Kentekenmaken.nl Avaliações

1.124
O TrustScore é 2 de um total de 5

2,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kentekenplaat snel ontvangen. De kenteken plaat was echter niet correct. Kan gebeuren. Er wordt echter niet gereageerd per app of mail. Geen mogelijkheid tot communicatie.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 augustus 26 bestelling gedaan van 1 blauwe oldtimer plaat en twee witte. Witte platen werden snel en prima geleverd. Maar nu meer dan twee weken later de blauwe oldtimer plaat nog niet.. Meerder... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helaas sluit ik me ook aan bij de vele negatieve reviews. Kentekenplaat besteld met tekst, snel geleverd binnen 1 dag, maar wat slecht gedrukt zeg. Letters met zwart stift of lak bijgewerkt, zwa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de estampas de metais

Een citatie van 1 van onze klanten: Omdat je makkelijker 100 negatieve reviews dan 1 positieve krijgt de kans gegeven, en naar blijkt, niet onterecht! Gistermiddag om 16.00 uur plaat besteld, net keurig bezorgd om 13.15 uur!

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.124)

204 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Incompleet levering

2 augustus 26 bestelling gedaan van 1 blauwe oldtimer plaat en twee witte.
Meerdere keren heb ik geprobeerd te bellen, mailen of Whatsappje tot dusver geen reactie (op 1 maal hallo wat is er aan de hand) na.
Ik hoop dat ze nog contact met me opnemen. Anders ben ik 22 euro en ergenis verder…

17 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Op de site wordt niet dat het lettertype niet hetzelfde is als van de RDW

Op de site wordt vermeld dat het niet om de goedgekeurde kentekenplaten staat maar wel dat de perstechniek dezelfde is als van de RDW.
Ik ging ervan uit dat het lettertype identiek is aan de RDW platen. Dit is dus niet zo. Lettertype is compleet anders. Dit zouden ze op hun site moeten vermelden ipv dat de perstechniek hetzelfde is. Kortom een miskoop en ze reageren niet op mails en telefoon.

13 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mensen bestel hier niet!!

Mensen bestel hier niet!!! Je krijgt totaal niet wat je ziet op de site, kenteken plaat heeft niet het gedrukte zwarte randje wat langs de randen zit, het blauwe NL stickertje is ook kleiner dan de plaat dus ziet er niet uit. En tevens heb ik betaalt voor luxe opleg letters, eveneens niet zo aangekomen maar enkel gedrukte letters.

2x mail gestuurd naar geen reactie. Super slechte toko, trap er niet in!!

25 de julho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Denk van goede wil maar er gaat iets…

Denk van goede wil maar er gaat iets mis met communicatie ( er wordt niet gereageerd) en verzending ( wordt hier een fulfilment bedrijf voor gebruikt?) . Uiteindelijk na twee weken mails, bellen en whats app contact weten te leggen . Dag daarna plaat als besteld ontvangen . Jammer want verbeteringen in bedrijfsvoering zijn denk ik eenvoudig door te voeren.

15 de agosto de 2026

EU logo ontbrak bij bestelling 0 reactie op mail en app

EU logo ontbrak bij bestelling, ja mail en app 0 reactie mogen ontvangen.
Wij zullen het hier ook niet bij laten zitten, gaat niet om de €6,- maar wel om het fatsoen van een flut bedrijf wat nergens op reageert. Gezien de reviews, ben ik blijkbaar niet de enige. Tijd dat hier wat mee gaat gebeuren.

14 de agosto de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kentekenplaat van een andere auto ontvangen

Ik kreeg een kenteken plaat van een andere auto. Verschillende mails gestuurd met name dat ik het niet prettig vind dat een andere met mijn kentekenplaat rondloopt. Geen reactie of bij bellen weggedrukt worden. Uiteindelijk via whatsapp een simpel bericht ik stuur een nieuwe. Vervolgens wilde ik meer informatie over de bestelling en een ander adres. Dit ook geappt, maar dan blijft het opeens stil.. zo slecht en onvriendelijk…

6 de agosto de 2026

Uitermate slecht!

Uitermate slecht!

Ik heb een gele kentekenplaat besteld en ontvang een witte. Hierdoor probeer ik inmiddels al een maand contact te zoeken met het bedrijf.
Echter tot heden geen reactie, helemaal niks.

4 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wees gewaarschuwd. BESTEL HIER NIKS !!!

Allereerst komen ze niet na wat er word beloofd via de site. Voor 17u besteld is de volgende dag in huis. Dit kun je vergeten!! Ik heb de volgende dag gemaild (geen reactie). Weer een dag later meerdere keren geprobeerd te bellen maar wederom geen reactie. Je word niet teruggebeld en krijgt ook niks van een sms met iets van een reactie.

Uiteindelijk ook via whats app een bericht gestuurd maar ook daar werd in eerste instantie niet op gereageerd totdat ik aangaf contact te hebben gehad met mijn rechtsbijstandverzekering. Toen kwam er ineens heel snel een reactie en ook kort daarna een link met track en tracé. Na het openen van de link zag ik dat mijn pakket nog niet was verwerkt en toen waren we inmiddels al 3 dagen verder.

Zoals vele kunnen zien zijn hier enorm veel negatieve reviews en die zijn meer dan terecht. Helaas zag ik die pas achteraf nadat ik al had besteld.

Witte kentekenplaat voor auto besteld op 03-08-2026 om 13.16u. Tot op heden nog steeds niks ontvangen en de verkoper reageerd helemaal nergens meer op.

5 de agosto de 2026

Belazerd

Betaald, maar wacht al maanden op de kentekenplaat. Geen enkele reactie op mails. Lijkt oplichterij

5 de junho de 2026

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf, bestel hier niets.
2 witte platen besteld, ontvangen met verkeerde kenteken (wel goed besteld, zoals ook in de mailbevestiging). Mail gestuurd, geen antwoord. Meerdere keren gebeld, altijd gesloten en telkens vanaf de volgende dag 8.30u bereikbaar. Whatsapp bericht gestuurd met het vriendelijke verzoek te reageren op mijn mail, alleen antwoord: wat is het bestelnummer. Hierop geantwoord en vervolgens nooit meer iets gehoord. Nieuwe berichten komen niet meer aan, dus waarschijnlijk geblokkeerd. Ook op mail, of contactformulier wordt niet meer gereageerd. Het gaat gelukkig maar om 2 tientjes, maar ook gezien de andere (vergelijkbare) reviews zou ik iedereen aanraden een andere partij te kiezen.

30 de julho de 2026

Hele slechte service

Hele slechte service. 4 weken geleden kentekenplaten besteld en nog niks geleverd. Niet bestellen hier want je bent je geld kwijt. En reageren niet op mails en als je belt wordt er niet opgenomen.

18 de julho de 2026

Zeer slecht

Kentekenplaat met gaten en NL sticker besteld.

Oke het is een plaat met letters, de rest ontbreekt. Waardeloos. Niet bereikbaar. Weggegooid geld. Bestel niet!

4 de agosto de 2026

Geld kwijt...

Wat er mis ging, alles! Geld kwijt en nooit een plaat gehad. Ze reageren ook niet op de mail en telefoon.
Oplichters pur sang.

16 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bij de bestelling zat de blauwe NL…

Bij de bestelling zat de blauwe NL sticker voor op de plaat te plakken niet.
Dit meteen willen melden. De telefoon wordt niet opgenomen. Dan maar een whattsapp bericht gestuurd. Ook geen reactie. Nog steeds niet na meerdere berichten te hebben gestuurd.

Wacht nu al bijna 2 weken op in ieder geval een antwoord.

21 de julho de 2026

Hele slechte service

Jeetje, wat een enorm slecht bedrijf. Ik heb hier 4 kentekenplaten besteld, alle 4 betaald voor 'luxe' letters, komen er 4 platen binnen zonder luxe letters. Ik heb ze een mailtje gestuurd, kreeg in eerste instantie al heel snel reactie, vroegen ze om een foto, meteen een foto gestuurd, daarna geen reactie meer gehad via de mail. Heb het bedrijf proberen te bellen, geen reactie, via WhatsApp ook geen reactie. Mensen aub let op met dit bedrijf! Echt een hele slechte service dit, communicatie is 0,0. Ik ben al een maand bezig om contact met ze te krijgen.

30 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kenteken met krassen en letters niet in het midden

Kenteken geeft beschadigingen (krassen), letters niet netjes in het midden uitgelijnd. Op mail wordt niet gereageerd, via WhatsApp traag en/of geen reactie. Uiteindelijk geeft men aan 'we gaan hier niks mee doen, uitlijnen is geen vereiste'. Ik kan de platen terugsturen, maar gezien de andere reviews betwijfel ik of ik dan mijn geld terugkrijg. Ik beveel dit bedrijf absoluut niet aan. Ga naar een professioneel bedrijf!

29 de julho de 2026