Super kulinarisk oplevelse… Besøgte stedet igår for første gang. Blev anvist et bord i den hyggelige gårdhave…Fik en velsmagende cremet kokossuppe til forret, lammekød til hovedret.. Virkelig go... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Man tager det bedste fra Vesten og kryderer det med det bedste fra Østen. Menuoversigt og kontaktoplysninger.
Informações de contato
Dinamarca
- khunjuk.dk
Elendig "service"
Elendig "service". Uhøflig, kvindelig tjener. Måtte vente 40 minutter på suppen (som var kold), 50 minutter på hovedretten (som de havde glemt). Vores datter fik sin sodavand mere end en time efter, vi havde bestilt, og først efter vi havde rykket flere gange. Og – da vi skulle betale, blandede tjeneren vores regning sammen med en andens regning og forsøgte at overcharge os.
Maden? Middelmådig og for dyr. De to stjerner, de får, er for restaurantens interiør, og ejeren virkede som en flink fyr, selvom han tilsyneladende ikke har fingeren på pulsen, og sikrer sig at have ordentlige ansatte. Bedste anbefaling – spis et andet sted.
Meget tilfredstillende!
En noget tam mad oplevelse
En noget tam madoplevelse, og rod i bordbestillingen.
Skøn original thai mad
Skøn original thai mad. Dejlig stemning og god service. Rigtig god mad og oplevelse👍
⭐⭐ 2 stjerner
⭐⭐ 2 stjerner – pæne omgivelser, men mad og pris hænger ikke sammen
Vi besøgte Kjun Juk Thai Restaurant den 10. oktober kl. 20.30 og havde set frem til en god oplevelse. Vi blev dog mødt af en medarbejder uden et smil eller nogen form for imødekommenhed, hvilket satte en kølig tone fra start. Der var travlt, og ventetiden på at bestille var forståelig – men stemningen manglede nærvær og varme.
Drikkevarer:
Champagnen var meget sparsomt hældt op, men min alkoholfri Mai Tai smagte faktisk rigtig godt. Serveringen var generelt hurtig og effektiv.
Forretter:
De marinerede kyllingesatay-spyd var tørre og virkede som om de var genopvarmet, og salaten til var uden smag. Den ekstra ret med ristet brød og sur-sød chili gjorde heller ikke det store indtryk og føltes mest som fyld.
Hovedretter:
Vi bestilte to retter med oksekød. Den ene med thai basilikum smagte godt og var varm, men blev serveret med meget lidt ris og kedelige grøntsager, der virkede kogte frem for grillede.
Den anden hovedret med panang karry havde mørt kød, men kødet var desværre ikke varmt, hvilket trækker markant ned, da temperaturen er afgørende for smagsoplevelsen. Panang-saucen smagte godt, men igen – grøntsagerne og tilbehøret virkede uinspirerede.
Sikkerhed og miljø:
Vi sad ved borde lige under en bardisk, hvor højere gæster reelt kan slå hovedet. En tjener som sjovt nok også var hende der modtog os ved ankomst lagde en bakke hårdt på baren, og jeg mærkede den passere meget tæt ved hovedet – ikke trygt og et tegn på manglende opmærksomhed.
Konklusion:
Smagen på dele af hovedretterne trak op, men forretterne, de kedelige grøntsager, en hovedret der ikke var varm og et prisniveau som ligger højt for Nyhavn, gør at helheden ikke hænger sammen.
I held a party at Kuhn Juk last…
I held a party at Kuhn Juk last evening, it was a success. Very nice restaurant in great surroundings.
Sweet waiters and very good food.
Ill be back soon. Thanks Juk
Fantastisk og autentisk mad med god
Fantastisk og autentisk mad med god, smilende, venlige betjening i lækre hyggelige omgivelser.
En lille skjult perle, som ikke mange kender 🩷
En af de bedste restauranter jeg har oplevet!
Alt er perfekt! Skøn mad med mange smagsnuancer, skønne cocktails. Begge dele meget smukt anrettet. Stille og rolig restaurant med behagelig musik, smagfuldt indrettet med dejlig hyggebelysning og med god plads, så man føler man kan sidde og tale privat. Selv toilettet er meget smukt indrettet og dufter dejligt af de mange liljer der! Helt utrolig opmærksom og hjælpsom tjener med fantastisk god hukommelse - og venlig opmærksomhed fra værten selv. Man føler sig virkelig velkommen! Og så ligger det perfekt - meget centralt i Nyhavn - men trukket diskret ind i en gård, hvor der er roligt og masser af plads. Det er en lille smule dyrere end mange thairestauranter - men man får også virkelig meget ekstra!
Endnu en dejlig middag ....
Endnu en dejlig middag ....
Stor Tak til "Khun Juk" for en skøn velsmagende middag i smukke omgivelser og med den kæreste betjening...enestående søde !
Alt smagte herligt !!!
Vi kommer tilbage....snart !
Bedste hilsen fra Lina B.
Hvis du ELSKER fantastisk thailandsk…
Hvis du ELSKER fantastisk thailandsk mad, og hvis du ELSKER at blive forkælet med smuk anrettet mad, go betjening, virkelig hyggelig omgivelser med smukke blomster, lanterner, levende lys og unik stemning, så er Khun Juk helt KLART den restaurant du skal besøge. Du bliver ikke skuffet. Hver gang vi spiser der, aftaler vi altid hvornår vi næste gang skal spise der.
Det lyder nok lidt mærkeligt, men man skal altså ikke snyde sig selv for at gå en tur på toilettet heller hos Khun Juk. Det er en oplevelse helt for sig selv.
Denne resturent fortjener mange flere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner end fem.
God oplevelse
Dejlig mad - og supersøde, opmærksomme og smilende tjenere..
Anbefales klart!!
Super Thai oplevelse
Vi var seks mand der skulle spise Thai og fik anbefalet Khun. Det var helt fantastisk fra start til slut. Rigtig god og lækker mad, god vin menu og ikke mindst den smilende og opmærksomme betjening.
Dårlig service
Dårlig service
Kom ind for at fejre min kone, og fandt dette sted på sociale medier. Jeg spørger så tjeneren hvilken hvid vin han kan anbefale, også svare han flabet “om den vin jeg vil have skal kunne duftes fra 1 meter afstand”. De mixet op i vores bestilling. Den unge herre af uduelig tjener lignede ikke en der magtede sit job. Sidste gang jeg har tænkt mig at spise derinde igen. Ikk 1 krone værd at besøge
Tak for en skøn aften med den lækreste…
Tak for en skøn aften med den lækreste mad. Vi fik oksemørbrad med panang sovs. Mums og en skøn flaske vin.
Jeres nye sted kan også noget med den hyggelige musik i baggrunden. Vi havde en god hjørneplads i rolige omgivelser.
Burde faktisk kun få 1 stjerne men…
Burde faktisk kun få 1 stjerne men grundet selve beliggenheden får den 2 , servicen kan man ikke klage over, for fandtes ikke derinde ! desværre har man hevet Thailand ud af kokken på magisk vis, for maden smagte som en dag uden krydderier , hvordan man kan lave en tynd kokossuppe og rød karry and som smager af intet er faktisk godt klaret , store forventninger stor skuffelse desværre :-( små 2000 kr for 2 , kunne bruges meget meget bedre på autentiske køkkener !
Desværre et faldende niveau efter…
Desværre et faldende niveau efter restauranten har flyttet lokation. Det hyggelige, særlige og personlige er blevet erstattet med en restaurant som så mange andre. En masse larm, ligegyldig og halvsur betjening og følelsen af at der bare skulle nogle penge i kassen. Rigtig ærgeligt, Khun Jul har mistet sin unikke stil, nu har den også mistet en kunde
wow wow Khun Juk
Jeg har været på Khun Juk siden 2000 og det har og er altid en fantastisk dejlig oplevelse med en gastronomisk eksplosion af dejlige smage.
Deres nye lokale på Nyhavn er fantastisk indrettet og stemning var fantastisk, der summer af glade tilfredse mennesker og man bliver ikke smidt ud efter 2 timer, så det føles ikke som samlebånd. Betjeningen er i top og værten er fantastisk, Tak Juk, mange restuarenter kunne lære af dig.
Kh. Helle/Susse Qvist, trofaste kunder og vi kommer igen og igen!
Magisk
Khun Juk er et vidunderligt og hyggeligt sted. Maden er fantastisk og der er super service. Vi havde en rigtig dejlig aften, det sværeste var at begrænse sig for der er så meget lækkert at vælge imellem!
Food and service was superb
Food and service was superb. Plus, the garden is soooo nice and cozy- perfect for a first date.
Fantastisk oplevelse.
Fantastisk oplevelse.
Fra vi kom ind i gårdhaven var det som at være i Thailand igen. Fantastisk betjening og fremragende mad.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.