katshing Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Svårt att avsluta abonemang. Väldigt viktigt vid portering av nummer att inte glömma avsluta abonnemang. Har varit kund hos många företag - endast Katshing har tvungit oss att separat avsluta ma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skaffade katshings abonnemang 22GB och det funkar riktigt bra. Bra priser har dom och väldigt tillmötesgående chatt. Victoria förklarade bra hur deras nonstop funktion funkar. Att oavsett om jag sku... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag beställde 22 gig abonnemanget och ni har väldigt bra pris, men det bästa är att skulle jag förbruka mina 22 gig så flyter allt på med nonstop i längre hastighet så jag kan använda min swish fo... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har alltid haft svårt med olika operatörer som ploppar upp hela tiden men hatten av till er på katshing. Den servicen jag fick av en som hette Sebastian i chatten var fenomenal. Det bästa är att ni... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Operadora de rede móvel
  2. Companhia Elétrica

Men hallå? Mobil OCH el? Yes, hos oss kan du skaffa båda – och få en superdeal! Våra mobilabonnemang och elavtal är riktigt förmånliga i sig. Men riktigt bra blir det om du köper båda två av oss. Då får du nämligen en bra rabatt på elen. Och ju fler mobilabonnemang du har, desto mer rabatt får du. Perfekt för både familjer och företag!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

335 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skaffade till barnen och efter de blev…

Skaffade till barnen och efter de blev nöjda så skaffade jag med! GALET BRA! Billigare än Ullared ju. Samt snabb support😀

18 de novembro de 2020

Hej Mikael,

Vad roligt att höra att ni kör hela familjen!
Tveka inte på att höra av er om ni behöver hjälp med något, lovar att vi har snabbare support än Ullared 😉

Underbar service

Underbar service, det roliga är att med min förra operatör tog det 2 veckor att få svar, här fick jag direkt samma dag. Bra priser med vill jag tillägga. Kommer ni få in 5G senare?

18 de novembro de 2020

Hej Christian,

Härligt att höra att du är nöjd med både vårt mobilabonnemang och vår service!

Vi ser över möjligheterna att kunna erbjuda 5G.

Supernöjd

Supernöjd! Snabb och suverän support. Grymt att ni kör på Tele 2 nät, tycker det fungerar alldeles utmärkt!

17 de novembro de 2020

Hej Antoni,

Är du supernöjd så är vi supernöjda!
Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fungerade bra när jag var utomlands och…

Fungerade bra när jag var utomlands och alltid bra hemma i Västervik, tvär tunga

17 de novembro de 2020

Hej Edin,

Hoppas resan utomlands var behaglig och roligt att höra att surfen flöt på bra under resans gång!

Jätte nöjda med katshing

Jätte nöjda med katshing , nu kör hela familjen och vi har sänkt våra kostnader rejält.
Väldigt bra täckning och plus i kanten för trevliga och duktiga supporten.

16 de novembro de 2020

Hej Jiannis,

Vad härligt att höra att hela familjen är igång med oss och att ni är nöjda!
Tveka inte på att höra av er om ni behöver assistans.

Tacka gud för Katshing

Tacka gud för Katshing, just nu under Coronan behövde vi sänka våra kostnader ännu mer och ni har bäst pris på marknaden till vad man får. 5 stjärnor får ni🌟

16 de novembro de 2020

Hej Joakim,

Tacka Joakim för denna sköna feedback!
Du får 5 fina stjärnor tillbaka från oss på katshing.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har alltid haft otur med mina tidigare…

Har alltid haft otur med mina tidigare operatörer men med er kan jag sitta lungt i båten och bara surfa, smsa och ringa till väldigt lågt pris

15 de novembro de 2020

Hej Joar,

Någon gång vänder turen, det gör den alltid. Kul du känner att den vänt tillsammans med oss!

Nice!

Schysst IG-konto, snygg hemsida och skitbra priser!

Hej Mike,

Vad kul att du spanat in på vår Instagram och är nöjd med vårt pris!

Om du inte redan följer oss så hittar du tillbaks till vårt Instagram-konto på länken nedan:

Riktigt nöjd kund

Här har ni en kund som är väldigt nöjd. För det priset ni tar för abonnemangen mot vad man får är snuskigt bra. Rekommenderar er vidare

Hej Kevin,

Vi uppskattar din positiva feedback!

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Både jag och tjejen är nöjda med…

Både jag och tjejen är nöjda med katshing, kul att det finns en vass operatör på marknaden som svarar blixtsnabbt i chatten.

Hej Mauricio,

Vad härligt att höra!
Både du och flickvännen är varmt välkomna in i chatten när ni behöver oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ni får full pott på pris

Ni får full pott på pris, signalstyrka och service! Jag hade viljat ha med telefonalternativ, det är det enda jag saknade.

Hej Stefan,

Full pott på pris, täckning och service tackar vi för!
Vi ger dig full pott tillbaka!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Finns inget som slår er på pris och…

Finns inget som slår er på pris och snabbhet. Beställde på er hemsida på en onsdag och fredag satt jag med ett sim-kort i näven. Sen på fredagen reggade jag mig och er support svarade efter 2 min på mina frågor. Rekommenderar katshing till alla mina vänner.

Hej Mattias,

Trevlig läsning, tack snälla för ditt omdöme!
Jag hälsar gänget på kundservice detta!

Allt gott!

Super nöjd

Hade Telia förut men detta priset hos Katshing gick inte ducka, aldrig några problem med nätet heller! REKOMMENDERAS

Hej Pierre,

Vad roligt att du är så nöjd med vårt mobilabonnemang!

Riktigt bra!

Kört nu i 3 veckor och katshing is the shit!

Resposta da katshing

Vi tackar ödmjukast och hoppas att det många fler veckor!

Väldigt nöjd

Mycket bra och förtroendeingivande support från kundtjänst. Fick mitt abonnemang och var igång på några dagar. Fri surf och att jag fick behålla mitt gamla nummer var avgörande för mig.
Kan inte annat än att rekommendera!

12 de novembro de 2020

Hej Max,

Vad härligt att höra.
Vi uppskattar dina vänliga ord och vi är super glada att du är nöjd med vårt mobilabonnemang!

Bra täckning, bra pris, bra support!! 10/10

Katshing fungerar som fisken i vattnet! Snabb service och sjukt bra täckning även om jag är ute och åker bil långa sträckor på landsbygden. Bra val jag är nöjd!

12 de novembro de 2020

Hej Sebastian,

Vi tackar ödmjukast för ditt fina omdöme!
Vi är också väldigt glada över att vårt mobilabonnemang fungerar bra för dig ute på landsbygden.

Sjukt nöjd!

Både jag och mina två tjejvänner kör med katshing och vi är supernöjda! Grymt prisvärt och servicen är väldigt bra i deras support.

Hej Felicia,

Vad härligt att höra!
Vi är jätte glada att höra att du och tjejkompisarna är nöjda med vår tjänst och vår service!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nej tack!

1,5 månad, sen fick det vara bra. Betalar hellre 250:- mer till någon annan leverantör, som verkligen har fri surf och inte stryper surfen efter 7 dagar.

Resposta da katshing

För oss är det viktigt att man förstår vårt erbjudande när man väljer att bli kund och flytta över sitt nummer till oss.
Det är då vi tror att man blir som mest nöjd.

På vår hemsida har vi tydliga och förklarande texter, bland annat på startsidan under rubriken ”Vad är fri surf i mobilen?”.
Vi rekommenderar alla som tecknar abonnemang hos oss att läsa igenom de villkor som man godkänner i samband med att man ingår ett avtal.

Är man fortsatt osäker går det bra att chatta med oss för att få svar på sina frågor innan man väljer att portera in sitt nummer till oss.

Allt gott!

Bästa

Körde hallon förut men efter jag bytte till katshing så blev jag nöjd till slut. Victoria i chatten hjälpte mig komma igång tack för det!

Ni har bra täckning även ute på öarna i skärgården stort plus för det!