Je moet al betalen voor retourneren en het restant van je geld zie je niet terug omdat er een eenzijdig probleem is bij het betalingsverwerkingssysteem: geld krijgen lukt wel, geld teruggeven lukt nie... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Door de slechte reviews was ik op mijn hoede maar toch een groot pakket besteld met zwangerschapskleding. Gelukkig heb ik doorgezet! Het was er binnen een paar dagen en eigenlijk zit alles me goed (t-... Ver mais
Mijn pakket kwam niet aan, na veel gedoe zouden ze mijn aankoopbedrag terugstorten. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug en ik heb al meerdere keren contact opgenomen! Ook houden ze mij totaal niet... Ver mais
Ze verzenden je aankoop heel vlot. Retour zenden is geen probleem want je mag het zelf betalen. Dat was er niet duidelijk bij verteld. Terugstorten van het aankoop bedrag duurt vrij lang ondanks hun o... Ver mais
Detalhes da empresa
Bij KIABI geloven we dat mode voor iedereen is. Kiabi is een modemerk met kleine prijzen, opgericht in 1978 in Frankrijk, en sinds 2000 aanwezig op het Web. Al 40 jaar heeft KIABI de ambitie om haar klanten trendy modeartikelen te bieden, die voor iedereen toegankelijk zijn dankzij lage prijzen en een grote keuze aan kwaliteitskleding. KIABI beschikt over 500 winkels en online winkels wereldwijd, en is marktleider in kleding voor het hele gezin: Dameskleding, Herenkleding, Kinderkleding. Babykleding, maar ook Positiekleding, Grote maten of Lingerie. Onze Missie : Wij willen het leven van onze klanten gemakkelijker en leuker maken door modieuze kleding aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Mode is voor ons een manier om je persoonlijkheid uit te drukken, en we zijn er trots op dat we iedereen de mogelijkheid geven om dit te doen zonder hun budget te overschrijden.
Informações de contato
Respondeu a 83% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Heb via klarna een bestelling…
Heb via klarna een bestelling geplaatst. Op tijd ontvangen. Kledij stond mij niet. Retour gestuurd. En na 2 maanden nog steeds niet in orde! Bedrag staat open bij klarna. Verschillende mails en WhatsApp chats gestuurd naar Kiabi en wimpelen het steeds weg.
NOOIT MEER KIABI!!!! MENSEN OPLICHTERIJ IS HET!!!
Retourlabel na meedere keren te…
Retourlabel na meedere keren te proberen, niet gelukt, zelf bij bpost moeten aanmaken, geld wel terug gekregen maar sinds 28 juli is dit nog steeds niet verwerkt door kiabi bij klarna waardoor ik maar herinneringen krijg van betaling, van den artikel dat ik dus niet gehouden heb! Ik krijg hier geen deftig antwoord op en vind het niet meer dan logisch dat ik niet betaal voor iets dat ik terug gestuurd heb?! Hier ben ik echt kwaad voor, geen service!
Het houdt mij tegen om weer een…
Het houdt mij tegen om weer een bestelling te plaatsen omdat als je retourt kosten moet betalen.
Heb een retourzending nooit…
Heb een retourzending nooit terugbetaald gekregen, ondanks maandenlange contacten met de klantenservice, waarin mij werd beloofd dat ik het binnenkort zou krijgen.
Levering van bestelling na 12 dagen
Levering van bestelling na 12 dagen. Ik wil het retourneren maar de link naar het retourformulier werkt niet (is enkele dagen niet actief). Krijg mail dat ik het dan maar zelf moet arrangeren me Bpost. De gegevens die ik als adres doorkrijg worden niet aangenomen. Heb het gemeld, wacht op antwoord. Veruit de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad met online shoppen. zit geen structuur in gans de bedoening. Weg ermee!!!
Goed klantenservice
Snelle levering, ik wou retour sturen maar deze is teruggestuurd naar mij en is heel professioneel opgelost na contact met de klantenservice van Kiabi waarvoor dank.
terugzenden gaat niet mondial relay…
terugzenden gaat niet mondial relay lukt niet bpost 5 euro - nog eens 2,5 euro
3 euro verzendkosten
3 euro verzendkosten moet ik betalen voor een gerouteneerd pakketje slaat echt nergens op
Jeans broeken moeten terugsturen
Jeans broeken moeten terugsturen, maten klopten niet.
Kon geen retour label aanmaken en dan maar met b- post teruggestuurd, kostte mij 7.80€.
Mail hierover gedaan en die 7.80€ hebben ze mij terug betaald, doch de terugzending is volgens hun nog niet verwerkt ( na 3 weken ) Hoop dat ik mijn geld nog ga terugzien?
Voor mij geen Kiabi meer
Ce n'est pas de la haute qualité mais…
Ce n'est pas de la haute qualité mais on sait ce qu'on achète, les produits sont conformes, la livraison régulièrement anticipée.
Rien à redire.
Bonne expérience.
Wel tevreden
Namens alle negatieve reviews wil ik zeggen dat mijn zoon ook jeans heeft van kiabi en die zijn nog steeds na een paar keer wassen nog steeds goed . Primark en kik is net zo als kiabi prijs zegt het al . Maar voor snel groeiende kids ideaal . En de kerst trui van mijn zusje was top en nog steeds . Is maar net wat je koopt en soms moet je goed lezen .
Super leuke kleding voor een hele…
Super leuke kleding voor een hele kleine prijs. Ben altijd heel tevreden. Nog nooit teveel betaald met retouren. Iets van 3 euro, wel zo fair lijkt mij!
goedkoop, duurkoop
Leuke kleertjes en goedkoop, maar na 1 keer wassen worden ze toch klein. Slechte ervaring met bezorgen. Nee, wij bestellen hier niet meer. Goedkoop is duurkoop. Als je wil retouren kost je dat nog meer geld.
Doe het niet
Minimaal is het blijkbaar 1 ster voor een review maar dat is 1 ster teveel. Als je iets wilt terugsturen kan dat bij deze toko blijkbaar niet zonder kosten. Aankoopbedrag 20 euro, retour 7 euro + 2.95. Bijna de helft van de aankoop. Koop hier alleen als je 100% zeker weet dat je het wilt hebben/past, in alle andere gevallen wegwezen.
Kleertjes voor de baby gekocht
Kleertjes voor de baby gekocht. Snel geleverd, prima kwaliteit voor de prijs die ervoor betaald.
Hebben wel wat andere maatvoering dan wij zijn gewend, heb idee dat wat kleiner valt.
Op 17.11 een bestelling geplaatst
Op 17.11 een bestelling geplaatst. Op 18.11 bevestiging dat bestelling verzonden is. Op 23.11 vraag ik waar mijn bestelling blijft. Op 24.11 krijg ik bericht dat mijn retour met de bestelde artikelen ontvangen is. Hoe kan ik iets retourneren dat ik nooit ontvangen heb?
Niet direct antwoord, geen annulatie
Niet direct antwoord. Site loopt snel vast met betalen. Annuleren gaat niet... Je moet het eerst ontvangen en dan pas annuleren. Terwijl op de site het anders vermeld staat
Krijg geen contact ivm retour
Barcode om te retourneren via site werkt niet en krijg geen contact met dit bedrijf.
Het duurde even voordat ik contact kreeg, 4 dagen, maar wel goed geholpen en retour ook snel verwerkt.
Sois disant livraison rapide, 3 semaines et tjs rien
Commande passée le 9 Octobre et aujourd'hui 2 Novembre toujours rien. Livraison rapide sois disant, n'importe quoi!
De leveringen via Mondial Relay hier…
De leveringen via Mondial Relay hier zijn een ramp! De kleertjes zijn 2 a 3 weken onderweg , als ze dan al dan niet toekomen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.