Kentekenmaken.nl Avaliações

1.124
O TrustScore é 2 de um total de 5

2,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Denk van goede wil maar er gaat iets mis met communicatie ( er wordt niet gereageerd) en verzending ( wordt hier een fulfilment bedrijf voor gebruikt?) . Uiteindelijk na twee weken mails, bellen en wh... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kentekenplaat snel ontvangen. De kenteken plaat was echter niet correct. Kan gebeuren. Er wordt echter niet gereageerd per app of mail. Geen mogelijkheid tot communicatie.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

2 augustus 26 bestelling gedaan van 1 blauwe oldtimer plaat en twee witte. Witte platen werden snel en prima geleverd. Maar nu meer dan twee weken later de blauwe oldtimer plaat nog niet.. Meerder... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helaas sluit ik me ook aan bij de vele negatieve reviews. Kentekenplaat besteld met tekst, snel geleverd binnen 1 dag, maar wat slecht gedrukt zeg. Letters met zwart stift of lak bijgewerkt, zwa... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de estampas de metais

Een citatie van 1 van onze klanten: Omdat je makkelijker 100 negatieve reviews dan 1 positieve krijgt de kans gegeven, en naar blijkt, niet onterecht! Gistermiddag om 16.00 uur plaat besteld, net keurig bezorgd om 13.15 uur!

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

(1.124)

204 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super slecht bedrijf

Super slecht bedrijf! Zeer ontevreden. Ik had een fun motor kentenplaat besteld voor een bruiloft. Week later nog steeds niks binnen. Gevraagd waar het pakketje bleef. Post nl link gekregen en nog niks ontvangen. Weer navragen, was de tekst te groot terwijl ze niks zelf hebben laten weten. Tekst aangepast en nu nog steeds niks ontvangen.

28 de julho de 2026

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Besteld en betaald maar is nooit iets afgestuurd.
Ook zeer slecht contact te maken. Reageren nergens op. Dus koop of bestel hier niets, je kan fluiten naar je geld.

18 de junho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestelling niet correct geleverd en…

Bestelling niet correct geleverd en retour verzoek wordt in eerste instantie op gereageerd en daarna reageren ze niet meer via de app en ook niet op verzonden mail. Geen aanrader om hier wat te bestellen dus.

11 de julho de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Helaas, maar toch geen aanrader.

Helaas sluit ik me ook aan bij de vele negatieve reviews.
Letters met zwart stift of lak bijgewerkt, zwarte rand rondom overal slecht gedrukt, tekst aan elkaar i.p.v. spaties ertussen.
Netjes foto's gemaakt en me verhaal gedaan via whatsapp maar tot op heden nooit reactie gehad.
PayPal ingeschakeld en netjes binnen 1 dag me geld terug, helaas maar geen aanrader.

Update 25 Juli inmiddels zonder enige vorm van communicatie ineens een nieuwe kentekenplaat ontvangen, deze keer wel uniek gedrukt zonder zwarte rand eromheen maar wel gewoon super netjes, dus ondanks alles toch nog een meevaller, dus van 1 naar 3 sterren.

20 de julho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb de indruk dat ze van hele goede…

Ik heb de indruk dat ze van hele goede wil zijn en uiteindelijk komt het ook helemaal goed. Het lijkt er voor mij op dat de problemen ontstaan doordat ze GoParcel als tussenpersoon gebruiken naar PostNL.
De ziet dan de track en trace van PostNL terwijl die het pakket kennelijk nog helemaal niet ontvangen hebben.
Met een paar dagen vertraging heb ik zelfs een extra set platen gekregen en ben ik best tevreden.

22 de julho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Reageert helemaal nergens op oplichter

Reageert helemaal nergens op. 3 juli besteld. Het is nu 21 juli. Wat een gezeik. Geen contact te krijgen met de verkoper zowel op mail whatsapp als telefoon. Nooit bestellen hier! Oplichter!

Aanvulling per 19 aug: Order vandaag geleverd gekregen. Prima platen, blij mee.

21 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik kan het bedrijf niet bereiken

Ik kan het bedrijf niet bereiken. Heb 10 dagen geleden een bestelling geplaatst. Tot op heden geen track en trace en ook telefonisch niet bereikbaar. Wel al betaald.. ik hoop dat ik deze review weer kan verwijderen en dat mijn pakket gewoon binnen komt.

21 de julho de 2026

De helft geleverd

Ik heb twee platen besteld, de eerste (witte plaat voor een aanhanger) kwam binnen 3 dagen binnen. De blauwe plaat voor mijn oldtimer is inmiddels na 3 maanden nog niet binnen.
12 keer gebeld, 12 keer direct naar de voicemail die aangeeft dat je het beste een WhatsApp bericht kunt sturen. Dit ook 12 keer gedaan, hierop heb ik maarliefst 3x een reactie ontvangen. 1x dat er problemen met WhatsApp waren en 2x dat er nu wel iets verzonden moest zijn.
omdat de eerste plaat wel direct binnenkwam heeft dit dus niets met een foutief adres of iets dergelijks te maken.

De witte plaat kostte 10 euro, de blauwe plaat die ik niet heb mogen ontvangen meer dan 40 euro, blijft jammer dat ze nauwelijks reageren en met name de schuld op externe factoren afschuiven.

Ik raad deze partij af!

18 de abril de 2026

De 1e ster zelfs niet waard

De 1e ster zelfs niet waard! Zaterdags besteld, Maandag middagpas bevestiging dat ie verzonden wordt. (Daarna nog eens 3 dagen vast bij postnl), Bij openmaken tot de ontdekking gekomen dat de bestelling niet compleet was, meerdere pogingen tot contact (telefonisch direct voicemail, app geen reactie, mail geen reactie), allemaal meerdere pogingen met notificatie van vervolgstappen.
melding bij rdw ivm erkenning, politie ivm oplichting en negatieve review, lokten ook geen reactie uit. heb nu 2 witte platen voor een totaal van 52 euro. dan was het nog goedkoper bij de drukker op de hoek die duur is.

6 de julho de 2026

Onvolledig en traag

Eerste pakket bevatte 50% van de bestelde waar. Communicatie verloopt traag. Na een maand en veel herinneringen nog een kwart van de bestelling ontvangen. VERKEERDE TEXT op de platen gebrukt. En nog steeds niet alle bestelde producten in huis. Waardeloos, bestel hier niet!

17 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen contact mee te krijgen en komt afspraken niet na.

Sinds 31 maart in contact met dit bedrijf voor het laten maken van kentekenplaten. Ik heb extra betaald voor een op maat gemaakt kenteken, maar wat ik ontving was ondermaats: gewoon een afgezaagde plaat, niet zoals afgesproken.

Dit bedrijf komt afspraken niet na en je krijgt geen contact meer met ze. Ik heb meerdere keren gebeld en kreeg elke keer de belofte dat ik nieuwe platen zou krijgen, plus compensatie voor de gemaakte fouten. Tot op de dag van vandaag heb ik niets ontvangen en reageren ze nergens meer op.
Jammer dat ik, net als blijkbaar meerdere andere klanten, nu genoodzaakt ben om via een review aandacht te vragen voor dit probleem. Ik hoop alsnog op de toegezegde platen, mijn geld terug, of de beloofde compensatie.

16 de julho de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

kenteken plaat besteld VEEL te laat gemaakt

goededag. Wij waren een kenteken nodig voor dinsdag 14 juli . Dus zondag 12 juli een kentekenplaat besteld om 15.00 uur en voor 17.00 uur besteld zou hij de volgende dag worden bezorgd.

Maar uiteindelijk kregen we op dinsdag 14 juli bericht dat ie was gemaakt en verzonden zou worden, maar dat was in ons geval te LAAT.

Dus dinsdag bij plaatselijke garage aangevraagd om 14.00 uur en kon ik de kentekenplaat om 14.45 ophalen bij de garage en ook nog goedkoper!

Dus beste optie bij je eigen garage bestellen!

12 de julho de 2026

OPLICHTERS

LET OP, BESTEL HIER NIKS, KOMT NIKS AF VAN JE BESTELLING, OPLICHTERS, KRIJGT NOOIT CONTACT, JE BENT GEWOON JE GELD KWIJT, ALS JE NAMELIJK EEN KENTEKEN BESTELD MOET JE JE KENTEKENBEWIJS TONEN, ZEI VRAGEN HIER NIET OM

16 de julho de 2026

oplichting?!

Of dit duurt heeeeeel lang of dit is oplichting. 5 weken geleden besteld, betaald en nooit iets ontvangen.

15 de julho de 2026