150GB innan man blir strypt när man får 25GB hos närmsta konkurrent för samma pengar 😄.

Resposta da katshing
Kul att ni kör med ambassadörer det var så jag fick veta att det äntligen kommit en ny uppstickare, varit kund ett tag och är nöjd med alla era tjänster.

Resposta da katshing
Alt fungerar bra kör man bara simkortet i mobilen flyter det på toppen !

Resposta da katshing
En riktigt skön sida och supporten är dröm! Bra pris med.

Resposta da katshing
Bra abonnemang om man ej använder större mängder surf, till exempel streamar filmer. Använder man större mängder surf stryps hastigheten till 1 mbit/s för resterande månad. Jag hade använt ett snitt på cirka 200gb per månad och fick hastigheten strypt.
Kundtjänsten är ej särskilt snabba med att återkoppla via mejl. Via chatt svarar de oftast snabbt men när jag skulle teckna abonnemanget missförstod de basala frågeställningar.

Resposta da katshing
TACK VICTORIA!! ÄNTLIGEN fungerar det att skicka MMS. Tack för ert tålamod när jag fipplat med mina inställningar..