katshing Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svårt att avsluta abonemang. Väldigt viktigt vid portering av nummer att inte glömma avsluta abonnemang. Har varit kund hos många företag - endast Katshing har tvungit oss att separat avsluta ma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skaffade katshings abonnemang 22GB och det funkar riktigt bra. Bra priser har dom och väldigt tillmötesgående chatt. Victoria förklarade bra hur deras nonstop funktion funkar. Att oavsett om jag sku... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag beställde 22 gig abonnemanget och ni har väldigt bra pris, men det bästa är att skulle jag förbruka mina 22 gig så flyter allt på med nonstop i längre hastighet så jag kan använda min swish fo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har alltid haft svårt med olika operatörer som ploppar upp hela tiden men hatten av till er på katshing. Den servicen jag fick av en som hette Sebastian i chatten var fenomenal. Det bästa är att ni... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operadora de rede móvel
  2. Companhia Elétrica

Men hallå? Mobil OCH el? Yes, hos oss kan du skaffa båda – och få en superdeal! Våra mobilabonnemang och elavtal är riktigt förmånliga i sig. Men riktigt bra blir det om du köper båda två av oss. Då får du nämligen en bra rabatt på elen. Och ju fler mobilabonnemang du har, desto mer rabatt får du. Perfekt för både familjer och företag!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

335 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Dålig Katshing

Dolda bindningstider, supporten är otrevlig och hjälper inte. Kan inte logga in på deras hemsida.

Gör allt men inget kontrakt med dem

15 de julho de 2024

Resposta da katshing

Vi behöver mer information om ditt ärende för att vi skall kunna hjälpa dig. Vänligen svara på vår komplettering.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning för lurendrejeri av pensionärer

Ringt två gånger med dement äldre person till Katshing och begärt att få avtalet om el respektive telefoni och vad som gäller för uppsägning i hans specifika avtal. De hänvisar till hemsidan och att det inte finns något personligt avtal nedtecknat. Jag påstår att även om hemsidan säger att det inte är bindningstid så finns det finstilt i deras generella villkor att det kan vara bindningstid om man avtalat det personligen. När jag då menar att avtalen kan sägas upp omedelbart påstår kundtjänst att det är tvåårigt bundet avtal. När jag då åter vill ha de avtalen och hur det tecknats så finns detta inte. Kundtjänsten hänvisar till än det ena än det andra och försöker blanda bort korten. Till slut går de med på att skicka svart på vitt vad som gäller för individens avtal och hur det tecknats men det kommer inte på varken Mail eller post. Det är bara för att jag ska lägga på. Det finns fler vägar att gå, men jag tycker synd om äldre som inte förstår vad de manipuleras att godkänna på telefon.

10 de julho de 2024

Oseriöst företag

Inga svar på mejlen trots flera mejl. Och när man ber att en chef ska ringa händer det heller ingenting! Senast för många dagar sedan sade jag upp abonnemanget men inget svar då heller. Varning för Katshing!!!!

9 de julho de 2024

Hej Hans,
I samband med övertagandet av Kviq samt semester har vår kundtjänst haft en högre belastning än normalt men vi har arbetat intensivt för att alla skall få bästa möjliga hjälp.

Hade kviq sen 2 månader

Hade kviq sen 2 månader. 99 kr i mån. Blev uppköpta
av katshing. Fick en faktura på 149 direkt av dom.
Ringde och försökte säga upp. Dom vill jag inte att nån behöver ha att göra med. Dom hänvisar till att jag skrivit ett avtal med kviq till december 2025. Som dom nu kommer att ta betalt för.

14 de junho de 2024

Hej Olli,
Du har exakt samma pris hos oss som du hade hos Kviq.
I ditt fall kan det handla om en tidsbegränsad rabatt som löpt ut. Kontakt oss om du har en annan åsikt så kikar vi givetvis på det. Mvh katshing

Sämsta företaget

Sämsta företaget, blev pålurad något som hette kviq, där de skulle va ta gratis mobilsurf etc, men självklart tar mitt surf slut efter ca 3/4 dagar. Som grädde på moset går skitföretaget i konkurs och blir uppköpt av detta företaget, trodde att de skulle bli lite bättre men självklart inte. Ni börjar med att skicka sim-kortet till helt fel adress så de tar mig en vecka för att få de, sen nu när jag satte in de för ca 24 timmar sedan så fungerar det självklart inte, ni ska ha bra täckning! Sure balla bacon, har ingen täckning och har varit utan de i över 1 vecka detta är sjukt dåligt och när jag ringer kundtjänst går det inte att få tag på er, jag tror att detta är en scam.

8 de junho de 2024

Hej Sixten,
Kviq har inte gått i konkurs, det stämmer däremot att vi har förvärvat deras konsumentkunder. Vi skickade SIM kort till den adress vi fått ifrån Kviq. Självklart är det beklagligt om denna är fel men ni har fått två informationsbrev ifrån Kviq och oss gällande övertagandet i god tid innan ert nummer flyttades till oss. Gällande täckning så kan det variera mellan olika operatörer men vi har en lösning där vi erbjuder exakt samma täckning som Kviq till de kunder som har behovet så den lösning har även du fått. Dock innebär det att du fått vänta på ytterligare ett SIM kort. I samband med övertagandet av Kviq har vår kundtjänst haft en högre belastning än normalt men vi har arbetat intensivt för att alla skall få bästa möjliga hjälp. Mvh katshing

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Att byta över till Katshing var nog…

Att byta över till Katshing var nog tamejfan det sämsta jag någonsin gjort! Fy vilken dålig service! Abonnemanget som skulle starta den 3 juni klockan 08:00 var fortfarande inte igång klockan 12:00 fyra timmar senare och när vi kontaktade supporten så skyllde de på många överflyttning. Så förbannat värdelöst och jag kommer ALDRIG att rekommendera denna operatör till någon!

3 de junho de 2024

Hej Marthin,
I detta fall var det en extern systemleverantör som var orsaken till att ditt abonnemang startade 4 timmar senare. Vi ber givetvis om ursäkt för detta men det låg tyvärr utanför vår kontroll. Mvh

Bästa mobiloperatören

Så många och billiga bra abonnemang! Får alltid den hjälpen jag behöver och får alltid otroligt snabba svar i både mejlen och över telefon. Alltid trevliga😁
Har både ett mobilabonnemang och el hos Katshing som funkat alldeles utmärkt från start, aldrig några problem.
Dom är förstående och hjälpsamma. 10/10!!!!!😍😍

16 de maio de 2024

Resposta da katshing

Stort tack för ditt fina omdöme! Så kul att du är nöjd.

Efter tre mejl och 11 dagar

Efter tre mejl och 11 dagar, inget svar från supporten!!!! Det är väl för att jag är missnöjd man inte svarar, så dåligt!!!

14 de maio de 2024

Hej igen Åsa,
Vi svarar på mejl varje dag men vi hittar inga mejl ifrån dig och vi har inga obesvarade mejl eftersom vi svarar på alla mejl. Du kanske har mejlat till fel adress? Du når oss på support@katshing.com

Redigera svar

Bra service

Det har fungerat felfritt tills dom bytte fakturabolag och då slutade mitt autogiro att fungera men efter att jag kontaktade katshing så fungerade det igen. Väldigt bra service

19 de fevereiro de 2024

Resposta da katshing

Tack för dina vänliga ord!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var utan telefon för glömt min pinkod

Var utan telefon för glömt min pinkod. Tack o lov så kunde jag få snabb hjälp via chatten, tack Veronika på katshing!

15 de fevereiro de 2024

Resposta da katshing

Vad roligt att höra att du blev nöjd med vår service!

Klockrent abonnemang

Så grymt nöjd med supportern och abonnemanget. Prisvärt och enkelt utan krångel!!

17 de fevereiro de 2024

Resposta da katshing

Stort tack för ditt fina omdöme!

Teckna inte abonnemang lurendrejeri

Teckna inte abonnemang här otrevliga och hjälper inte till. Luras med sina abonnemang har dolda bindningstider och omöjligt säga upp. Går inte äns logga in på sin egna sida

16 de janeiro de 2024

Resposta da katshing

Tråkigt att du uppfattar oss som otrevliga, det skall vi absolut inte vara. Information om eventuell bindningstid hittar du på "Mitt katshing" där du även kan säga upp dina tjänster. Du loggar in med BankID. Har du problem att logga in så hjälper vi gärna till. Önskar dig en fin dag.

Rekommenderar katshing

Rekommenderar katshing, så smidig hjälp och så härlig och hjälpsam personal.

13 de dezembro de 2023

Resposta da katshing

Tack, vad roligt att höra. Önskar dig en riktigt god jul!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Billigt bra snabbt och effektivt!

Jätte bra abonnemang inga konstigheter snabb och fantastisk bra service för ett riktigt billigt pris bättre än då blir det inte

12 de dezembro de 2023

Resposta da katshing

Tack för ditt fina betyg!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Billigt bra abonnemang , bra kundservice

Fick ett bra abonnemang . Kommit ner mycket i pris. Och det som fick mig att flytta till Katshing år att dom har en kundtjänst man kan ringa och prata med . Då dom flesta operatörerna har att man måste chatta. Väldigt trevlig kundtjänst personal och man får snabbt hjälp.

7 de dezembro de 2023

Resposta da katshing

Stort tack för ditt omdöme!