KIABI NEDERLAND Avaliações 206

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Je moet al betalen voor retourneren en het restant van je geld zie je niet terug omdat er een eenzijdig probleem is bij het betalingsverwerkingssysteem: geld krijgen lukt wel, geld teruggeven lukt nie... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Door de slechte reviews was ik op mijn hoede maar toch een groot pakket besteld met zwangerschapskleding. Gelukkig heb ik doorgezet! Het was er binnen een paar dagen en eigenlijk zit alles me goed (t-... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn pakket kwam niet aan, na veel gedoe zouden ze mijn aankoopbedrag terugstorten. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug en ik heb al meerdere keren contact opgenomen! Ook houden ze mij totaal niet... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Ze verzenden je aankoop heel vlot. Retour zenden is geen probleem want je mag het zelf betalen. Dat was er niet duidelijk bij verteld. Terugstorten van het aankoop bedrag duurt vrij lang ondanks hun o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Compras e Moda

Bij KIABI geloven we dat mode voor iedereen is. Kiabi is een modemerk met kleine prijzen, opgericht in 1978 in Frankrijk, en sinds 2000 aanwezig op het Web. Al 40 jaar heeft KIABI de ambitie om haar klanten trendy modeartikelen te bieden, die voor iedereen toegankelijk zijn dankzij lage prijzen en een grote keuze aan kwaliteitskleding. KIABI beschikt over 500 winkels en online winkels wereldwijd, en is marktleider in kleding voor het hele gezin: Dameskleding, Herenkleding, Kinderkleding. Babykleding, maar ook Positiekleding, Grote maten of Lingerie. Onze Missie : Wij willen het leven van onze klanten gemakkelijker en leuker maken door modieuze kleding aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Mode is voor ons een manier om je persoonlijkheid uit te drukken, en we zijn er trots op dat we iedereen de mogelijkheid geven om dit te doen zonder hun budget te overschrijden.

Informações de contato

2,9

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

206 avaliações

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Ondanks de slechte reviews

Ondanks de slechte reviews hier op trustpilot het toch geprobeerd wat te bestellen. Het was binnen een week al binnen en het product is hetzelfde als op de foto’s. Ik ben meer dan tevreden!

13 de junho de 2025

Hi Djamilla,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je bestelling en tot snel bij KIABI :)

Veel beter dan verwacht!

Ik had voorafgaand aan mijn bestelling eerst hier, op Trustpilot, gekeken of dit een betrouwbare website was. Een 3,3... Geen oplichtingspartij in ieder geval, maar wel klachten over levertijd en onjuiste producten geleverd. Desondanks besloot ik het erop te wagen, ik had immers toch geen haast bij deze producten.
Ik heb mijn bestelling op zondag geplaatst en op woensdag kwam het al binnen! Vond ik een héél nette levertijd. Ook de kwaliteit van de kleertjes is, ondanks de lage prijzen, van betere kwaliteit dan ik had verwacht!
Ik laat niet vaak ergens een review over achter, maar ik vind dat deze partij een betere beoordeling verdient dan een 3,3 en wilde daarom graag mijn positieve ervaring delen.

Prijs/kwaliteit-verhouding: 5/5
Levertijd: 4,5/5
Communicatie over levering: 5/5

4 de junho de 2025

Hi Nikki,

Wat leuk om je review te lezen!

Heel fijn om te horen dat je zo blij bent, zeker omdat je eerst een beetje twijfelde. Daar worden wij ook blij van!

Hopelijk weer tot snel :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altijd weer blij met mijn bestelling…

Altijd weer blij met mijn bestelling bij Kiabi. Vlot afgehandeld en goede kwaliteit!

1 de maio de 2025

Hi Priscilla,

Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestellingen bij ons.

Hopelijk weer tot snel :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vertraging - niet leveren

Ik ben altijd zeer tevreden geweest over de kledij en de service. Echter is het nu al 2 keer, dat mijn artikelen in vertraging worden geplaatst en nadien eigenlijk nooit toekomen. Echt jammer als je zinnen op iets staan!
Hoop alsnog dat mijn laatste bestelling tijdig zal toekomen!

19 de abril de 2025

Vreselijke service

Vreselijke service. Ik bestelde twee broeken voor mijn jongens in de kleur rood, zoals aangegeven op de website. Ik ontving twee broeken in de kleur pinky tint en zelfs op het etiket stond koraal kleur, wat half roze is. Ik stuurde een e-mail met mijn klacht en vroeg hoe ze het konden uitleggen, maar ze zeiden dat ze mijn klacht niet begrepen. Ze hebben geen telefoonnummer en alleen e-mailadres, dus ik heb twee dagen besteed aan het uitleggen dat het niet oké is om rode broeken voor jongens te verkopen en koraalkleurige broeken te sturen. Pas na vijf e-mails kwamen ze terug met de mededeling dat de fout niet klopte en dat de kleur niet overeenkwam met de afbeelding. Wat een vreselijke mensen en service. De beschrijving komt niet overeen met wat je ontvangt. Ik bestel nooit meer bij Kiabi.

16 de abril de 2025

Aanrader rondkijken webshop

Ik was op zoek naar een webshop met babykleding van 100% katoen en liefst setjes in plaats van losse items die vaak duurder uitvallen. Toen vond ik deze webshop, en ik ben ontzettend blij met mijn keuze! Mijn eerste bestelling is binnen en ik vind het fijn dat ik alles rustig thuis kan bekijken om te zien of het echt naar mijn wens is. Ook is het prettig om de kleuren in het echt te beoordelen. De kwaliteit lijkt uitstekend, al moet ik nog ervaren hoe de kleding zich houdt na meerdere wasbeurten. Ik wou dat ik deze webshop eerder had ontdekt!

31 de março de 2025

Hi,

Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. We hopen dat de kwaliteit je ook na meerdere wasbeurten blijft bevallen!

Mocht je ooit nog vragen of opmerkingen hebben, weet dan dat je altijd contact met ons kunt opnemen. We helpen je graag!

Super snel ontvangen !

Super snel ontvangen !
En hele leuke items van mooie kwaliteit.

27 de março de 2025

Hi,

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je bestelling en de kwaliteit van onze items.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Één van mijn favoriete webshops

Ik bestel hier heel vaak kleding en ik vindt de kwaliteit meestal goed of zelfs heel goed. Mijn beide jongens (nu 5 en 6 jaar) dragen al vanaf ze kunnen lopen bijna alleen maar €10,- jeans van Kiabi en ze gaan echt mee totdat ze eruit gegroeid zijn. En zelfs dan draagt mijn neefje ze nog een ronde. De (kerst)truien, schoenen, sloffen, pyjama's en boxershorts bevallen ook altijd prima! En dat voor zulke lage prijzen... Alleen de longsleeves vind ik vaak wat minder mooi vallen.

De maten van Kiabi zijn steeds meer gewoon in Nederlandse maten en het valt dan ook vaak goed. Je kunt een maatje groter bestellen voor de zekerheid.

De verzendkosten zijn boven de €50,- gratis, zoals bij heel veel websites. De retourkosten zijn inderdaad nogsteeds €2,95. Ik heb al veel gekocht en soms geretourneerd. Eén keer is mijn bestelling niet goed aangekomen, terwijl het geld wel van mijn rekening af was. Na contact met Kiabi had ik binnen 2 dagen het gehele bedrag gewoon terug op mijn rekening en kon ik de bestelling opnieuw plaatsen. Ook na retour altijd netjes op tijd mijn geld terug gekregen.

Kiabi is daarom één van mijn favoriete webshops.

2 de dezembro de 2024

Hi Kimberley,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen! Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en dat jouw jongens al jarenlang met plezier onze jeans dragen. Bij Kiabi zijn we inderdaad trots op de duurzaamheid van onze kleding!

Dankjewel dat je Kiabi een plekje geeft tussen jouw favoriete webshops, dat betekent heel veel voor ons! Mocht je ooit nog vragen of opmerkingen hebben, weet dan dat je altijd contact met ons kunt opnemen.

Charlotte

Op 6 november een bestelling geplaatst

Op 6 november een bestelling geplaatst, vandaag 28 november zijn de goederen mij nog steeds niet aangekomen. Als je meer dan 3 weken (als het dan ooit nog aankomt) moet wachten op bestelde winterkledij raad ik deze leverancier absoluut niet aan!

Update: Zij hebben dit professioneel opgelost!

6 de novembro de 2024

Resposta de KIABI NEDERLAND

Bedankt voor je bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak. Dit is zeker niet de service die we onze klanten willen bieden. Zou je alsjeblieft een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer naar klantenservice@kiabi.nl? Op die manier kunnen we dit meteen voor je nakijken en een passende oplossing vinden.

Nogmaals sorry voor de vertraging en bedankt voor je geduld. We staan klaar om je te helpen!

Charlotte

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opgelet! Retour- en verzendingskosten te betalen!

Ik retourneerde een artikel via een Mondial Relay punt. Ik krijg geen volledige terugbetaling. De door mij betaalde verzendingskosten €3,95 worden niet terugbetaald. Daarbovenop rekent Kiabi retourkosten €2,50 aan. Dit maakt dat ik €6,45 moet betalen, voor ‘niks’. In hun policy staat te lezen dat retour mogelijk is, de retourkosten kan je pas opmerken wanneer je scrolt. Slim gezien…

26 de novembro de 2024

Resposta de KIABI NEDERLAND

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn als er onduidelijkheid is over retourkosten. Op onze pagina: https://www.kiabi.nl/diensten/tevreden-of-geld-terug.html vind je alle informatie over ons retourbeleid, inclusief de eventuele kosten.

We willen je graag verder helpen. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice via klantenservice@kiabi.nl en vermeld dat Charlotte je heeft uitgenodigd om ons te schrijven. We kijken graag samen naar een oplossing!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had eerst schoenen besteld mijn maat…

Ik had eerst schoenen besteld mijn maat 43 te klein maat 44 ook te klein ik dacht ik loop het er nog wel uit maar hij bleef te krap aan de tenen Ik heb ze maar aan mijn neefje gegeven wel zonde van het geld letter dus op dat de schoenmaten niet altijd kloppen kiabi Ontzettend bedankt voor het terugstorten van het geld ben ik uiteraard erg blij mee en het is keurig afgehandeld door jullie mijn complimenten Het enige wat ik aan jullie mee wil geven is dat de schoenmaten wel erg klein uitvallen Misschien kunnen jullie erbij zetten dat de schoen kleiner valt maar mijn klacht is grandioos afgehandeld bedankt voor alle moeite

31 de outubro de 2024

Hi Harry,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wat jammer om te horen dat de schoenen niet goed passen.

Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? We willen je graag helpen om samen een passende oplossing vinden. Je kunt ons bereiken via klantenservice@kiabi.nl.

We hopen snel van je te horen. In de tussentijd wens ik je alvast een prettige dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al vele jaren een tevreden klant

Al vele jaren een tevreden klant.

Vroeger kocht ik de kleding bij Kiabi tijdens mijn vakanties in Frankrijk. Nu met de online webshop en levering in Nederland bestel ik er bijna alles voor mijn dochter, en ook regelmatig voor mijzelf. De prijs/kwaliteit is prachtig.

Onlangs miste ik van een grote bestelling een trui doordat het pakket was beschadigd. Ik ben ontzettend goed geholpen door Hilda van de klantenservice en zij heeft de trui geannuleerd waardoor ik deze niet hoef te betalen. Mijn complimenten. mvg Een zeer blije klant

7 de outubro de 2024

Hi Babs,

Heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij te horen dat je al jaren tevreden bent en dat zowel onze webshop als de prijs-kwaliteitverhouding van onze artikelen goed bevallen :).

We geven je complimenten zeker aan Hilda door!

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in ons, en we hopen je snel weer te zien op kiabi.nl!

Prettige dag,

Charlotte,

Klacht alsnog opgelost

Tot dusver veelal tevreden over Kiabi. Helaas nu ook een slechte en teleurstellende ervaring. In februari dit jaar een zomer rok gekocht bij kiabi. De rok niet binnen de 3 maanden gewassen daar ik deze rok pas in de zomer ging dragen. Nu na het wassen is de rok dusdanig gekrompen dat het niet meer draagbaar is( gewassen op wolwas 30 graden lage toeren zoals waslabel aangaf). Deze rok kan rechstreeks de kliko in. Foto's maar Kiabi gestuurd, waarop duidelijk te zien is dat de rok is gekrompen.

Antwoord Kiabi: Je hebt 3 maanden de tijd on een defect te melden van een ontvangen artikel.

Aangezien we niet kunnen controleren of je de juiste wasinstructies hebt opgevolgd en verder geen klachten hebben ontvangen over dit artikel, kunnen we je geen volledige terugbetaling voor dit artikel aanbieden.

0 tegemoetekoming van Kiabi. Er wordt eigenlijk gesuggereerd dat ik de rok niet goed heb gewassen. En omdat er verder geen klachten over het product zijn geweest dan mag je het verder uitzoeken. Wat zou je dan zeggen van een productfout?

Bedankt Kiabi voor de geweldige service!

Na opnieuw contact met Kiabi te hebben opgenomen is mijn klacht alsnog goed opgelost. Daarom zal ik het aantal sterren aanpassen.

28 de agosto de 2024

Hi Jane,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wat vervelend om te horen dat je klacht niet naar wens is afgehandeld.

Graag willen mijn collega's en ik samen met je kijken naar een oplossing die recht doet aan de situatie. Zou je hiervoor per mail contact op willen nemen met klantenservice@kiabi.nl?

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

PLUIZENDE PULLOVERS

Na veel goede ervaringen een slechte. Slechte spullen. Slechte reactie klantenservice

4 de julho de 2024

Resposta de KIABI NEDERLAND

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het erg jammer om te horen dat je laatste ervaring niet aan je verwachtingen voldeed, vooral na eerdere positieve ervaringen met ons.
Zou je ons meer details kunnen geven over je bestelling en wat er precies is misgegaan? Je kunt ons bereiken via klantenservice@kiabi.be.
We hopen snel van je te horen en in de tussentijd wens ik je een prettige dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vind deze reacties allemaal echt…

Ik vind deze reacties allemaal echt onzin.
Want hebt besteld bij ze goede kwaliteit en netjes geleverd gekregen en op tijd binnen gehad. En ze staan je ook erg netjes te woord via whatsapp overdag’ vind dit echt top en ben er super blij mee! Dankjewel kiabi 🩷 en ik hebt betaald via Klarna en niks mis mee!

26 de março de 2024

Hi Sidney!

Hartelijk dank voor je enthousiaste en positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de service die je hebt ontvangen :)

We hopen je snel weer te zien bij KIABI!

Slechtste site ooit

3 weken geleden 2 items bestelt. Nooit aangekomen… ondertussen al 3 weken op terug betaling aan het wachten.
dan items bestelt in winkel zelf met de bedoeling deze zelf op te halen Vanuit Zoersel helemaal naar Brussel gereisd om te horen dat er geen items aangekomen zijn in de winkel ondanks we een mail aan hebben gekregen waarin stond dat ze wel aangekomen waren.

23 de dezembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kleding is van bedroevende kwaliteit

Kleding is van bedroevende kwaliteit. Na 1x wassen blijft er niets meer van de kleding over. Na contact met de klantenservice werd mij een compensatie van 15% aangeboden op een nieuw artikel. Schandalig en wettelijk verboden. NIETS KOPEN HIER!!

14 de novembro de 2023

Retourneren

De bestelde blouse was van prima kwaliteit en kleur. Helaas was hij bij aankomst beschadigd. Kiabi heeft het snel en zeer correct opgelost met het terugstorten van het hele betaalde bedrag.

3 de novembro de 2023

Koop er niets online

De bestelling was helaas niet naar wens. We namen contact op met de klantenservice. Wat een gedoe. De terug betaling is nog steeds niet in orde! Eerst moest ik een maand na het weer sturen zelf contact op nemen omdat ik van hen niets hoorde. En nadien nog super veel gedoe over de terug betaling omdat ze tekens nog extra gegevens nodig hebben. Als je kleren goed zijn geen probleem. Maar als je de dienst na verkoop nodig hebt , heb je een probleem. Mijn raad ... Koop niets bij kiabi. Er zijn veel andere winkels met een veel betere service.

19 de outubro de 2023

Zeer ontevreden!

Zeer ontevreden van de verzending, kwaliteit en klantenservice. Eerst werden mijn items niet verstuurd (maar de betaling moest wel gedaan worden via Klarna). Tijdens het contact opnemen werd er steeds naast de kwestie geantwoord. Uiteindelijk bekenden ze hun fout en ontving ik alsnog mijn kledingstukken, maar in 1 stuk zat een groot gat (in de naad, vermoedelijk door slecht gestikt te zijn). Tijdens het opnieuw contact opnemen met de klantendienst werd er opnieuw naast de kwestie gereageerd en deze reacties duurde ontzettend lang. Waardoor ik geen oplossing aangeboden heb gekregen, maar wel mijn betaling (via Klarna) moest doen anders kreeg ik een boete. Ik koop nóóit meer iets bij Kiabi. Wat een teleurstelling!

4 de outubro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.