Ik ben al 18 jaar klant bij KBC Bank, maar mijn ervaringen zijn helaas zeer negatief. Elke keer dat ik iets vraag, stuit ik op problemen — zelfs bij eenvoudige zaken zoals een huurwaarborg. T... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
"Na 14 jaar procederen is de bittere balans opgemaakt: €100.000 verlies door de KBC 5-5-5. Wat commercieel als een 'veilige obligatie' werd gepusht (KBC Aalter), bleek juridisch een toxische Credit Li... Ver mais
Inderdaad zeer slechte service en hulp van KBC, Bij overlijden van partner hoegenaamd geen inlichtigen en hulp, gelukkig via andere bank nog wat nuttige tips gekregen. Ook later verder niks van hulp... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
KBC Group NV is a Belgian universal multi-channel bank-insurer, focusing on private clients and small and medium-sized enterprises in Belgium, Ireland and Central Europe.
Informações de contato
Havenlaan 2, 1080, Sint-Jans-Molenbeek, Bélgica
- kbc.be
Ongeval gebeurd
Ongeval gebeurd. Om 14u gebeld met bijstand. Ze sturen een vervangwagen naar het thuisadres. Zou hoogstens 4 uren duren. Het is nu kwart over 8 in de avond. We hebben nog steeds niemand gezien. Zelfs geen telefoontje. 1
Kein Service, steigende Gebühren.
Ich gebe einen Stern, da es nicht möglich 0 Sterne zu vergeben. Ich bin seit Jahrzehnten Kunde bei der KBC, das Servicelevel ist stets gefallen, die Gebühren allerdings stetig erhöht. Der Kunde wird als "lästiges Übel" empfunden, so ist mein Eindruck. Laufende Verträge werden einseitig gekündigt nur, um den Kunden, neue, und selbstverständliche teurere Verträge mit schlechteren Bedingungen zu verkaufen. Die Öffnungszeiten sind ein Witz.
Cela fait quatre mois et demi que ma…
Cela fait quatre mois et demi que ma mère est décédée, TOUTES les démarches administratives ont été effectuées et terminées et déposées en leurs bureaux le 7 octobre.
À ce jour les comptes sont toujours bloqués ! L’agence renvoie la balle au siège et vis versa….
Ils disent qu’ils vont vous contacter, ça n’a jamais été le cas…. Bref à fuir!!!!!
De meest innovatieve bank in België
De meest innovatieve bank in België met een geweldige mobile app.
Vooruitstrevend, mee met technologie.
zeer slechte bank!
zeer slechte bank!
moet iets betalen op ebay,
stort geld op visakaart staat meer dan genoeg op bij aankoop...
zegt vervolgens de app dat er niet genoeg op mijn rekening staat wat het geval dus echt is...
bel ik naar kbc is ne keer zeggen ze dat het soms uren kan duren wat een zever seg! moet ik rap iets betalen moet ik eigelijk paar uur wachten?? gaat over mijn geld... schandalig...
Als je klant ben bij dit bedrijf ga zo…
Als je klant ben bij dit bedrijf ga zo snel mogelijk een ander bedrijf zoeken dit bedrijf gaat over lijken. Dat zo,n bedrijf nog kan bestaan!?
KBC in general is such a so basic bank…
KBC in general is such a so basic bank I don’t think it deserves all of this high ranking, When it comes costumer service they are double faces, there’s a big difference between when you want to apply for a loan or insurance or opening an account, you see that sweetness in service and all kindness from their employees, in the other side of you experience any issues with them, you will start notice that you are not that important for them anymore, their KBC live that doesn’t solve any issues or try to guide you to right path to resolve your issues, employees that are rude on desc if you have an appointment with them (KBC Geel Branch)..ets 😑
Teveel om op te noemen
Teveel om op te noemen, zowel bank, als verzekeringen als verzekeringsagent.
En dan maken ze reclame op de radio over de professionaliteit van hun agenten...
Het moet zijn dat het nodig is, en als ik zo de reviews bekijk dan ben ik verre van alleen
Overschrijving lukt niet?
Ik tracht een overschrijving te doen buiten Europa, maar dat lukt blijkbaar niet - alles correct ingevuld, maar toch.
De kostprijs is ook vrij hoog ten opzichte van andere platforms, welke ook sneller werken.
Wij krijgen ook geen antwoord op onze vragen.
Goeie ervaringen
Begrijp de negatieve reviews niet zo goed. Geen slechte ervaringen gehad met KBC tot dusver. Zeer sterke bankapp. Telefonisch medewerkers zeer efficient en vriendelijk, ook op kantoor altijd goed ontvangen. Weinig op aan te merken, behalve dat ze misschien aan de dure kant zijn.
I tried to get a loan for the Tesla 0%…
I tried to get a loan for the Tesla 0% interest loan. After completing all requirements, my loan request was declined without any explanation.
This lack of transparency is unacceptable. Customers deserve clear reasons for a refusal, especially when the offer is advertised as a partnership benefit. Instead, I wasted time opening an account that I now do not need.
I expected better communication and customer service from a major bank. Unfortunately, this experience has left me very disappointed and I will not recommend KBC to others.
Overschrijving naar het buitenland doe…
Overschrijving naar het buitenland doe je beter niet met KBC - heel duur en het duurt enorm lang voor het geld daar aankomt, wat mij problemen oplevert.
Zeer content met service verlening
Zeer content met service verlening. Altijd vriendelijk en genoeg informatie dat ze meegeven.
Is echt triestig dat nu ook de…
Is echt triestig dat nu ook de bancontact in KBC Stekene verdwijnt. Vroeger werdt zoveel mogelijk binnen bancontact om overval klanten te voorkomen nu als ouder gepensioneerden moeten terug veel verder van huis op straat weer geld ophalen. Terug naar onveiligheid.. Enige doel is van de Elite leiders om ieder persoon volledig onder controle te krijgen en hun doen en laten te controleren en macht over ons eigen verdiende geld..
30 ans cliente et on m anonce quon me…
30 ans cliente et on m anonce quon me vire sans aucune raison
Resultat cpte bloque je peux courrir ouvrir un autre compte ds une autre banque et retourner chez kbc de hra donner mon numero pour quils me virent mon fric
Le tps qu je fai ca je syis sans argent une honte cest deguulasse vous etes des hras
Klotebank ontregel vragen op betaling…
Klotebank ontregel vragen op betaling die wel optijd is betaald EN ontvangen. Aanpassen intrestvoet van 1.65 naar 1.85 procent uit het niets! Pure waanzin deze bank en wat doen ze er aan NIETS klacht indienen heeft o nut
Zeer onbeschofte reactie van KBC klerk…
Zeer onbeschofte reactie van KBC klerk bij KBC Zwijndrecht.Bij afsluiting van rekening na jaren onbekwaam gedrag en meerdere fouten werd er 47€ gevraagd (dit bedrag bleek later zelfs fout te zijn). Bij navraag naar het reden van deze afsluitingspremie werd er zeer kleuterachtig en onprofessioneel gereageerd door een dolgedraaide, jonge en arrogante persoon. Zelfs deze afsluiting bleek te hoog voor hem gegrepen want pas na 10 dagen werd dit doorgevoerd na contact met de klachtendienst.
Bah.
No respect to other people.
It's already 3 months that I can't open an account and get a plastic card in KBC. I tried to do it online 2 times and 3 times I came to the office. How many times do I need to come to the bank office to get my card finally? We're in the 21st century when it is possible and normal to get good service. Or probably KBC bank don't need new clients?
I've just left a comment on the KBC page in Facebook and they've deleted my message in a minute. Nul respect to other people.
Wij zaten als passagiers in een auto…
Wij zaten als passagiers in een auto die door KBC was verzekerd. De auto reed in de UK en daar rijden ze normaal rechts , onze chauffeur was dit vergeten en we waren 2 min. vertrokken , in een bocht liep het totaal verkeerd met een frontale aanrijding tot gevolg. De 2 vooraan waren niet gekwetst geen gordel om enkel 2 blauwe ogen van tegen de voorruit te vliegen . Wij achteraan MET gordel om waren er veel erger aan toe . Sleutelbeen- rib geperforeerd -3 halswervels moeten laten vastmaken . Nu doet de KBC verzekering zeer lastig , blijvende letsels beweren dat dit niet van het ongeval is . Na meer dan 2 jaar komt er nog altijd geen schot in de zaak . KBC Bank had ik al verlaten , nooit KBC verzekeringen . 9/2023
Als je al enkele keren een…
Als je al enkele keren een overschrijving hebt gemaakt naar een Frans rekening nummer om een betaling te doen, beslist kbc op eigen initiatief dat ze de overschrijving niet meer zullen uitvoeren omdat het een rode vlag geeft nu ! Wel...die persoon is een advocate ! Secure4you WEIGERD de overschrijving nu te maken dus ga ik naar een andere bank waar de service veel beter is ! En veel persoonlijker ! KBC bank heeft voor mij afgedaan, en voor vele onder ons als ik de revieuws lees hier...
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.